Holmens Hästcenter

Välkommen till Holmens Hästcenter & Hela din Hund! Vi hjälp...

Read more

Book

Hoppträning

Hoppträning

Hoppträning i grupp för alla nivåer. KORK medlem - 200 kr Ej medlem - 250 kr Swishas till Kamilla på 070-3014570

Hund

Massage/Behandling 45min

OBS!! FÖR BOKNING AV BEHANDLING PÅ HUND SMS/RING 070-3014570 !! Massage och genomgång av muskler av diplomerad hundmassör. Jag kompletterar massagen med el/laser när det behövs. Behandlingen tar längre tid första gången samt när jag använder elterapi.

Book

Häst

Laser 3-kort vid tex sår/muskelskador

Endast laserbehandling. Laser är ett suveränt hjälpmedel som tex kan påskynda sårläkning, ge smärtlindring, dämpa inflammation och öka blodcirkulation. Används med fördel på tex trasiga trampdynor, skårskador, muskelbristningar, hotspots, blodöra, artros m.m. Obs! Jag behandlar inte skador som inte först är undersökta av veterinär. Vid resa tillkommer resekostnad.

Book

Laser vid tex sårskada, även på häst/katt

Endast laserbehandling. Tex vid sår, hudproblem eller "känd" skada. Även på häst (reseersättning tillkommer). Laser är ett fantastiskt hjälpmedel som bl a kan påskynda läkning, dämpar inflammationer, ge smärtlindring och öka blodcirkulationen. Har använts med mycket positiva resultat vid bl a artros, blodöron, hot spots, sårläkning, muskelskador m.m m.m. Obs! Jag behandlar endast djur med skador som först undersökts av veterinär!

Book

Massage & laser/el på Häst

Massage & laserbehandling på häst hjälper till att bl a öka blodcirkulationen och påskyndar på så sätt läkning och återhämtning samt bidrar med avslappning. Alla hästar mår bra av en genomgång av musklerna samt lite extra avslappning mellan alla aktiviteter. Ge det till din häst också! Jag är mitt i min utbildning till hästmassör och jobbar även med stresspunktsbehandling. I priset ingår resa inom och laser/elbehandling. Priset är satt efter att jag inte är färdig med min massageutbildning på häst än. Massage och laserbehandling ingår för alla uppstallade på Holmens Hästcenter.

Book

Privatlektion Ridning/körning egen häst

Privatlektion för dig och din häst på Holmens Hästcenter i Nyborg. Du väljer inriktning; dressyr/hoppning/tömkörning/körning. Utrustning till körning finns för storhäst samt tömkörningsutrustning som bör passa dom flesta storlekar på häst/ponny. Var framskrittad och lite uppvärmd till din lektion. Lektionerna sker såklart med utbildad ridlärare level 2

Book