Inner Spirit Light - Lindblom Academy

Helena Lindblom arbetar heltid som både medium och healer....

Read more
Buy gift card

Book

Privat sittning med Andekontakt

Denna Privatsittning sker på plats i mitt center i Västerås. På en privat sittning med Helena så tar hon kontakt med nära och kära till dig som befinner sig i Andevärlden. De tar sin chans att komma igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden. Man kan inte veta i förväg vem eller vilka som kommer att komma igenom, men de har inte glömt oss. Hon kan heller inte bestämma vad som kommer att pratas om. Helenas arbete är att försöka vara den bästa kanalen mellan dessa två världar som hon kan vara. Helena kommer inte att beröra sjukdomar, olyckor eller förutsäga framtiden. Och hon har tystnadsplikt. Helena spelar in sittningen på en MP3-fil som hon skickar via e-post till dig inom några dagar efter sittningen.

Book

Andlig Vägledning (Spiritual Assessment)

Denna andliga vägledning (bedömning) ges av mig (Helena Lindblom) och sker på plats i mitt center i Västerås. Det är ett viktigt verktyg för dem som utvecklar sina andliga förmågor. Det är en session som leds av ett skickligt medium som erbjuder vägledning och hjälper personer att få klarhet, syfte och självförtroende på sin andliga resa. Denna typ av bedömning är ungefär som att konsultera ett medium för livsvägledning, men den fokuserar specifikt på den andliga tillväxten hos den personen. Den andliga ’bedömaren’ är ett mycket erfaret medium som är skickligt på att navigera de olika nyanserna av den andliga utvecklingen som sker hos personen. Personer som söker en andlig vägledning gör det av en mängd olika skäl. Dessa inkluderar ofta att söka försäkran om att de följer den rätta andliga vägen, hitta sätt att övervinna känslor av att ha "tappat bort sig" eller att de "sitter fast" i sin andliga utveckling, söker bekräftelse på sina förmågor och erfarenheter, upptäcka nya andliga potentialer, få råd om hur de kan gå vidare på sin väg och engagera sig i en meningsfull dialog med ett erfaret medium. Vid Arthur Findlay College, som är ansedd som den ledande institutionen för mediala studier över hela världen, är denna andliga vägledning (spiritual assessment) den mest populära individuella tjänsten. De som är hängivna sin andliga utveckling inser också att det är en djupgående själslig resa, och de uppskattar värdet av att regelbundet bedöma och reflektera över sina personliga andliga framsteg.

Book

Healing behandling

Healingbehandlingen ges av Helena Lindblom på plats i Västerås. Healing balanserar och harmoniserar alla våra energier som vi har i kroppen och som är i obalans. Andlig healing går dit där den behövs bäst, vare sig det är till det emotionella, mentala, fysiska eller andliga systemet hos oss. Det fokuserar på att hjälpa, aktivera och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Andlig healing arbetar främst mot orsaken till problemet, men även symptomen. Efter en behandling brukar de flesta känna sig avslappnade och påfyllda med energi. Denna energi är en icke-invasiv behandling som är mycket välgörande speciellt för inre stress. Upplevelsen är mycket behaglig, lugn och välgörande för både kropp och själ.

Book

Andlig Vägledning (Spiritual Assessment)

