Hela Dig - Hälsa Inifrån och Ut

Hela Dig vill hjälpa dig till bättre hälsa och medvetenhet....

Read more

Book

Massage

Helkroppsmassage

Denna massage hjälper dig att finna lugn och harmoni, du känner dig hel igen efteråt. Vi går igenom spända muskler och mjukar upp och balanserar det som behöver balanseras. Fokus brukar ligga på rygg och baksida ben, men vi anpassar det efter dina behov. Denna massage hjälper dig också med mer lugn i matsmältningsorganen då vi även masserar magen. Såklart också armar, nacke, axlar och huvud/ansikte. Jag använder varm, ekologisk olja för bästa resultat. Tekniken är i grunden från ayurveda, men jag väver in intuitivt vad jag känner att du behöver hjälp med. Ta gärna med oömma kläder då det är bra att låta oljan sitta kvar ett par timmar efter behandlingen. Drick mycket efter en behandling eftersom den fortsätter att jobba med dig och renar din kropp.

Book

Massage

Här jobbar vi oftast med rygg och baksida ben, men det kan vara nacke och ansikte/huvud också. Det är vad du behöver som avgör. Grunden är ayurvedisk massage med variation på vad du behöver. Varm, ekologisk olja används.

Book

Massage

45 min massage kan vara med fokus på rygg eller ben. Massagen stimulerar områden som stagnerat och behöver ny energi. Varm, ekologisk olja används.

Book

Massage

Under 30 min masserar vi din rygg eller nacke, ansikte om du vill det. Löser upp spänningar och stimulerar energiflödet. Varm, ekologisk olja.

Book

Käkledsmassage

Käkledsbehandlingen syftar till att hjälpa käkens muskler att slappna av. Käken är central i besvär som spänningshuvudvärk, tandgnissel och svårighet att gapa ordentligt. Tom höfterna kan påverkas av spänningar i käkleden. I denna behandling går vi igenom käkmuskulaturen, även inne i munnen men också nacken och hårbottenmusklerna.

Book

Healing

Healing

Runt om vår kropp och inuti oss har vi energifält som lagrar minnen från känslor och händelser. I denna healingform känner jag in vad som kan lösas upp och arbetas med i klientens energifält. Det kan vara blockeringar som orsakar sinnestillstånd eller smärtsymptom. Vad som ska lösas upp är individuellt för var och en och det är alltid klienten som ger sin tillåtelse till om jag får arbeta med det eller inte. Detta sker outalat.

Book

Behandlingar

Bindvävsbehandling med djupvågsmaskin

Vår bindväv är involverad i mycket i vår kropp, den kan dessutom orsaka stelhet och smärta om vår kropp inte mår bra. Med hjälp av en speciell djupvågsmaskin, Atlasbalans kommer vi åt att lösa upp spänningar i bindväven och på så sätt minska smärta och stelhet.

Book

Ortobionomi, hela kroppen

Med mjuka rörelser och tryck, ökar vi kroppens rörlighet och minskar smärtor. Ortobionomi - hela kroppen är en metod där man går igenom kroppens stora leder eller där behovet finns. Vi jobbar med den rörelse som finns i kroppen och tvingar inte fram några manipulationer. Vi ger kroppen en chans till självkorrigering.

Book

Ortobionomi Fötter

Med hjälp av mjuka rörelser och tryck inom kroppens egna rörelseomfång kan man minska på smärtor och öka rörligheten. Bra vid tex artros. Viss försiktighet vid akuta inflammationer.

Book

Ortobionomi Händer

Med hjälp av mjuka rörelser och tryck inom kroppens egna rörelseomfång kan man minska på smärtor och öka rörligheten. Bra vid tex artros. Viss försiktighet vid akuta inflammationer.

Book

Meditation och Soundhealing med kristallskålar

Meditation och Soundhealing med kristallskålar

Välkommen till en stunds fin avkoppling för dig själv. Här landar vi i oss själva och rensar bort det vi är klara med och stärker upp med ny fin energi för att hjälpa oss framåt mot mer insikter och läkning för kropp, sinne och själ. Vi startar med en kopp te och småprat om var vi är just nu. Sen går vi vidare till en kanaliserad meditation ledd av Anna som med hjälp av trumma och ljusspråk guidar deltagarna till det de behöver. Camilla tar över och spelar gudomligt vackert på kristallskålarna och kanaliserar vad du som deltagare behöver för frekvenser för att läka dig och komma vidare i vad som är viktigt för dig. Att använda sig av ljud för att påverka vår kropp och våra energier är ett gammalt läkesätt och har funnits hos alla ursprungsinvånare. Kristallskålarna är magiska att lyssna på och du flyter iväg på en egen inre resa. Trummans ljud och ljusspråket (lightlanguage) når dig via frekvenser som vi inte kan ta på, men som finns där. Hela kvällen har som syfte att hjälpa dig för ditt eget högsta bästa. Detta går bortom det vi kan uttala från egots tankebanor och når ditt högre jag. Ditt högre jag vet alltid vad som är bäst för dig och det kommunicerar vad det vill ha för frekvenser för ditt bästa. Vi avslutar med vatten och frukt/snacks för att komma tillbaka igen. Ofta känner man att ord är överflödiga här, men kommer det frågor så försöker vi svara på dem och vill man dela med sig av sin upplevelse går det bra. Annars sitter vi och samlar oss innan vi avslutar och går hem. Det finns luftmadrasser/madrasser att ligga på och ett par soffplatser. Tag med egen filt och kudde. Vi räknar med ca 2 timmar per tillfälle. Platsen är Grangatan 46, Gullbrandstorp. Man kör förbi skolan i Gullbrandstorp och in på en liten väg. Mittingången på det stora, grå huset. Det går bra att parkera på gårdsplanen. ​Arrangörer är Camilla Brün och Anna Martinsen Vi ser fram emot att få möta dig! ​ Camilla och Anna