HallimaC AB

Välkommen till HallimaC AB! Hos mig erbjuds stödjande samta...

Read more

Book

Kurator/stödjande samtal

Ibland finns det ingen att tala med. Det kanske inte går att tala med nära och kära om just det du vill tala om. Då kan jag vara en avlastningsplats, ett bollplank, en hjälp för dig att komma vidare i ditt liv. En av mina styrkor är att lyssna, utan att jämföra eller döma. Som socionom har jag tränats att se människor i hela dess sammanhang, hur olika delar i livet påverkar oss, t.ex. partner, ekonomi, hälsa och andra utanförliggande faktorer. Som coach fokuserar jag på möjligheter istället för att definiera problem. Att vara certifierad handledare i sorgbearbetning ger mig en möjlighet att identifiera när det finns en sorg som individen kan behöva bearbeta. Allt som gör att individen kan hitta sin egen kraft att fortsätta leva sitt liv som denne vill. Denna tjänst kan nyttjas med "Flera-tillfällens-rabatt" 10-kort innebär 10 stycken sessioner a´60 minuter för 6 000 kronor 5-kort innebär 5 stycken sessioner a´60 minuter för 3 375 kronor Det går att nyttja olika sessioner i samma kort. Giltig i 12 månader från inköpsdatum. Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Book

Coaching

När du köper sessioner i coaching av mig handlar det om ett samarbete och om ett delat ansvar - jag håller i samtalsprocessen medan du arbetar med det som kommer fram under samtalet. Kan vara en vilja till förändring, eller en kunskap om något hos dig själv. Jag coachar dig utifrån vad du vill finna för kunskap och/eller hitta lösningar inom. Denna tjänst kan nyttjas med "Flera-tillfällens-rabatt" 10-kort innebär 10 stycken sessioner a´60 minuter för 6 000 kronor 5-kort innebär 5 stycken sessioner a´60 minuter för 3 375 kronor Det går att nyttja olika sessioner i samma kort. Giltig i 12 månader från inköpsdatum. Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Book

Samtal under avslappning

När du är avslappnad går det att nå ditt inre på ett effektivt sätt och du får möjlighet att på djupet finna vad det är som finns i vägen för ditt mående. Vid avslappning blir ditt medvetande skärpt och via frågor, som jag ställer, kan du lättare nå dina svar. Du är medveten och närvarande vilket gör att du efteråt tar med dig det du under avslappningen har funnit. En fantastiskt metod att tillåta sig nå djupt inom sig! Mer information finns att läsa på hemsidan. Denna tjänst kan nyttjas med "Flera-tillfällens-rabatt" 10-kort innebär 10 stycken sessioner a´60 minuter för 6 000 kronor 5-kort innebär 5 stycken sessioner a´60 minuter för 3 375 kronor Det går att nyttja olika sessioner i samma kort. Giltig i 12 månader från inköpsdatum. Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Book

Samtal under avslappning

När du är avslappnad går det att nå ditt inre på ett effektivt sätt och du får möjlighet att på djupet finna vad det är som finns i vägen för ditt mående. Vid avslappning blir ditt medvetande skärpt och via frågor, som jag ställer, kan du lättare nå dina svar. Du är medveten och närvarande vilket gör att du efteråt tar med dig det du under avslappningen har funnit. En fantastiskt metod att tillåta sig nå djupt inom sig! Mer information finns på hemsidan. Denna tjänst kan nyttjas med "Flera-tillfällens-rabatt" 10-kort innebär 10 stycken sessioner a´60 minuter för 6 000 kronor 5-kort innebär 5 stycken sessioner a´60 minuter för 3 375 kronor Det går att nyttja olika sessioner i samma kort. Giltig i 12 månader från inköpsdatum. Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Book

Meditation/avslappning - enskild

Meditation anses idag vara ett sätt att nå läkning. Eller rättare sagt så har västvärldens vetenskap erkänt att meditation läker, ett utövande som använts av människor i årtusenden. Effekterna syns både fysiskt och psykiskt då din hälsa stärks på flera plan. Det anses vara bra för avstressning, sömn, självläkning, koncentrationen, hjärnan, immunförsvaret, m.m. Det finns mängder att läsa om detta på internet och bra artiklar om du vill fördjupa dig i meditationens effekter. Vill du få en enskild, ledd meditation som utformats för dig? Då är det här något för dig! Sessionen är i 60 minuter och innehåller introduktion till dagens meditation samt reflektioner efteråt. Denna tjänst kan nyttjas med "Flera-tillfällens-rabatt" 10-kort innebär 10 stycken sessioner a´60 minuter för 6 000 kronor 5-kort innebär 5 stycken sessioner a´60 minuter för 3 375 kronor Det går att nyttja olika sessioner i samma kort. Giltig i 12 månader från inköpsdatum. Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Book