Denna andliga vägledning ges av mig (Helena Lindblom) och sker digitalt online. En andlig vägledning (bedömning) är ett viktigt verktyg för dem som utvecklar sina andliga förmågor. Det är en session som leds av ett högt utbildat medium (Helena Lindblom) som erbjuder vägledning och hjälper personer att få klarhet, syfte och självförtroende på sin andliga resa. Denna typ av bedömning är ungefär som att konsultera ett medium för livsvägledning, men den fokuserar specifikt på den andliga tillväxten hos den personen. Den andliga ’bedömaren’ är ett mycket erfaret medium som är skickligt på att navigera de olika nyanserna av den andliga utvecklingen som sker hos personen. Personer som söker en andlig vägledning gör det av en mängd olika skäl. Dessa inkluderar ofta att söka försäkran om att de följer den rätta andliga vägen, hitta sätt att övervinna känslor av att ha "tappat bort sig" eller att de "sitter fast" i sin andliga utveckling, söker bekräftelse på sina förmågor och erfarenheter, upptäcka nya andliga potentialer, få råd om hur de kan gå vidare på sin väg och engagera sig i en meningsfull dialog med ett erfaret medium. Vid Arthur Findlay College, som är ansedd som den ledande institutionen för mediala studier över hela världen, är denna andliga vägledning (spiritual assessment) den mest populära individuella tjänsten. De som är hängivna sin andliga utveckling inser också att det är en djupgående själslig resa, och de uppskattar värdet av att regelbundet bedöma och reflektera över sina personliga andliga framsteg. Detta möte är ett digitalt möte online.

Book

Privat sittning med Andekontakt

Denna privatsittning sker digitalt online. På en privat sittning med mig (Helena Lindblom) så tar jag kontakt med nära och kära till dig som befinner sig i Andevärlden. De tar sin chans att komma igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden. Jag kan inte veta i förväg vem eller vilka som kommer att komma igenom till mig, men de har inte glömt oss. Jag kan heller inte bestämma vad som kommer att pratas om. Mitt arbete är att försöka vara den bästa kanalen mellan dessa två världar som jag kan vara. Jag kommer inte att beröra sjukdomar, olyckor eller förutsäga framtiden. Och jag har tystnadsplikt. Jag spelar in sittningen på en MP3-fil som jag skickar via e-post till dig inom några dagar efter sittningen.

Book

Privat Seans

Vill ni boka in mig för en Privatseans i mina lokaler i Västerås så gäller följande: Ni behöver vara mellan 8 -10 personer och kostar 400 kr/pers. Är ni färre än 8 så är det också ok, men ni betalar i alla fall för 8 personer Här försöker Helena hålla detta antal då hennes mål är att försöka ge alla ett meddelande. Det kan hon dock inte garantera, men försöker att skapa de bästa förutsättningarna för det Seansen hålls i hennes center i Västerås. Ni kan dock inte få tillgång till mitt center långt innan seansen, då den behöver iordningställas för ändamålet och att Helena behöver tiden för att förbereda sig. Ni släpps in i lokalen ca 10 min innan vi börjar Vill ni att seansen ska hållas digitalt istället så går det också att ordna - säg till vid bokning. Är ni intresserade att boka in Helena för detta så hör ni bara av er, så bokar ni in ett datum som passar både er och henne. Ni betalar 3 dagar innan via Swish. Ni hittar alltså inget datum i kalendern som ni kan boka in, utan det är något som behövs komma överens om. För mer information om detta: https://www.lindblomacademy.se/privat-seans

Privat Seans VIP

Vill ni boka in Helena för en Privatseans VIP i lokalerna i Västerås så gäller följande: Denna seans är för er som vill ha en riktigt privat seans med Helena där ni är enbart 3-4 personer. Detta är en lite mer exklusiv seans där ni sitter tillsammans och Helena förmedlar budskap från era nära och kära som finns i andevärlden. Ni kanske är familj som vill komma tillsammans eller några nära vänner – då är detta ett fint tillfälle för er! Seansen hålls i lokalerna i Västerås. Ni kan dock inte få tillgång till lokalen långt innan seansen, då den behöver iordningställas för ändamålet och att Helena behöver tiden för att förbereda sig. Ni släpps in i lokalen ca 10 min innan Vill ni att seansen ska hållas digitalt istället så går det givetvis att ordna - säg till vid bokning. Helena avsätter ca 1½ tim enbart för er och där ni också har möjlighet att fråga henne om det ni vill. En tid för er och det går att utforma den efter era önskemål. Helena spelar gärna in detta på ljudfil (MP3) om ni vill, vilket är inkluderat i priset. Är ni intresserade att boka in henne för detta så hör ni bara av er, så hittar vi ett datum som passar. Ni betalar 3 dagar innan via Swish. Ni hittar inte något datum att boka in i kalendern då ni behöver komma överens om ett datum som passar. För mer information om Privat Seans VIP: https://www.lindblomacademy.se/privat-seans-vip

