AVIANI

Vi är en BH utprovningsbutik och vår mission är att alla ska...

Read more

Book

Boka en egentid på AVIANI

Boka kostnadsfri rådgivning via zoom

Om du inte har möjlighet att komma till vår butik i Göteborg går det bra att boka via zoom eller facetime med Sandra för att få råd och tips när det gäller val av storlek och modeller.

Book

Kostnadsfri rådgivning/utprovning

Boka din tid hos oss om du vill vara säker på att inte behöva vänta. Sandra tar hand om dig och vi går igenom din storlek, din stil och provar ut underkläder som sitter perfekt på. Det blir en trivsam upplevelse.

Book

Kostnadsfri rådgivning/utprovning Brud

Planerar du att gifta dig och är i behov av konsultation rekommenderar vi dig att boka denna tid. Har du köpt klänningen så ta med dig den till butiken. Annars kan det vara bra att man konsulterar sig först vad man kan ha för underkläder innan man köper sin brudklänning.

Book

Lyxig utprovning

Har du köpt ett lyxigt presentkort hos oss för minimum 3.000kr får du boka en lyxig utprovning med bubbel. Här köper du det lyxiga presentkortet: https://aviani.se/product/presentkort-lyx/ Om tiden inte passar går det bra att maila Sandra på sandra@aviani.se för att hitta en mer anpassad tid.

Book

Boka Möhippa

Möhippa

Här bokar du en möhippa där bruden är i fokus och vi bjuder på bubbel. Kravet är dock att ni köper ett presentkort med minimum värde 3.000kr. Du hittar lyxigt presentkort på hemsidan. https://aviani.se/product/presentkort-lyx/ Om tiden inte passar går det bra att maila Sandra på sandra@aviani.se för att hitta en mer anpassad tid.

Book

Tjejkväll

Tjejkväll

Bjud in dina närmaste vänninor, kollegor eller vem du vill på en härlig kväll med bubbel, tilltugg och utprovning och shopping.