Johan Arnkil

FÖR ATT BOKA SKICKA SMS TILL 073 673 55 49 Jag har för närv...

Read more

Book

Behandlingar

Intuitiv massage

En mjuk och helande helkroppsmassage där jag fokuserar på att lyssna till min intuition och vad din kropp säger att den behöver. Jag inleder också med att fråga dig vad du vill känna efter massagen och tar med det in i behandlingen. Det brukar vara mycket uppskattat. Välkommen till en mjuk, härlig och intuitiv massage.

Book

Djupgående Massage

En avkopplande och djupgående massage med fokus på dina behov. Genom pressur och triggerpunktsbehandling lossar jag dina muskelknutor och cirkulationen i din kropp ökar. Hormonet oxytocin frisätts och bidrar till en känsla av lugn och harmoni. Kroppen får möjlighet att återhämta sig och dess fantastiska förmåga till självläkning underlättas. Efteråt kan du uppleva en behaglig känsla av harmoni och ett ökat välbefinnande som kan sitta i flera dagar. Du kan också få råd om vad du själv kan göra.

Book

Avslappnande Djupvågsbehandning

Avkopplande behandling med den underbart avkopplande Swedish Fascia Vibes. En maskin som både vibrerar och occililerar.

Book

Terapeutisk djupvågsbehandling

Jag hjälper dig med dina problem i kroppen med hjälp av massageterapi , triggerpunktsbehandling och djupvågsbehandling (Swedish Facia Vibes). Resultatet du kan förvänta dig är ökad rörlighet, minskade spänningar, ökad kroppsmedvetenhet, ökad cirkulation samt ökad balans, harmoni och frihet i kroppen. Du får också tips och råd om vad du kan göra själv för att stärka din hälsa.

Book

Coaching

Prova på NLP-coaching

​Vill du stärka och utveckla dig själv? Vill du förändra oönskade tankemönster, vanor och beteenden? Vill du skapa en positiv förändring i ditt liv? Vill du finna inre balans och harmoni? Vill du leva till din fulla potential? Har du mål du vill uppnå och lägga en plan för? I denna session får du tillfälle att testa vad det kan innebära att ta hjälp av mig. Utförs online via zoom. (Kan vid önskemål även utföras på plats på Fjärås Hälsocenter.)

Book

NLP-coaching avancerad

Vill du stärka och utveckla dig själv? Vill du förändra oönskade tankemönster, vanor och beteenden? Vill du leva till din fulla potential? Jag hjälper människor med att skapa varaktiga förändringar i sina liv och jag jobbar med det undermedvetna. Du får även med dig redskap du själv kan använda i vardagen. Utförs på telefon, online eller på Fjärås Hälsocenter. Förskottsbetalning 1900 kr till Swish 123 227 17 81. Bokningen bekräftas efter att betalning är mottagen.

Book

Gratis konsultation - på telefon

Vill du må bra? Vill du blomstra? Vill du veta vem du är? Vill du få ihop livspusslet? Vill du våga vara dig själv fullt ut? Vill du stärka och utveckla dig själv? Vill du ha mer självkänsla och självförtroende? I detta samtal utforskar vi om och hur jag kan hjälpa dig. Jag Med närvaro, erfarenhet och en stor verktygslåda brinner jag för att bidra till att människor lever sin fulla potential, mår bra och upplever lycka.

Book