Storseans i Västerås

Välkommen till en kärleksfull kväll tillsammans med era nära och kära i Andevärlden! ❤️ Det är Helena Lindblom som är mediet denna kväll, och kvällen kommer att innehålla både skratt, gråt och allt däremellan. Det är så fint att få möjligheten att få förmedla kontakten och kärleken mellan andevärlden och den fysiska världen genom de personliga bevisen som vi många gånger behöver för att förstå att det verkligen är de i andevärlden som är där. Kvällen kommer bestå av bevisförande mediumskap, det innebär att andevärlden kommer genom Helena bevisa för er vilka de är, som tex. vem de är, hur de gick över, personlighet, karaktär, gemensamma minnen, personliga intressen eller annat som gör dem igenkända . De kan ibland också att påvisa att de fortfarande finns med oss i vardagen, genom att ge information om personer eller situationer sedan de gick över till andevärlden. Som besökare på en seans kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig. Vi önskar även att du kommer till seansen med ett öppet sinne, med positivitet och vänlighet så att alla får en fin kväll. Seansen hålls i centret på Tallmätargatan 3 i Västerås.

Gruppseans Digitalt

Välkommen till en kärleksfull kväll tillsammans med era nära och kära i Andevärlden! ❤️ Det är Helena Lindblom som är mediet denna kväll, och kvällen kommer att innehålla både skratt, gråt och allt däremellan. Det är så fint att få möjligheten att få förmedla kontakten och kärleken mellan andevärlden och den fysiska världen genom de personliga bevisen som vi många gånger behöver för att förstå att det verkligen är de i andevärlden som är där. Kvällen kommer bestå av bevisförande mediumskap, det innebär att andevärlden kommer genom Helena bevisa för er vilka de är, som tex. vem de är, hur de gick över, personlighet, karaktär, gemensamma minnen, personliga intressen eller annat som gör dem igenkända . De kommer också att påvisa att de fortfarande finns med oss i vardagen, genom att ge information om personer eller situationer sedan de gick över till andevärlden. Som deltagare på en seans kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig. Vi önskar även att du som deltar på seansen gör det med ett öppet sinne, med positivitet och vänlighet så att alla får en fin kväll. Då det är ett begränsat antalet deltagare på dessa Gruppseanser (max 8 personer) så gör jag mitt bästa för att ge alla deltagare ett meddelande från sina nära och kära i andevärlden. Det kan dock inte garanteras. Det fungerar oftast men det är alltså ingenting jag kan garantera. Denna digitala seans hålls online via Zoom. När du bokar in dig och betalar för din plats på seansen, så kommer du att få en bekräftelse skickad till dig. Senast dagen innan kommer jag att skicka ut en e-post till dig med beskrivande information om hur du går tillväga för att komma in på seansen. Har du några frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig till mig. För mer information om en Gruppseans: https://www.lindblomacademy.se/grupp-seans

Privat Seans Digitalt

Vill ni boka in Helena för en Privatseans digitalt så gäller följande: Ni behöver vara mellan 8 -10 personer och kostar 400 kr/pers. Är ni färre än 8 så är det också ok, men ni betalar i alla fall för 8 personer Här försöker Helena hålla detta antal då hennes mål är att försöka ge alla ett meddelande. Det kan hon dock inte garantera, men försöker att skapa de bästa förutsättningarna för det Seansen hålls digitalt. Vill ni att seansen istället ska hållas i hennes center i Västerås så går det också att ordna - säg till vid bokning. Är ni intresserade att boka in Helena för detta så hör ni bara av er, så bokar vi in ett datum som passar både er och henne. Ni betalar 3 dagar innan via Swish. Ni hittar alltså inget datum i kalendern som ni kan boka in, utan det är något som behövs komma överens om. För mer information om detta: https://www.lindblomacademy.se/privat-seans

