Erbelia Beauty Care

Vi är stolta över att erbjuda högsta kvalitet på våra behand...

Read more

Book

Ansiktsbehandlingar

BB Glow Ansiktsbehandling erbjudande

BB Glow är årets mest moderna och populära behandling. BB Glow lämpar sig för både kvinnor och män har inga åldersbegränsningar. Behandlingen börjar med djuprengöring. Det finns 4 olika serum och 3 olika färgnyanser. Efter BB Glow mesoserum appliceras en gelmask som återfuktar och lugnar ner huden och avslutas med en speciell kräm (Meso Gel Soothing Elixir). Efter behandlingen rekommenderar vi att kunden smörjer huden rämen fortsätter smörja huden morgon och kväll med Meso Gel Soothing Elixir som finns att köpa hos oss. Efter behandling: Bör du avstå från aktiv sol i 14 dagar. Den första dagen rekommenderas att avstå från make up. De första fem dagarna rekommenderas att undvika att bada, bastu, bassäng bad, solarium och aktiviteter som får dig att svettas. Behandlingseffekten som uppnås: Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar) Stimulering av kollagenproduktion Ökning hudens elasticitet Föryngring, återfuktning och lyftning Minskning antalet fina rynkor Minskade porer Förbättring hudens naturliga skydd Jämnare hudfärg Berikar huden med antioxidanter Neutraliserar fria radikaler

Book

Bryn

Färgning av bryn

Endast färgning - av ögonbrynen. Vi resonerar först om lämplig färgnyans - inte för mörkt, inte för ljust.

Book

Henna Brow

Brow Henna är ett perfekt alternativ för dig som vill ha fylligare bryn men inte vill göra ögonbryns tatuering eller förlängning. Hållbarheten på huden är upp till 10 dagar och ca 4-6 veckor på stråna. Självklart varierar detta beroende på hudtyp och skötsel.

Book

Browlift Lamilashes

Browlift Lamilashes

Book

Fransar

Färgning av fransar

Färgning av dina naturliga fransar ger dina ögon ny lyster.

Book

Fransförlängning

Singelfransar (nytt set)

Ögonfransförlängning, nytt set. Jag jobbar med dem bästa produkterna: Black Diamond (fransar) Platina Diamond och Evolution (Lim) (kom helst utan mascara och makeup)

Book

Singelfransar (Påfyllning Stor)

Förutsätter minst 20 syntetfransar kvar per öga innan behandling - annars blir det ett nytt set.

Book

Volym fransar (Påfyllning extra stor)

Påfyllning förutsätter att minst 20 av naturfransarna har sina syntetfransar kvar - i annat fall räknas det som ett nytt set.

Book

Volymfransar (Nytt set)

Volymfransar innbär att man fäster ett knippe med flera tunna syntetfransar på den naturliga fransen till skillnad från singelfrans (classic) där man sätter en syntetfrans på en naturlig frans (one-on-one). Jag jobbar bara med den bästa kvalitet. Fransar (Black Diamond och Gold Diamond) Lim ( Platinum - Evolution )

Book

Volymfransar (Påfyllning mellan)

Påfyllning förutsätter att minst 20 av naturfransarna har sina syntetfransar kvar - i annat fall räknas det som ett nytt set.

Book

Volymfransar (Påfyllning stor)

Påfyllning förutsätter att minst 20 av naturfransarna har sina syntetfransar kvar - i annat fall räknas det som ett nytt set.

Book

Lashlift

Yumi Lashes - Lashlift

Fakta om YUMI-Lashes YUMI-Lashes är en vårdande och skonsam fransbehandling som lyfter och ger dina naturliga fransar vitamintillskott. YUMI-Lashes är en giftfri och allergivänlig behandling som EJ innehåller några oönskade kemikalier såsom parabener eller formaldehyd. Dina naturliga fransars kvalité och kvantitet kommer även att förbättras efter 2 - 3 behandlingar med keratin- och vitaminbehandlingen. Eftersom YUMI-Lashes ger tjocka, mörka fransar med en vacker kurva uppåt är behandlingen ett naturligt alternativ till syntetisk fransförlängning - och mascara behöver du inte längre hålla på med. Resultatet upplevs ofta som “anti-aging” eftersom fransarnas kvalitét och kvantitet förbättras vilket ger dig öppnare och piggare ögon. Behandlingen med YUMI-Lashes tar 80 minuter. Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitamintillskott, färgas och böjs uppåt samt avsluta med en applicering av Keratin mascara. Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till vid behandling. Resultatet håller 5 - 9 veckor, varierande från person till person (påverkas av fransarnas växtcykel, eftervård osv). YUMI-Lashes passar alla och speciellt för dig som vill skippa lösögonfransar och mascara!

Book

Naglar

Klassisk Pedikyr

Fotbad manuellt arbete på förhårdnader, nagelarbete, filning ej lack

Book

Klassisk pedikyr med lackning

Pedikyr med hudarbete och nagelbandsarbete, fotmassage samt lackning av tånaglar.

Book

Klassisk pedikyr med gel-lack OPI

Pedikyr med hudarbete och nagelbandsarbete, fotmassage samt lackning av tånaglar.

Book

Manikyr & gel-lack (OPI)

Manikyr med gellack

Book

Manikyr & vanlig lack (OPI)

Klassisk manikyr med lackning

Book

Trådning

Trådning - Överläpp

Trådning - Överläpp

Book

Trådning hela ansiktet (inkl. bryn)

Trådning hela ansikte (inkl. bryn)

Book