Kerstins

Reflexologi med zonterapi , elevbehandlingar Jag pluggar på...

Read more

Book

Klippkort Elevbehandling med Reflexologi 230801

Klippkort Elevbehandling Reflexologi med zonterapi /boka 5 tider

Klipp kort om du köper 5 gånger from 230801

Book

Elevbehandling reflexologi

Reflexologi med zonterapi

Elevbehandlingar. Klarat halva kursen och test nu . , färdig maj 2024 . En behandling som kan hjälpa dig på många fantastiska sätt . Smärtor och störningar i din kropp . Ont i huvudet , PMS , Klimakteriet, Rygg , Migrän , Covid trötthet , Höfter , knän , Problem att få barn både kvinna och man , Tappar håret , Fobier, depression , Sorg , Ångest , Ätstörningar , Hemoröjder, Förstoppning etc etc . Våga fråga mig .

Book

Reiki healing

Reiki 30 minuter

Healing med energier som känner av dina frekvenser och var du behöver hjälp för att hitta din störning i kropp eller själ .

Book

Reiki Usui Utbildningar plats eller teams

Reiki 1 Utbildning

Om intresse finns av minst två elever , bestämmer vi dag som passar oss alla . Hör av dig till mig vid intresse . Om man bor längre bort , har jag möjlighet att ha utbildning via teams .

Book

Reiki 2

Jag utbildar i Reik 2 , Usui , och minst 2 elever behövs för kurs . Ingen datum bestämd ännu , men. hör av er vid intresse . Så pratar vi ihop oss om dag / tid som passar . Bor man längre bort kan jag ha utbildning via teams .

Book

Reiki 3 Master

Jag utbildar vid intresse , minst 2 elever behövs . Vid intresse hör av dig så pratar vi ihop om tid och dag . Bor man längre bort kan jag ha utbildning via teams .

Book

Samtals terapi hos mig , eller via teams

Samtalsterapi

Om du behöver hjälp att komma i balans och bearbeta saker som man inte behöver gå och bära på . Har diplom från E-universitetet i Malmö . Uttalande från klient ! När jag träffade Kerstin i Samtal om den livskris jag befann mig i fick jag omdelbart förtroende för henne. Med den stora värme som hon både utstrålar och ger så vågade jag släppa på mina försvar , och lita på att bli buren. Kerstins aktiva lyssnande på olika nivåer, gjorde att samtalen fortsatte inom mig själv till nästa gång vi sångs. Mina egna ord om min situation , föll så enkelt ut när de mottogs på ett så öppet och vänligt sätt . Den stora livserfarenheten som Kerstin har och delar med sig av gav mig känsla av att inte vara ensam om att uppleva livets svårigheter samt att det viktigaste av allt att det finns så stor läkning och hopp i att be om hjälp och gå vidare . Anonym klient .

Book