Åman Unisex Beauty Clinic

Hej. Jag hetter Julieth Åman. Machuwa ( Mamma Afrika) http:...

Read more

Book

Acupressure

cupressure massage AShiatsu Massage (akupressur) .Shiatsu betyder "fingertryck" på japanska. Under denna typ av massage använder Shiatsu-terapeuter fasta tryck- och muskelmanipuleringstekniker som använder inte bara fingrar utan också armbågar, knän och fötter. Detta tryck placeras längs specifika punkter i din kropp, som kallas meridianer, för att frigöra spänning. Fördelarna med akupressur Lindra stress, spänning och ångest. Förbättra sömnen. Avslappnande muskler och leder. Lugnande smärta och obehag i en sport eller annan skada. Minskar matsmältningsfrågor. Minimera huvudvärk. Lindrande kronisk smärta. OBS: Betalning ske med kort, cash eller med Swish Mera info titta på hemsida: https://massagehuddinge.se/ http://www.afrikamassage.com/ . Ring 0765649370

Book

Afrikansk klassisk massage & terapi | Special offer 2019

Boka Talk Therapy | 100% Confidential & Convenient‎ 90 min , 1.400,00 kr Varför är samtals terapi till hjälp? Förstå terapisamtal. Talk-terapi (även kallad psykoterapi) kan vara en viktig del av behandlingen för depression eller bipolär sjukdom. En bra terapeut kan hjälpa dig att klara känslor, problem lösa och förändra beteendemönster som kan bidra till dina symtom. ... Förstå ditt psykiska tillstånd. Jag erbjude : 4 Typer av psykoterapi Kognitiv beteendeterapi. Dialektisk beteendeterapi. Interpersonell terapi. Familjfokuserad terapi. Alla samtal kan kombineras med 30 minutes super slätt Afrikansk Massage terapi. (No strees massage). hjälpa individer att arbeta genom sina problem. Psykoterapi är en samarbetsbehandling baserad på förhållandet mellan en individ och en psykolog. Jag säljer också EKO örter(Te) Moringa pulver, Sour sop (Graviola pulver) Rosella te ,Chia frö och mm som är nycket hälsasamt till alla

Book

Afrikansk super slät massage med varm olja

Boka supper smooth massage plus 100% EKO Graviola mot all-type cancer,stroke,stress mm säljas . 60 min , 1.200,00 kr Har du cancer,strock,stress,reumatism, atros mm. Jag erbjuder supper smooth massage mot all type av kronik sjuckdomar och stress sen du kan sköpa speciela örter och avända som är 100% EKO 1:Graviola (Sour Sop) 2:Moringa, 3:Rosella mm. Jag är av afrikansk härkomst och kan ge en skön afrikansk massage, medicinsk massageterapi, afrikansk healing massage . Jag kan också erbjuda afrikansk alternativmedicin för Prostata cancer och all typer cancer, atros,reumatism, huvudsvamp, stress mm. Uppdrag: Mitt motto är "ett hälsosamt sinne i en hälsosam kropp" Jag säljer Eko Soursop (Graviola leaves puwder) ,Moringa leaves puwder, Rosella te mm mera örterna som är 100% EKO.

Book

Alternativmedicin | Cupping Therapy

Boka 60 min DRY GLASS CUPPING DETOX MASSAGE THERAPY 1200 kr 60 min , 1.200,00 kr Sug- och negativt tryck som ges av cupping kan lossna musklerna, uppmuntra blodflödet och sänka nervsystemet (vilket gör det till en utmärkt behandling för högt blodtryck). Cupping används för att lindra rygg och nacke, hårda muskler, ångest, trötthet, migrän, reumatism och till och med cellulit. British Cupping Society säger att cupping terapi används för att behandla: Blodsjukdomar som anemi och hemofili. Reumatiska sjukdomar som artrit och fibromyalgi. Fertilitet och gynekologiska störningar. Hudproblem som eksem och akne. Högt blodtryck. Migrän. Ångest och depression. En avgiftning och intensiv massagebehandling inte för den svaga hearted! Vår Cup-behandling utförs med medicinska koppar, som har vakuumsugning och termokemisk påverkan på hud och muskler och åtföljs av känslan av värme som koppar flyttas.

