Bokningsportal - Hägernäs Strands Bryggor

Här kan du som är medlem i föreningen Hägernäs Strands Brygg...

Read more

Book

Båtbokning

Båt 1. Linder 400 Sportsman - Alla medlemmar

Utrustad med EVINRUDE 15Hk. OBS! Tänk på att bensintankarna är tomma! Ta med den mängd bensin du behöver för din båttur! Vanlig 95 oktan, INGEN OLJEBLANDNING. Bränsleförbrukning: Från ca 1,5 - till 5L/h vid fullgas. Hyresavgift för medlemmar är 200:- för 3h. Ingen hyresavgift för de som är nyckelmedlemmar. Hyrpassen visas som 2h55min i bokningssystemet, då vi rekommenderar att du återlämnar båten i god tid, så att nästa båthyrare har möjlighet påbörja sin hyra på utsatt klockslag.

Book

Båt 2. Linder Arkip 460 - Endast För Nyckelmedlemmar

10 st 3h-pass ingår i nyckelavgiften, därefter 100kr per 3h-pass. Utrustad med Mercury 50Hk, El-start, Powertrim. OBS! Tänk på att bensintankarna är tomma! Ta med den mängd bensin du behöver för din båttur! Vanlig 95 oktan, INGEN OLJEBLANDNING. Bränsleförbrukning vid 3000 rpm = 6L/h, till 18L/h vid fullgas. Kan endast nyttjas av de som är Nyckelmedlemmar. Aktuell kod skickas som e-post, 3 timmar innan bokningen börjar gälla. Kolla "skräpmailen" om du inte fått någon kod. Hyrpassen visas som 2h55min i bokningssystemet, då vi rekommenderar att du återlämnar båten i god tid, så att nästa båthyrare har möjlighet påbörja sin hyra på utsatt klockslag.

Book

Båt 3. Linder Arkip 460 - Endast För Nyckelmedlemmar

10 st 3h-pass ingår i nyckelavgiften, därefter 100kr per 3h-pass. Utrustad med Mercury 50Hk, El-start, Powertrim. OBS! Tänk på att bensintankarna är tomma! Ta med den mängd bensin du behöver för din båttur! Vanlig 95 oktan, INGEN OLJEBLANDNING. Bränsleförbrukning vid 3000 rpm = 6L/h, till 18L/h vid fullgas. Kan endast nyttjas av de som är nyckelmedlemmar. Aktuell kod skickas som e-post, 3 timmar innan bokningen börjar gälla. Kolla "skräpmailen" om du inte fått någon kod. Hyrpassen visas som 2h55min i bokningssystemet, då vi rekommenderar att du återlämnar båten i god tid, så att nästa båthyrare har möjlighet påbörja sin hyra på utsatt klockslag.

Book