Excellent Beauty

Välkommen till Excellent Beauty! En skönhetssalong grundad...

Read more

Book

Evighets smycken

Evighetssmycke - Armband 1-2pers

Evighetssmycken är enkla och stilrena kedjor i 925 sterling silver eller förgyllt sterling silver. Kedjorna har en anti-tarnish behandling som ger dem ett skydd mot normalt slitage. De specialdesignas efter dina önskemål och kan anpassas precis som du vill ha dem. Istället för ett vanligt lås är de ihop svetsade för att sitta på handleden dygnet runt. Du kan välja mellan olika kedjor, ha flera eller lägga till en berlock. 595:- för valfri kedja och 20/100:- om man vill lägga till berlock. Kedjorna sitter på plats så länge du vill ha dem, men om du behöver ta av dem av någon anledning är det enkelt att klippa av dem vid svetsningen med en sax. Kom själv eller med en vän/partner och gör det tillsammans, varför inte matcha. En tid är avsedd för max 1-2 personer, så om ni är fler som vill komma samtidigt boka gärna fler tider. Priset avser EN person.

Book

Evighetssmycke - Fotlänk 1-2pers

Evighetssmycken är enkla och stilrena kedjor i 925 sterling silver eller förgyllt sterling silver. Kedjorna har en anti-tarnish behandling som ger dem ett skydd mot normalt slitage. De specialdesignas efter dina önskemål och kan anpassas precis som du vill ha dem. Istället för ett vanligt lås är de ihop svetsade för att sitta på dygnet runt. Du kan välja mellan olika kedjor, ha flera eller lägga till en berlock. 795:- för valfri kedja och 20/100:- om man vill lägga till berlock. Kedjorna sitter på plats så länge du vill ha dem, men om du behöver ta av dem av någon anledning är det enkelt att klippa av dem vid svetsningen med en sax. Kom själv eller med en vän/partner och gör det tillsammans, varför inte matcha. En tid är avsedd för max 1-2 personer, så om ni är fler som vill komma samtidigt boka gärna fler tider. Priset avser EN person.

Book

Lash & Browlift

Kombo lash & brow lift

Kombo behandling av populära lash & browlift till förmånligt pris. Med lashlift permanentas dina egna fransar i en fransböj så du slipper använda en fransböjare. Lashlift ger dig en hållbar böj i cirka 6-8 veckor – även efter bad, träning och bastu. Med en lashlift kommer dina fransar att se naturligt böjda ut när du vaknar på morgonen. Browlift är en behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, fixar till formen samt ger ett lyft. En ultimat behandling för dig som önskar välskötta och vackra ögonbryn utan att behöva använda make-up eller permanenta behandlingar. Vid en browlift behandling formas och stylas brynets strån till önskad form. Behandlingen avslutas med färgning av samt keratin på både fransar och bryn.

Book

Lashlift

Med lashlift permanentas dina egna fransar i en fransböj så du slipper använda en fransböjare. Lashlift ger dig en hållbar böj i cirka 6-8 veckor – även efter bad, träning och bastu. Med en lashlift kommer dina fransar att se naturligt böjda ut när du vaknar på morgonen. I behandlingen ingår även färg samt keratin.

Book

Browlift

Browlift är en behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, fixar till formen samt ger ett lyft. En ultimat behandling för dig som önskar välskötta och vackra ögonbryn utan att behöva använda make-up eller permanenta behandlingar. Vid en browlift behandling formas och stylas brynets strån till önskad form. Behandlingen avslutas med färgning av ögonbrynen samt keratin.

Book

Brynplock & färg

Färgning och formning av ögonbryn utefter önskemål. Önskar du även fransfärg tillkommer 100:-

Book

Spraytan

Spraytan helkropp

Spraytan sprayas på huden för att skapa en jämn och naturlig solbränd yta. Spraytannen innehåller ett naturligt ämne som kallas DHA. Det är färglöst och naturligt ämne som reagerar med hudens yttersta lager för att skapa pigment. DHA är godkänt av Svenska läkemedelsverket. Färgen håller sig fin 7-10 dagar, rekommenderas att göra 3 dagar innan speciellt tillfälle.

Book

Spraytan 2pers

Kom tillsammans med en vän och få rabatt på er spraytan. Ord. pris 300kr/pers Spraytan sprayas på huden för att skapa en jämn och naturlig solbränd yta. Spraytannen innehåller ett naturligt ämne som kallas DHA. Det är färglöst och naturligt ämne som reagerar med hudens yttersta lager för att skapa pigment. DHA är godkänt av Svenska läkemedelsverket. Färgen håller sig fin 7-10 dagar, rekommenderas att göra 3 dagar innan speciellt tillfälle.

Book

Öronhåltagning

Öronhåltagning

Öronhåltagning med STUDEX® System75™ Pris: 2st hål i öronsnibb 449:- 1st hål i öronsnibb 299:- 1st hål i brosk övre del 399:- Örhänge ingår i priset.

Book