Reiki

I sessionen ingår healing i 40-45 minuter samt samtal inför behandlingen och eventuella frågor/reflektioner efteråt. Healing är en metod som är stressreducerande och avslappnande. Jag brukar säga att det är som en själslig massage, men den ger så mycket mer förutom en skön känsla i kroppen. De healingtekniker som jag använder mig av är Holy Fire Reiki/ UsuiReiki, KarunaReiki® och Atlantisk högfrekvent healing. Denna tjänst kan nyttjas med "Flera-tillfällens-rabatt" 10-kort innebär 10 stycken sessioner a´60 minuter för 6 000 kronor 5-kort innebär 5 stycken sessioner a´60 minuter för 3 375 kronor Det går att nyttja olika sessioner i samma kort. Giltig i 12 månader från inköpsdatum. Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Book

Reiki - distans

Reikihealing går även att göra på distans! I den här sessionen samtalar vi via telefon innan healingen, ca 10 minuter, om hur healingen går till samt om du har något konkret som du vill att jag arbetar med. Efter healingen, som pågår 40-45 minuter, hörs vi igen och går igenom vad som kommit upp under sessionen - kan vara från dig eller mig. De healingtekniker som jag använder mig av är Holy Fire Reiki/ UsuiReiki, KarunaReiki® och Atlantisk högfrekvent healing. Betalningen görs via Swish innan sessionen. 123-567 67 21, HallimaC AB som mottagare. Denna tjänst kan nyttjas med "Flera-tillfällens-rabatt" 10-kort innebär 10 stycken sessioner a´60 minuter för 6 000 kronor 5-kort innebär 5 stycken sessioner a´60 minuter för 3 375 kronor Det går att nyttja olika sessioner i samma kort. Giltig i 12 månader från inköpsdatum. Vid företagsfakturering tillkommer moms.

Book

Reiki - distans, utan samtal

Reikihealing går även att göra på distans! Den här sessionen innebär att du bokar din session och jag skickar healingen till dig utan att vi samtalar. De healingtekniker som jag använder mig av är Holy Fire Reiki/ UsuiReiki, KarunaReiki® och Atlantisk högfrekvent healing. Betalningen görs via Swish innan sessionen. 123-567 67 21, HallimaC AB som mottagare.

Book

Regression

Regression, eller Tidigare-livs-terapi som det också heter, är en metod du kan använda i din personliga utveckling. Det kan hjälpa dig hitta lösningar och förklaringar till dina reaktioner, beteenden, relationer i nuvarande liv, dina smärtor, m.m. Regression kan ta dig vidare i din personliga utveckling och du väljer själv vad som är viktigt för dig att ta med och/eller vad du vill arbeta vidare med.

Book

Information om kursen i sorgbearbetning

I mina samtal med människor har det ofta funnits en sorg av något slag som hindrat från att komma vidare. Det gjorde att jag letade efter en metod där jag kunde erbjuda en hållbar lösning till personer som ville göra en förändring. Något som gjorde att personen kunde gå vidare på sin väg i livet. Jag hittade den! Jag är certifierad handledare i sorgbearbetning och kan erbjuda en kurs som tar dig vidare i din sorg och inte bara prata om den. Mer om denna kurs finns att läsa på min hemsida under fliken "Sorgbearbetning" och "Kurs hos mig". Här kan du boka ett gratis informations-samtal och träffa mig som kommer bli din handledare under kursen. Informations-samtalet går även att ta via telefon eller digitalt . Meddela mig under "Information till leverantören" ifall det är vad du önskar så tar jag kontakt med dig och komma överens om tillvägagångssätt. Om du vill boka en kurs och/eller har frågor om upplägg med mera - kontakta mig via e-post eller telefon.

Book

Meditation - grupp

Vi beräknas hålla på i 1 timme och innehåller introduktion till dagens meditation samt reflektioner efteråt. Max 3 personer kan vara med och endast sittandes meditation. Vi håller till i min studio på Jakob Sjöléns väg 8. Utförlig information på hemsidan.