Halmstad Fytoterapi & Reikihealing

Välkommen! Mitt namn är Therese. Jag är diplomerad Fytoter...

Read more
Buy gift card

Book

Massage

Avspänningsmassage

Svensk klassisk halvkroppsmassage. En avslappnande massage som mjukar upp spända muskler och ökar blodcirkulationen I spända och ömma muskler. Verkar välgörande vid all form av stress och spänning. I den här behandlingen ingår ansiktsmassage.

Book

Reiki

Reikihealing

Reiki är en mjuk energibehandling som har sina rötter i Japan. Reikin är ett systematiskt handpåläggningssystem där man scannar igenom kroppens obalanser för att återställa energibalansen i kroppen. En lugnande behandling som hjälper kroppen att självläka, lösgör spänningar på djupet och passar både vid svåra åkommar som vid tillfälliga spänningar och stress, Lugnar mentala och emotionella energier och är mycket välgörande i samband med utmattningsymptom samt mental dimma. Kan även hjälpa till för att underlätta rehabilitering och efter fysisk påfrestning. Reikins energier är meditativa och ger en behaglig stund på bänken, där man ofta tappar känslan för tid och rum när man frigör energier och spänningar.

Book

Reikihealing

Reiki är en mjuk energibehandling som har sina rötter i Japan. Reikin är ett systematiskt handpåläggningssystem där man scannar igenom kroppens obalanser för att återställa energibalansen i kroppen. En lugnande behandling som hjälper kroppen att självläka, lösgör spänningar på djupet och passar både vid svåra åkommar som vid tillfälliga spänningar och stress, Lugnar mentala och emotionella energier och är mycket välgörande i samband med utmattningsymptom samt mental dimma. Kan även hjälpa till för att underlätta rehabilitering och efter fysisk påfrestning. Reikins energier är meditativa och ger en behaglig stund på bänken, där man ofta tappar känslan för tid och rum när man frigör energier och spänningar.

Book

Reikimassage (Energimassage)

Denna behandling tar Avspänningen till en helt ny nivå, Massagens välgörande effekter samt energiernas djuppavslappnande egenskaper blir avslappningen total. Halva behandlingen svensk klassisk halvkroppsmassage och halva Reiki, detta är en djupt avslappnande massage som även har fördelen av reikins energier som verkar både emotionellt och mentalt lugnande. Med hjälp av reikin löser man lättare upp djupa spänningar som är envist återkommande och får mer hållbara resultat.

Book

Reikimassage (Energimassage)

Denna behandling tar Avspänningen till en helt ny nivå, Massagens välgörande effekter samt energiernas djupavslappnande egenskaper blir avslappningen total. Halva behandlingen svensk klassisk halvkroppsmassage och halva Reiki, detta är en djupt avslappnande massage som även har fördelen av reikins energier som verkar både emotionellt och mentalt lugnande. Med hjälp av reikin löser man lättare upp djupa spänningar som är envist återkommande och får mer hållbara resultat.

Book

Reiki & Tarot

En kombinationsbehandling 45 minuter Reikihelaling på behandlingsbänken & 45 minuter Tarot. En tarotläsning är även en utmärkt kombination med en Reikibehandling och kan ge en ganska klar bild över vad man behöver jobba med hos sig själv för att saker och ting skall förändras i ens liv. I en tarotläsning är man delaktig i läsningen tillsammans med läsaren och genom frågor kan läsaren placera in korten på rätt plats i livet. Tarotläggning i samband med Reiki; Chakra läsning (7 kort) 1 kort för varje chakra, här visar sig ofta obalanser snabbt och kan ibland visa roten till obalansen. Pentagrammet, de 5 Elementen (5 kort) Denna läggning beskriver vilka energier du har i dina element och även denna kan avslöja obalanser mer ingående. 1 fråga 1 valfri fråga, denna går att byta ut mot t.ex. en ”wheel of fortune” en 3-4 kortsläggning som beskriver vart du började, vart du är nu och ett bonuskort.

Book

Tarot

Tarotläsning

Allt jag gör i mitt arbete med Tarot har ett helande syfte, du kan enbart ställa frågor som berör dig och din utveckling. Jag tycker att att det är viktigt att man försöker identifiera energierna som ställer till det i just ditt liv och begränsar dig. Då tycker jag att det kan vara bra att göra en läggning som visar vilka energier som du har med dig från "föregående liv", en "Kompass" läggning som visar vad du behöver jobba med för att komma vidare, samt lämna utrymme för 1 fråga. Det är viktigt att du vågar vara öppen och ärlig. En Tarotläsning hos mig innehåller; 1. Lektioner från föregående liv (past life lesson spread 7 kort) Denna läggning tar fram vilka energier som du har med dig från föregående liv och som fortfarande påverkar dig. 2. En Keltisk kompassläggning (9 kort) Denna läggning är en bra förlängning av föregående läggning och vägleder dig utifrån ditt utgångsläge. 3. En Fråga 1 valfri fråga, denna går att byta ut mot t.ex. en ”wheel of fortune” en 3-4 korts läggning som beskriver vart du började, vart du är nu och ett bonuskort. En tarotläsning är även en utmärkt kombination med en Reikibehandling och kan ge en ganska klar bild över vad man behöver jobba med hos sig själv för att saker och ting skall förändras i ens liv. I en tarotläsning är man delaktig i läsningen tillsammans med läsaren och genom frågor kan läsaren placera in korten på rätt plats i livet.

