Kraniosakral terapi, Reconnective healing och BQH sessioner

Book

Behandling

Kraniosakral terapi

Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. En behaglig och väldigt avsalppnande behandlig som löser spänningar på en djup nivå. I samband med behandlingen kan du , om du vill också boka in HRV stress- och adaptionsanalys som ett tillval. Kraniosakral behandling är giltigt som friskvård.

Book

Reconnective healing

En mycket påtaglig energi som de flesta känner av på ett starkt men ändå lugnt och balanserande sätt. Det kan skapa balans och harmoni i kropp och sinne och balanserar hela människans alla system Räknas som friskvård.

Book

Distansbehandling

Reconnective healing på distans

Reconnective healing fungerar lika bra på distans som direkt. Perfekt för dig som inte kan eller vill komma till lokalen för behandling just nu. Alla behandlingar på distans måste vara betalda innan behandlingen börjar.

Book

Reconnective healing på distans, halvtimme

En kortare variant för dig som vill prova på . Alla behandlingar på distans måste vara betalda innan behandlingen börjar.

Book

Längre sessioner

BQH Regression

Observera att denna bokning gäller i lokalen i Stockholm. För bokning av BQH på distans behvöer du ringa. Om du istället vill ha en QHHT regression så bokar du också här.

Book

Övrigt

HRV stress- & adaptionsanalys

Vi testar HRV via elektroder man fäster på handlederna. Då kan man få en bild av en persons stress och vila, energiresurser, psykoemotionellt tillstånd och förmåga att anpassa sig till olika belastningar. Vi mäterr också på ditt energitillstånd som visar chakran, meridianer och auran. Du kan också boka in dettta som ett tillval till Kraniosakral terapi. I så fall bokar du inte här utan du hittar tillägget precis ovanför kalendern när du bokar kraniosakral terapi. Här bokar du om du bara vill ha detta, utan någon annan behandling.

Book