inspirate.nu

Här får du hjälp med att * utveckla din personliga och andl...

Read more

Book

Tjänster

Gratis personlig rådgivning

Just nu erbjuder jag alla nya klienter en gratis stund där du får möjlighet att berätta om vad du behöver hjälp med. Därefter diskuterar vi tillsammans vad jag kan hjälpa dig med och vi väljer gemensamt hur vi går vidare. Utan några som helst förpliktelser! Du ringer upp mig på den bokade tiden på telefonnummer 079-3042102. OBS! Detta gäller endast nya klienter. En gång per person. Erbjudandet gäller under begränsad tid.

Book

Livscoaching

Behöver du: Ökad självkänsla, självinsikt, motivation och initiativförmåga? Koncentrera dig på det som är viktigt i just ditt liv just nu? Få hjälp med att identifiera vad i ditt liv som ger dig mer energi?
 Bli mer effektiv med din tid och dina arbetsuppgifter? Identifiera utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll samt övriga roller? Ta reda på vad som hindrar och blockerar dig från att göra vissa saker? Lära dig att hantera och minimera stress?
 Få mod och kraft att våga testa nya saker? 
 Hjälp med att se nya infallsvinklar? ...eller är du enbart vilse i livet? Då kan coaching vara ett mycket effektivt sätt att börja fokusera på det som är rätt för dig! En Livscoach hjälper dig att: -fokusera på det du vill ha & det du vill uppnå
 - utmanar dina personliga begränsande övertygelser och hinder
 - får dig att se dig själv och din verklighet i nya perspektiv
 - hjälper dig att få tillgång till dina resurser och plocka fram dina unika superkrafter
 - stimulerar till nya tankar och tankegångar
 - hjälper dig att handla - ta ACTION - och därmed agera mot dina mål Syftet med Coaching är att frigöra kraften i dig själv. Det är inte goda råd, bra tips, peppning, positivt tänkande. Inte heller att få färdiga lösningar, terapi eller liknande då Coaching inte fokuserar på det förflutna utan på det som är här och nu. Coachen ställer frågor och lyssnar på ett sätt så att du själv hittar dina egna svar, dina egna lösningar och det handlar om att utveckla, lära känna sig själv, genom att ex identifiera dina unika styrkor och utvecklingsområden. Därmed frigör du dina resurser för att få ökad handlingskraft. Coachens uppgift är att hjälpa dig på vägen dit. Målet med Coachingen är helt enkelt att du ska må bättre. Du ska känna dig säker och trygg i vilken väg du ska gå härnäst. Då utvecklas du i en för dig positiv riktning och får mer kraft och energi.

Book

Reiki Healing - Distansbehandling

Reiki är en healingform som kan ges antingen via fysisk kontakt, kontakthealing, eller skickas på distans, distanshealing. Observera att detta är en distansbehandling.

Book

Reiki Healing med vägledning - Distansbehandling

Vi börjar med ett kortare samtal där du får uttrycka vad du behöver hjälp med innan behandling. Därefter skickar jag dig Reiki Healing på distans på den utsatta bokningstiden. Efter ca 2 dygn hörs vi åter, för en uppföljning. Du får berätta om din erfarenhet av behandlingen och jag berättar för dig vad jag har fått till mig.

Book

Tarot tolkning (kommer inom kort)

Tarokortsläsning innebär att jag tonar in mig på din energi och därmed med hjälp av tarotkort gör en lämplig läggning, som passar just för detta tillfälle. Denna läsning är en kartläggning av vad som pågår i ditt liv just nu, vad som varit och vad som eventuellt komma skall. Just nu är jag under utbildning till att bli Certifierad Tarotkortsläsare. Jag kommer inom kort att erbjuda delvis kostnadsfria och reducerade priser på avläsningar under min certifieringsperiod. Mer info inom kort.

Book