Din Egen Resa

Kan Du bli fri från smärta och gamla mönster har Du rätt för...

Read more

Book

Coachning

Coachningssamtal

Enskilt samtal endast för dig som ingår i ett coachningsprogram. Du som inte ingår i ett program hos mig men som vill ta ert samtal via telefon eller Zoom välkommen att boka medial vägledning eller hypnoterapi.

Book

Hypnoterapi

Djup läkning i det undermedvetna innebär att klienten försätts i djup avslappning och arbetar utifrån det undermedvetna. Vi arbetar med att frigöra klienten från blockeringar till följd från trauman och mönster som hindrar oss från att leva fullt ut.

Book

Kroppsbehandlingar

Helande massage

Helande massage innebär lätt beröring där vi på djupet kommer åt spänningar och besvär i muskulaturen och bindväven. Detta är en skonsam och effektiv behandling.

Book

Kroppsbehandling, 90 minuter

Ibland behövs längre tid för att arbeta igenom kroppen oavsett vilken behandling som utförs. Jag kombinerar nästan alltid olika behandlingsformer i samråd med dig för att vi ska uppnå det du behöver.

Book

Laserterapi

Laserterapi är en riskfri och smärtfri metod att behandla smärttillstånd, inflammationer och problem i muskler, senor, leder, m.m. Medicinsk laser sätter igång kroppens egen naturliga självläkning och är gynnsamt för en mängd olika tillstånd. Några nedan. Artros och reumatiska besvär, värk i rygg, axlar och nacke, stukningar, hudbesvär såsom eksem, herpes och sår, fibromyalgi, huvudvärk och mycket mer.

Book

NBT (Neurobalansterapi) 60 min

Mjukformen av kiropraktik där vi hittar och eliminerar grundorsaken till fysiska besvär. NBT har som syfte att hjälpa kroppen att själv korrigera de störningar på nervsystemet som kommer från ryggraden och dess funktion samt känslomässig påverkan. Resultaten har visat sig vara mycket goda. NBT kan kallas för mjukformen av kiropraktik och förbättrar nervsystemets funktion reflexmässigt. Därmed kan din kropp själv med hjälp av NBT-terapeutens guidning justera det som är obalanserat.

Book

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och skön behandling som agerar genom verkan av olika terapeutiska Eteriska oljor. Regndroppsmassage utförs genom att vi kombinerar lätt beröring och applikation av oljor, lätt massage, fjäderstrykningar och vita flex. Man börjar med att applicera 7-9 rena terapeutiska oljor i en speciell ordning på fötterna längsmed ryggraden (zonpunkter) samt avslutar längst ryggraden och utför massagen på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Denna behandling stärker immunförsvaret och hjälper dessutom att slappna av i muskler och leder. Behandling hjälper också likt aromaterapi och den är välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning, och på så sätt skänker lugn i sinnet. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Behandlingstiden är ca 75 minuter. Oljorna verkar i 5-7 dagar i kroppen efter behandlingen, vilket ger ett långt och kraftfullt resultat även på sikt.

Book

Reiki

Stärker kroppens egen förmåga att läka och återställa sig Reiki är effektiv och modern behandlingsmetod med japanska rötter. Reiki kan användas vid stress och smärta, men den är även effektiv i många andra sammanhang. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Book

Medial vägledning

Medial vägledning inklusive energihealing

Energihealing kan lösa upp blockeringar och frigöra dig från följderna av tidigare trauman, tanke- och beteendemönster.

Book

Medial vägledning Telefonkonsultation

Medial vägledning via telefon eller Skype.

Book

Medial vägledning telefonkonsultation

Energihealing och/eller coachande medial vägledinng över telefon eller Skype.

Book

Yoga

Yinyoga

Yinyoga är yoga för ALLA! Du kan aldrig vara för gammal, stel eller orörlig för att njuta av yinyoga. Yinyoga ett ljuvligt, skönt och utmärkt sätt att “vila” sig friskare och gladare! Yinyoga utgår alltid från vad just din kropp behöver och klarar av och vi använder mycket hjälpmedel och kuddar. Den är helt fri från prestige, estetiska ideal och avancerade positioner. Så välkommen till en härlig stund för kropp och själ!