Book

Årsläggning

Årsläggning med 17 kort, månad 1-12 samt 5 ytterligare kort med budskap för året.

Book

Medveten Andning

Medveten Andning 28-dagars program

Vad är Medveten Andning? Medveten Andning är inte yoga, det är inte meditation och inte heller är det mindfulness. Och samtidigt är det alla dessa och allt däremellan. Medveten Andning handlar om våra dagliga andningsvanor. Det handlar om att lägga grunden för en bättre hälsa och mer energi och harmoni och nyfikenhet och kreativitet samtidigt som vi minskar stress, smärta, rädslor, oro och hälsoproblem. Medveten Andning handlar om att syresätta kroppen på ett effektivare sätt genom att förbättra sättet vi andas de 1 000 andetag vi tar varje timme. Medveten Andning handlar om att förstå hur viktig vår andning är för alla aspekter av vårt liv - våra tankar, känslor och kroppsliga funktioner. Faktum är att i andetaget har vi det bästa verktyget som någonsin uppfunnits för att hantera stress, rädsla, sorg och smärta. I denna behandling jobbar vi med ett 28 dagarsprogram. Det ingår en relaxator, sleep tape och boken Medveten andning som är skriven av Anders Olsson. Vi startar programmet med en 90 minuters konsultation, där vi jobbar med just dina problem. Skapar en medvetenhet om din egen andning och hur du andas i olika situationer, och sätter upp en individuell målsättning. Detta är vad man skulle kunna kalla en Syre detox och ger ofta en "förstförsämring" som är övergående.

Book

Kurser

USUI HOLY FIRE® III ART, Advanced Reiki Techniqes ( 3A )

USUI HOLY FIRE® III ART, Advanced Reiki Techniqes ( 3A ) Reiki ART, Advanced Reiki techniqs (3A), här tillkommer ytterligare en Kraftsymbol, Mästarsymbolen. I denna kurs går jag igenom flera tekniker och slutligen så får eleven själv välja vilka 4 tekniker som de vill jobba med. Här ingår ett gediget studiematerial där många olika tekniker finns representerade. 1 Heldag Förkunskaper Usui shiki Ryoho Reiki steg 1 och 2 eller Usui Holy Fire® III Reiki steg 1 och 2. Holy Fire® III ART manual (Wlliam Lee rand)/ Healingkirurgi/Aurakirurgi Meditation Att använda kristaller Mästarsymbolen Diplom Investering 1850 inkl. Moms Kaffe och Fika ingår. Det finns möjligheter att värma mat (micro). Du hittar betalninginformation under fliken priser, du kan betala med både swish, kort, bankgiro och klarna, Kontant hantering undviks gärna. Betalning sker i samband med kurs. Är du företagare och önskar en faktura med företagsuppgifter, lämna uppgifter i god tid innan kurs så mailar jag ut en faktura innan kursen. Anmälan sker enklast via mail, eller via boka.se, går även bra att ringa om man har frågor! I samband med din anmälan behöver jag en kopia på dina steg 1 och 2 diplom, det går bra att maila.

USUI HOLY FIRE® III STEG 1

USUI HOLY FIRE® III STEG 1 Här lär man sig grunderna i Reiki och får placeringar i Reikins energier, här lär du dig att göra helkroppsbehandling mm, vi går igenom reikins grunder. Antingen så går man en kurs för att komma närmare sig själv och få harmoni och balans i sitt liv, man utövar ett familjebehov eller så känner man att man vill utöva proffesionellt och planerar redan från början att gå steg 2. Reikin är ett utmärkt komplement till andra behandlingformer. Till steg 1 krävs inga förkunskaper, bara ett intresse och ett öppet sinne. Usui Holy Fire® III, Steg 1 2 heldagar Inga förkunskaper krävs Studiehäfte Placering Fakta och bakgrund Känna på auran/aurahealing Chakrabalansering/healing Handpositioner Helkroppsbehandling Självbehandling Byosenscanning Meditation Diplom Investering 3000 kr inklusive moms. Kaffe och Fika ingår. Det finns möjligheter att värma mat (micro). Du hittar betalninginformation under fliken priser, du kan betala med både swish, kort, bankgiro och klarna, Kontant hantering undviks gärna. Betalning sker i samband med kurs. Är du företagare och önskar en faktura med företagsuppgifter, lämna uppgifter i god tid innan kurs så mailar jag ut en faktura innan kursen. Anmälan sker enklast via mail, eller via boka.se, går även bra att ringa om man har frågor!

