Chandra Shakti

Internationellt certifierand Kundaliniyogalärare i enlighet...

Read more

Book

Coachning

Stresscoachning, 1 tillfälle

Jag ger dig möjligheten till induviduell coahning i stresshantering. Jag gör sessionerna 40 minuter. Du kommer under choachningen lära dig att minska stress i ditt liv och bli mer balanserad. Naturligtvis kommer du få kunskap och en stor verktygslåda för att förändra och skapa lösningar som verkligen fungerar för dig. Du bokar in dig för en session á 40 minuter. Du kan sedan efter detta tillfälle välja att uppgradera till 6 tillfällen.

Book

Stresscoachning, paket (6 ggr)

Jag ger dig möjligheten till induviduell coahning i stresshantering. Jag gör sessionerna 40 minuter. Du kommer under choachningen lära dig att minska stress i ditt liv och bli mer balanserad. Naturligtvis kommer du få kunskap och en stor verktygslåda för att förändra och skapa lösningar som verkligen fungerar för dig. Du bokar in första tillfället via denna sida, sedan kommer vi övenrens varje tillfälle om nästa. Detta är ett mycket förmånilgt pris då denna tjänst är något jag precis startat.

Book

Massage

Yogisk healingmassage

Denna sköna djupverkande behandling är helande och avstressande för både kropp och sinne. Detta är en speciell form av healingmassage som introducerades i väst av Yogi Bhajan, mästare i kundaliniyoga. Massagen görs utan olja, med kläderna på och du ligger skönt. Jag utför massagen i mitt hem eller reser till dig (tillägskostnad på 100kr). Detta är enbart för boende i Stockholms västerort eller Stockholm innerstad.

Book

Yoga- och meditation

Individuell meditation och andningsövning

Individuellt anpassadee meditationer och andningsövningar. Du får de verktyg du behöver för att levar mer i nuet. Med mindfullness i vardagen minimerar du stress och ökar chanserna till känna lycka. 2 handledningstillfällen á 30 min ingår och bokas efter första sessionen.

Book

Individuellt yoga- och meditationsprogram

Jag skapar individuellt anpassade kundaliniyogapass och meditationer till dig. Det tillgodoser det behov som du har, på den nivån du är.

Book