Book

Behandlande massage

Super slät massage. Massören berör din hud försiktigt med naglar, fingertoppar, händer och en handduk. Denna typ av beröring hjälper din blodcirkulation att översvämma in i kroppen. Då kommer massören att börja trycka och scuch mycket långsamt huvudet, nacken, axlarna, ryggen, högen, benen, foten och under foten, efter litet stund du har fåt massage, hittar du dig själv i paradiset. Du kan ta varm dusch, dricka te, kaffe, eller vatten. Jag ger våra kunder gratis te som har en stor förmåga att skydda din kropp från att få influensa, stress och muskelsmärta. Det eliminerar också huvudvärk och hela kroppens smärta, trötthet, du kommer att var ... 6 Överraskande fördelar med massageterapi 1) Det motverkar allt som sitter du gör. ... 2) Det underlättar muskelsmärta. ... 3) Det lugnar ångest och depression. ... 4) Det förbättrar sömn. ... 5) Det ökar immuniteten. ... 6) Det lindrar huvudvärk.

Book

Face lift up by scrub, massage and facial

Boka Face lift up by scrub,massage and facial Få en bra ansiktslyftning med naturlig ånga på ansiktet, massage och sudd för att ta bort födelsemärken, lunginflammation, hudlidor, inflammation i huden för ålderdom. Jag tvätta ditt ansikte, torka det, lägg upp lite mängder honung, kokosnötolja, Sandel-träpulver, Corral-pulver från Zazibar-stranden. Sedan ska jag gnugga det försiktigt på ditt ansikte uppåt, för att göra ansiktslyft och mjukhet. Efter 20 minuter tvättar jag rent med hjälp av speciell tvål från Zanzibar för rengöring. Efter rengöringsprocessen kommer ångan att göra huden mjukare och tillåta att porerna lättare öppnas. Att damma huden gör det lättare att extrahera föroreningar från huden, såsom svarta skott och whiteheads. Därefter exfoliate och ånga ansiktet med hjälp av varm handduk och aliminuamfolie . Jag använder ånga och sedan exfolierar för att skörda de fulla fördelarna.

Book

Floating

Boka 60 min FOTMASSAGE (ZONTERAPI) 850 kr Afrikansk healingmassage är kombinerar de avslappnande och helande egenskaperna hos örter och de lugnande och fysiologiskt stimulerande egenskaperna hos värme med fördelarna med konventionell massage för att producera ett träslag som optimalt gynnar någon individ som behöver avslappning och återupplivning. Herbal poultices är beredda och uppvärmda och placeras på viktiga områden i kroppen efter massage.

Book

Full body scrub + massage

Jag erbjuder huvud massage Ansiktet massage (Zonterapi) + scrub med Eko produkter från Zanzibar 20 min. Ansiktet är en persons identitet och en kvinnas skönhet för en stor andel börjar med ögat ... När du har ett vackert ansikte får du en känsla av självförtroende och njut av ditt ansikte. En glittrande kroppsskrubb av kokosnöt, Sandel träpulver, spannmålspulver citronmjöl, corralled, havssand från Zanzibar. Jag rengör hela kroppen med en blandning och täcker den sedan med en plastfolie, sedan duscha och smörja jag din hud med lemongrass olja som gör din hud som silke. din huden bli fantastiskt mjuk. Scrub är tillverkad i natur produkter ,som är effektiva ingredienser. Ta bort död och torr hud, använd som nödvändigt för att djupt återuppliva och skapa en glittrande finish. exfoliate, fuktar och får dig att glöda som en het alien prinsessa. Scrub har färdigheter.

Book

Gravidmassage

Vi erbjuder på avkopplande massage till gravid kvinnor. Att vara gravid är ett stort äventyr i livet, om inte det allra största. Det är en fantastisk känsla att skapa ett nytt liv. Samtidigt en mycket speciell känsla att det lilla livet faktiskt finns inuti magen. Med den stora lyckan och glädjen kommer också tröttheten och värken, med en avkopplande gravidmassage får du chans att slappna av helt och känna kraften växa i din kropp. Du är välkommen till Afrikansk Healing Massage Kliniken på Östermalm (Åmans Unisex Beauty Clinic) från vecka 1 fram till din förlossning och får då en professionell och trygg behandling med korrekta och relevanta råd. Foglossning, gravediggers och smärtor i svanskotan. Migrän – all slags huvudvärk. Värk i nacke, skuldror, bäcken, rygg, armar och ben. Ödem, blod- och lymfcirkulationen förbättrats. Karpaltunnelsyndrom, svullnader i händer, ben och fötter. Smärta från muskel och nervsjukdomar Stress, avkoppling och egen tid.

