Kirsi Li Wahlström, själfull coach & mentor, Blissum

För dig som vill leva livet inifrån och ut, i samklang med d...

Read more

Book

Företagande: Coaching & vägledning

Själfull företagscoaching - Blissful Business

För dig som vill ha vägledning och stöd i att hitta din väg i ditt företag. En väg där hela du får plats och där själen och hjärtat får sitta i förarsätet. Du behöver inte alltid veta exakt vad du behöver stöd med utan det blir tydligt när vi möts. Du får hjälp att få klarhet kring det som oroar eller bekymrar dig, att gå bortom rädslor och hinder. Det kan också handla om att se över texter & hemsida så att de säljer, prissättning, marknadsföring eller hur du kan öka lönsamheten i ditt företag. Uppföljning via chat chat eller mejl ingår efter sessionen Vi möts via telefon eller zoom.

Book

Soulsession - företagande i fokus

En Soulsession är en vägledning på djupet. Jag blandar intuitiv coaching med att också dra orakel- eller tarotkort som hjälper oss att få en djupare förståelse kring det som påverkar din situation. Vi avslutar med en guidad aktivering utifrån det som framkommit som hjälper dig vidare. Sessionen spelas in så att du kan gå tillbaka och lyssna och låta insikterna djupna och hjälpa dig hitta din väg framåt.

Book

Livet - coaching & vägledning

Livscoaching & helande samtal

För dig som längtar ett liv som är mera du, som har mer glädje, känsla av mening och där du känner dig självklar. För dig som behöver fatta ett beslut och vill ha klarhet om vad som är rätt väg för dig. Uppföljning via chat eller mejl ingår. Vi möts via zoom eller telefon.

Book

Soulsession - hitta din väg

En Soulsession är en vägledning på djupet. Jag blandar intuitiv coaching med att också dra orakel- eller tarotkort som hjälper oss att få en djupare förståelse kring det som påverkar din situation. Vi avslutar med en guidad aktivering utifrån det som framkommit som hjälper dig vidare. Sessionen spelas in så att du kan gå tillbaka och lyssna och låta insikterna djupna och hjälpa dig hitta din väg framåt

Book