USUI HOLY FIRE® III STEG 1 & 2

Detta är en kombinerad Reikikurs med både steg 1 & 2. Den är lämplig för dig som vill lära dig snabbt och få med dig fler redskap direkt, så du kan använda Reiki på ett bredare plan eller jobba proffessionellt. Denna kurs lämpar sig bra för dig som redan jobbar/ är utbildad i någon form av kroppsterapi men vill ha in nya verktyg och lite mjukare värden i ditt arbete. Känner du att du har mycket i bagaget att bearbeta kan det vara lämpligt att gå en kurs åt gången och låta energiena integrera ordentligt innan man tar nästa steg. Den första dagen går vi igenom steg 1, med helkroppsbehandlingar, självbehandlingar och meditation mm. Dag 2 är det dags för steg 2 och ni får lära er kraftsymboler samt att skicka distanshealing. Båda dagarna kommer vi att jobba mycket runt bänken. Efter 2 Gradens Reiki kan du kalla dig Reikiterapeut. Inga Förkunskaper Krävs Usui Holy Fire® III Steg 1+2 2 Heldagar -Den Helande beröringen (kurslitteratur) -Reikins Historia/uppkomsten av Holy Fire Reiki -Placeringar -Aurahealing -Chakrabalansering -Helkroppsbehandling -Självbehandling -Meditation -Kraftsymboler -Distanshealing -Diplom Investering 4900 kr inkl. moms Kaffe och Fika ingår. Det finns möjligheter att värma mat (micro). Du hittar betalninginformation under fliken priser, du kan betala med både swish, kort, bankgiro och klarna, Kontant hantering undviks gärna. Betalning sker i samband med kurs. Är du företagare och önskar en faktura med företagsuppgifter, lämna uppgifter i god tid innan kurs så mailar jag ut en faktura innan kursen. Anmälan sker enklast via mail, eller via boka.se, går även bra att ringa om man har frågor!

USUI HOLY FIRE® III STEG 2

USUI HOLY FIRE® III STEG 2 Usu Holy Fire® III steg 2 är en direkt fortsättning på steg 1. I denna kurs lär man sig Reikins kraftsymboler, man lär sig att använda dem i behandlingar, men även för att skicka Distanshealing. I denna kurs tar man healing ett steg längre och lär sig att trimma energier med hjälp av kraftsymboler samt öronmärka energier för speciella syften och ändamål. Att använda symboler i sina behandlingar upplevs ofta som kraftfullare och man man når en djupare läkning både för sig själv och för sina klienter. Usui Holy Fire® III steg 2 2 heldagar Förkunskaper Usui Holy Fire® III steg 1 eller Usui shiki Ryoho steg 1 Studiematerial (William Lee Rand) Placering Prata om upplevelser sen steg 1 Kraftsymbolerna och dess innebörd Träna på att använda symbolerna vid behandlingar Träna på att skicka distanshealing Repetition byosen Mawashi Grupphealing Diplom Investering 3300 kr inklusive moms. Kaffe och Fika ingår. Det finns möjligheter att värma mat (micro). Du hittar betalninginformation under fliken priser, du kan betala med både swish, kort, bankgiro och klarna, Kontant hantering undviks gärna. Betalning sker i samband med kurs. Är du företagare och önskar en faktura med företagsuppgifter, lämna uppgifter i god tid innan kurs så mailar jag ut en faktura innan kursen. Anmälan sker enklast via mail, eller boka.se, går även bra att ringa om man har frågor!

USUI HOLY FIRE® V ART & REIKIMASTER

USUI HOLY FIRE® V ART & Reikimaster/Teacher I denna kurs lär du dig ART & att göra Placeringar, Tändningar och att undervisa i Reiki, samt den pedagogiska och teoretiska delen med att vara lärare, hur man bygger upp kursinnehåll och skapar en kreativ miljö. Kursen innehåller de senaste uppdateringarna "Online" och "Världsfred". 3 heldagar Förkunskaper: Usui Shiki Ryoho Reiki steg 1, 2, och ART, Usui Holy Fire® III Reiki steg 1,2 och ART. Samt du bör ha vana av att utföra behandlingar. Usui Holy Fire® III ART & Mastermanual (Willian Lee Rand) ART & Mästarsymbolen Tändning av Holy Fire energin (4 tändningar sammanlagt) Symboler Att göra placeringar Att göra tändningar Meditation Att bli lärare Att gå sin egen väg och skapa egna stilar Att göra kursupplägg Inför Diplomering krävs 10 dokumenterade behandlingar som kan lämnas in i efterhand. Investering 9100 inkl. Moms (8250 kr inkl. Moms om du gått ART ) Kaffe och fika ingår, möjlighet att värma mat finns (micro). Du hittar betalninginformation under fliken priser, du kan betala med både swish, kort, bankgiro och klarna. Kontant hantering undviks gärna. betalning sker i samband med kurs. Är du företagare och önskar en faktura med företagsuppgifter, lämna uppgifter i god tid innan kurs så mailar jag ut en faktura innan kursen. Anmälan sker enklast via mail, går även bra att ringa om man har frågor! I samband med din anmälan så behöver jag kopior av dina steg 1, 2 ev 3A diplom. (mer info om kursinnehåll och uppbyggnad finns på hemsidan under fliken kurser)