Book

Hälsa

Detox Massage Therapy Vi hjälper dig att gå ner i vikt, och bli toxin fri,celulite fri. Din kropp få mycket närning, håret,naglar växer. Du få kraft och stress fri. VI ger speciel celulite fri massage behandling för mage, lör,arma och axlarna Avigifta din kropp och reparera sedan din kropp med ECO naturliga bra suplaments.(Moringa blandat Chia frö.och ingerfara. Du kommer att känna dig mycket frisk igen. Jag säljer Detox som är full av näring för din kropp, vitaminer, energi. Moringa oleifera är en växt som har blivit berömd för sina hälsoeffekter i tusentals år. Det är mycket rikt på friska antioxidanter och bioaktiva växtföreningar.

Book

Healing

Vi hjälper dig att gå ner i vikt, och bli toxin fri,celulite fri. Din kropp få mycket närning, håret,naglar växer. Du få kraft och stress fri. VI ger speciel celulite fri massage behandling för mage, lör,arma och axlarna Avigifta din kropp och reparera sedan din kropp med ECO naturliga bra suplaments.(Moringa blandat Chia frö.och ingerfara. Du kommer att känna dig mycket frisk igen. Jag säljer Detox som är full av näring för din kropp, vitaminer, energi. Moringa är en växt som har blivit berömd för sina hälsoeffekter i tusentals år. Det är mycket rikt på friska antioxidanter och bioaktiva växtföreningar.

Book

Helkroppsmassage med varm olja

JAG ANVÄNDER ÖRTER OCH MASSAGE Jag använder mina magiska händer, till alla punkten och problemet i din kropp, massera bort knuttar och ger mina client örter som Rosella tea, Moringa smoothie, Frukt soppa som gör kunden maximalt avslappnad.'' Jag erbjuder ett modernt tillvägagångssätt för traditionella terapier genom ett brett utbud av tjänster som inkluderar 1:Du får slätt massage utan olja på: Håret, nacke,axlar, ryggrad, midja, höfter, lår, ben, fötter armar, tårna, ankel, knä, armbåge, sula, häl och vadmuskel, cirka 20 minuter. 2: Mellan mjuk och hård massage med Varmt luktfri olja på :Nacke, axlar, ryggrad, midja, höfter, lår, ben och fötter armar, tårna, ankel, knä, armbåge, sula, häl och vadmuskel, cirka 20 minuter. 3:Ansiktet massage utan olja, bröstkorg massage med olja, mage massage med olja, fram lår massage med olja, cirka 10 minuter 4:Fot,häl, tå massage och skrubb cirka 10 minuter.

Book

Huvud, ansikte, armar ben och fötter

Skäm bort dina fötter och låt massör massera, krama och värma! Den type av behandling, ökar blodcirkulationen i fötterna och hjälper dig att bli piggare, friskare och gladare! En Afrikansk inspirerad huvudmassage som är perfekt för dig som är stressad och har svårt att slappna av. Vår huvudmassage är gynnsam mot stressrelaterad tinnitus, spänningshuvudvärk samt ger en ökad mikrocirkulation i hårbotten. Koppla av hos oss i en halvtimme med en underbar huvudmassage som får dig att känna dig som en helt ny människa. En orsak till rygg- och nackvärk är att vi sitter fel och för mycket. Vi sjunker ihop, huvudet åker framåt, axlarna rundas och denna dåliga hållning skapar spänningar i nacken, axlarna och mellan skulderbladen. När vi sitter ökar också trycket på nedre delen av ryggen vilket gör att vi får ont i ländryggen. - Stillasittandet är en av de största orsakerna till att rygg- och nackproblemen har ökat.

Book

Mediation

Lockar sol, bad och värme? Vill du prova på mer äventyrlig semester än charter till Kanarieöarna, och som samtidigt gör underverk både för kropp och själ? Julieth Åman anordnar eko-resor till natursköna Tanzania, där fokus ligger på just ditt välbefinnande. Julieth ärvde så småningom Amans Kilimanjaro-villa, som idag är en del av den ekosemester hon erbjuder. Boendet har en stor swimmingpool, ekogårdar fulla med läckra frukter och grönsaker. Förutom villan ärvde Julieth även en stor ekogård i Mkuranga där hon odlar örter och frukter Mera info: https://massagehuddinge.se/ https://battrenyheter.se/artikel/tanzania-ekosvenskarnas-nya-semesterparadis/