Privat Seans VIP Digitalt

Vill ni boka in Helena för en Privatseans VIP digitalt så gäller följande: Denna seans är för er som vill ha en riktigt privat seans med Helena där ni är enbart 3-4 personer. Detta är en lite mer exklusiv seans där ni sitter tillsammans och Helena förmedlar budskap från era nära och kära som finns i andevärlden. Ni kanske är familj som vill komma tillsammans eller några nära vänner – då är detta ett fint tillfälle för er! Seansen hålls digitalt online. Vill ni istället att seansen ska hållas i hennes center i Västerås så går det givetvis att ordna - säg till vid bokning. Helena avsätter ca 1½ tim enbart för er och där ni också har möjlighet att fråga henne om det ni vill. En tid för er och det går att utforma den efter era önskemål. Helena spelar gärna in detta på ljudfil (MP3) om ni vill, vilket är inkluderat i priset. Är ni intresserade att boka in henne för detta så hör ni bara av er, så hittar vi ett datum som passar. Ni betalar 3 dagar innan via Swish. Ni hittar inte något datum att boka in i kalendern då ni behöver komma överens om ett datum som passar. För mer information om Privat Seans VIP: https://www.lindblomacademy.se/privat-seans-vip

Storseans Digitalt

Välkommen till en kärleksfull kväll tillsammans med era nära och kära i Andevärlden! ❤️ Det är Helena Lindblom som är mediet denna kväll, och kvällen kommer att innehålla både skratt, gråt och allt däremellan. Det är så fint att få möjligheten att få förmedla kontakten och kärleken mellan andevärlden och den fysiska världen genom de personliga bevisen som vi många gånger behöver för att förstå att det verkligen är de i andevärlden som är där. Kvällen kommer bestå av bevisförande mediumskap, det innebär att andevärlden kommer genom Helena bevisa för er vilka de är, som tex. vem de är, hur de gick över, personlighet, karaktär, gemensamma minnen, personliga intressen eller annat som gör dem igenkända . De kan ibland också att påvisa att de fortfarande finns med oss i vardagen, genom att ge information om personer eller situationer sedan de gick över till andevärlden. Som deltagare på en seans kan du skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden som du vill att du ska komma denna kväll men att också fortsätta att vara öppen för att andra kan komma till dig. Vi önskar även att du kommer till seansen med ett öppet sinne, med positivitet och vänlighet så att alla får en fin kväll. Seansen hålls i Digitalt Online.

Diplomerad Healingkurs

Denna healingkurs sker på plats i mitt center i Västerås. Healing energin finns hos alla människor som kan känna medkänsla och kärlek med andra människor. Att gå kurs och utveckla denna naturliga förmåga är helt underbart! Andlig healing kommer från andevärlden. Sedan går den genom anden på den som administrerar healing energin. Sedan till anden på den som tar emot den. Det är därför den fungerar så väl. Healing kursen är löpande kurs med fyra kurstillfällen per år. Det innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nybörjare till lite mer vana på dessa kurser. Det upplever vi är mycket givande både för deltagarna samt energin. De som är nya har de övriga att fråga utöver läraren. De som arbetat längre har nya att lära ut till. Det har visat sig vara ett mycket värdefullt sätt att arbeta med kurserna på! Det ger en vinn-vinn situation för alla som deltar. De som har arbetat ett tag assisterar även de nyare med sina energier. Det gör så våra vänner i andevärlden har hjälp även dem. På dessa kurser lär ni er kontakt healing, distans healing, själv healing och djur healing. Jag håller korta föredrag under varje kurstillfälle med inspiration, information och kunskap om detta. Vill du verkligen genuint utveckla din gåva kan jag hjälpa dig! Denna kurs håller mycket hög internationell standard. Du som går den här Healing kursen får möjlighet att träna varje måndag på våra “Drop-in Healing” kvällar. För mer information om kursen och fler betalningsmöjligheter: https://www.lindblomacademy.se/courses/healingkurs-i-vasteras