Akupunktur

Magic hands mixed healing treatment therapyJAG ANVÄNDER ÖRTER OCH MASSAGE Jag använder mina magiska händer, till alla punkten och problemet i din krop, massera bort knutta och ger mina client örter som Rosella tea, Moringa smoothie, Frukt soppa som gör kunden maximalt avslappnad.'' Jag erbjuder ett modernt tillvägagångssätt för traditionella terapier genom ett brett utbud av tjänster som inkluderar 1:Du får slätt massage utan olja på: Håret, nacke,axlar, ryggrad, midja, höfter, lår, ben, fötter armar, tårna, ankel, knä, armbåge, sula, häl och vadmuskel, cirka 20 minuter. 2: Mellan mjuk och hård massage med Varmt lukyfri olja på :Nacke, axlar, ryggrad, midja, höfter, lår, ben och fötter armar, tårna, ankel, knä, armbåge, sula, häl och vadmuskel, cirka 20 minuter. 3:Ansiktet massage utan olja, bröstkorg massage med olja, mage massage med olja, fram lår massage med olja, cirka 10 minuter 4:Fot,häl, tå massage och skrubb cirka 10 minuter.

Book

Alternativmedicin Tens Maskiner

TENS MASKINER BEHANDLINGAR' TENS är en förkortning för Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. Transkutan betyder "över huden". Enkelt uttryckt stimulerar en tiotals maskin dina nerver via en elektrisk ström genom din hud. En TENS-maskin är en elektronisk medicinsk enhet. En TENS-maskin kan hjälpa dig i blygsam kortvarig smärtlindring och kronisk smärta kliniker i årtionden. Det har varit en terapeutisk stapel i fysisk terapi . Massage ger en helande behandling som kan vara mild eller stark, djup eller grund. När muskler och senor blir skadade, nedsatta, knutna, spända eller immobila. Massage ger i de flesta fall en effektiv helande behandling. Massage behandlar hela kroppen hela kroppen och spår obehaget så långt som möjligt tillbaka till den ursprungliga orsaken, syftar till att läka både orsaken till sjukdomen och symtomen. Om du aldrig någonsin har upplevt en kvalitetsmassage rekommenderar vi det.

Book

Kiropraktik

Behandling av whiplashskada eller muskelsmärtaBoka 110 min WHIPLASHSKADA ELLER MUSKEL SMÄRTAR 1600 kr 110 min , 1.600,00 kr En behandling vid nybesök består av 25 minuter undersökning 10minuter maskiner som ger värmebehandling, 40-55 minuter djupverkande vibrationsmassage med specialutvecklad utrustning, samt 30 minuter genomgång och dokumentering av resultaten. Vi hjälper dig att bota: muskelsmärta som är känslig för reumatism, atros, ischias,Pisksnärtsskada – whiplashskada

Book

Talk Therapy + slät massage

60 min Talking Therapy plus 30 min slät massage.Varför är samtals terapi till hjälp? Förstå talkterapi. Talk-terapi (även kallad psykoterapi) kan vara en viktig del av behandlingen för depression eller bipolär sjukdom. En bra terapeut kan hjälpa dig att klara känslor, problem lösa och förändra beteendemönster som kan bidra till dina symtom. ... Förstå ditt psykiska tillstånd. Jag erbjude : 4 Typer av psykoterapi Kognitiv beteendeterapi. Dialektisk beteendeterapi. Interpersonell terapi. Familjfokuserad terapi. Alla samtal kan kombineras med 30 minutes super slätt Afrikansk Massage terapi. (No strees massage). hjälpa individer att arbeta genom sina problem. Psykoterapi är en samarbetsbehandling baserad på förhållandet mellan en individ och en psykolog.

Book

Learn African Herbs Medicines

To me growing up the art of prescribing traditional herbal medicines was never a hobby but the way of life. When born if you're having a cough the grandmothers and mothers just go into the forest and dig for medicines. Not every child is taught this secret instead the elders would look for a special gift or genuine interest, only after this would they pass on this very secretive localized trade. Knowledge was more often passed on orally than in writing and so it still is on to this day. Once at my clinic guest are welcomed with an organic tea/drink as we gather to start. I will start with a short introduction of myself and then we start learning about the benefits of healing herbs/medicines. We will end the class by guest making their own organic packages that you get to take home with you. The herbs we learn about depends on what we have due to the season, as most of the herbs we use come from Tanzania sent from my medical farm in Mkuranga.I also offer Eco tours to my farms

Book