Diplomerad Mediumkurs

Denna Mediumkurs sker i mitt center i Västerås. Alla har en förmåga som kan utvecklas, men alla kommer inte att bli konsertpianister som försöker då det helt och hållet beror på hur mycket tid, energi och disciplin man själv väljer att ägna detta. Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull – mina kurser är öppen för alla! Vill du bara gå för din egen skull och i din egen takt så är du lika välkommen – mina kurser är öppna för alla. Jag kommer att fokusera mycket på både den andliga och den personliga utvecklingen. Jag är mycket noga med att det jag lär ut håller hög kvalitet och därför är jag noga med hur vi tolkar informationen och vilka bevis vi behöver i vårt arbete. Eleverna får lära sig skilja på vad som kommer från oss själva och vad som faktiskt är information från andevärlden. Man lär sig att skilja på synsk energi, dvs informationen från vår aura, och den mediumistiska energin. Att vara synsk betyder att man inte arbetar och får sin information från andevärlden utan den kommer från den person man ska ge information till, t.ex. en tarottolkare, spå damer, runtolkare osv. Ett mediumisktiskt medium däremot arbetar både med dessa synska energier samt energierna från andevärlden. Jag håller också korta föredrag under varje kurstillfälle med inspiration, information och kunskap. Under kursen kommer vi att arbeta bl.a. med övningar i intuition, psykometri, tarot, länka till andevärlden och privata sittningar. Vill du verkligen genuint utveckla din gåva kan jag hjälpa dig! För dig som kontinuerligt går dessa kurser ges också möjligheten att träna i våra lokaler helt gratis varje torsdagskväll. Denna kurs håller mycket hög internationell standard! För mer information om kursen och fler betalningsmöjligheter: https://www.lindblomacademy.se/courses/mediumkurs-i-vasteras

Transkurs

Denna transkurs sker i mitt center i Västerås. Denna trans kurs är en pågående kurs, så det är inget start/slutdatum utan du kan börja när det passar dig. Den är fördelad på 4 helgkurser/år och den är öppen för alla nivåer av kunnande. Inga förkunskaper krävs annat än ett genuint intresse och en villighet att lära. Kursen fokuserar på att både upptäcka, stärka och utveckla dina band med dina guider som arbetar med dig från andevärlden. Denna kurs är för dig som är seriös med att arbeta tillsammans med dina guider. Vi kommer att lägga stor vikt vid att utveckla din relation med ditt andliga team som arbetar med dig. Trans mediumskap består av ett speciellt band, en speciell relation, med de guider som kontrollerar och arbetar med oss genom denna process. Denna relation hjälper oss att bygga upp ett nära band och kan ge oss en skarpare, mer specifikt och korrekt flöde av information i alla områden av healing, mediumskap, filosofi and lärande. Vi håller korta föredrag under varje kurstillfälle med inspiration, information och kunskap om detta. För mer information om kursen och fler betalningsmöjligheter: https://www.lindblomacademy.se/courses/transkurs

Elevsittning i Västerås

Elevsittningarna hålls i mitt center i Västerås! En elevsittning är en privat sittning med andekontakt med en av våra elever som kommit så pass långt i sin utveckling av sitt mediumskap att det är dags att de får arbeta lite mer med kunder. Sittningen varar i 20 min och eleven kommer att arbeta med att förmedla kontakt från dina nära och kära i andevärlden. Det som är viktigt att tänka på är att eleven fortfarande är under träning så du kan inte förvänta dig att det ska vara en perfekt sittning. Det kan bli en fantastisk sittning, men det kan också vara så att eleven kanske inte klarar av just denna gång att leverera en kvalitet som man bör förvänta sig av ett certifierat medium. Väljer du att boka in dig på denna elevsittning, så vet med dig att de har kommit till en bra standard, men behöver mer träning. Ha det i åtanke. Du hjälper dem också att bli duktigare, eftersom de får mer träning med "riktiga" kunder.