Althea Soul Journeys

Hjärtligt välkommen till Althea Soul Journeys! På Althea li...

Read more

Book

Erbjudanden

Relationsläsning

Alla hjärtansdag till ära, är relationsläsning  februaris månadserbjudande! Vill du få ett större förståelse för en annan person du har relation till? Det kan vara en kärlekspartner, vän, syskon, barn mm. Genom Akashakrönikan hämtar jag information om er på själsnivå. Vi kollar vilka tidigare liv ni kan ha haft tillsammans, Vilka karma mönster ni kan ha, vad er relation har för tema mm. Relationer blir ofta mycket bättre när vi får mer information om andra människor och deras historia för att få större förståelse för varför de agerar som de gör. Här får vi information ända på själsnivå som hjälper till på en helt annan nivå. Vi rensar också olika blockeringar och karmamönster som är relaterade till relationen! Det här är en fantastisk gåva till dig själv & någon du bryr dig om genom att öka er förståelse för varandra på ett djupare plan och rensa gamla mönster och få en ny start! Kontakta mig närmare om denna läsning och vilka godkännande det behövs från den andra parten samt andra praktiska detaljer. Ordinariepriset för denna läsning är 3495 kr om ni är nya hos mig på Soul Realignment och 2995 kr om ni har gjort den grundläggande Soul Realignment läsningen med tillhörande rensningsarbete. Nu i februari betalar du endast 2495 kr! Vill du boka under februari men få läsningen under mars kan du kontakta mig direkt!

Book

Konsultation

Konsultation

Varmt välkommen att boka en 20 minuters fri konsultation om du vill veta mer om någon av tjänsterna jag erbjuder! Om de utsatta tiderna inte passar dig är du välkommen att höra av dig så hittar vi annan passande tid!

Book

QHHT, Quantum Healing Hypnosis Technique

QHHT Togs fram av den bortgångne Dolores Cannon och är resultatet av hennes över 45 års hypnosarbete. Det är en väldigt omfattande session bestående av många delar som tillsammans ger en fantastisk helhet. Beroende på vem du är och var du befinner dig i livet och vilka funderingar du har så kommer du att under ledning av ditt högre medvetande få ledas till det som just du behöver. Hur går en session till? Vi startar alltid med att prata så att jag ska lära känna dig bättre och veta mer om ditt liv. Vi går också igenom de frågor som du har med dig till sessionen. Sedan kommer du att ligga på en säng och ledas i djup avslappning. Du kommer dock att vara medveten även om du stänger av intrycken från omgivningen. Du kommer till tidigare liv /paralellliv / tidigare i det här livet eller liv mellan liven. Ditt högre medvetande är den som bestämmer vart du ska hamna. Vi kommer därefter också ställa frågor till ditt högre mevetande som besitter mycket visdom och kunskap samt be om healing. Jag kommer att spela in sessionen så du kan lyssna på det fler gånger. Hela processen kommer att ta 5-7 timmar eller längre så det är bra att inte boka något annat den dagen utan ägna dagen till detta. När du bokar din session kommer du att få ytterligare information mejlat till dig. Observera att denna metod passar inte bra för dig som har schizofreni eller svårigheter med tid och rum eller dig som är hörselskadad. Är du osäker så kan du höra av dig för närmare information.

Book

Soul Realignment Grundläsning

Vill du veta mer om vem du är på själsnivå, vilka dina starka respektive svaga sidor är, vilka blockeringar du har från nuvarande samt tidigare liv som kan påverka dig än idag? Genom denna metod kommer jag att hämta information om din själ från Akashakrönikan. Jag kommer också att coacha dig och hjälpa dig rensa gamla blockeringar och karma och guida dig till hur du kan skapa flöde i ditt liv genom att ta vara på din själs kvaliteer. Soul Realignment® grundläggande läsning kostar 3995 kr och passar bäst att börja med! Jag rekommenderar varmt att boka en energirening av din bostad samtidigt så dina och bostadens energier kommer i samklang efter all rensningsarbete vi gör i Soul Realignment®! Då blir priset för fastighetsrensningen 795 kr istället för 1295 kr. Alla Soul Realignment läsningar sker på distans genom konferenssamtal /per telefon. Du får inspelningen av samtalet efteråt per mejl. Boka gärna din Soul Realignment läsning minst en vecka i förväg så det finns tillräckligt med tid för förarbetet och proceduren inför läsningen. Mer information om det finner du på min hemsida: www.altheasouljourneys.se/soulrealignment

Book

Divine Soul Blueprint

Denna läsning är för dig som har redan gjort en grundläggande Soul Realignment läsning och önskar nu få en fördjupad läsning med ytterligare ny information om vem du är på själsnivå, hur din själ är uppbyggd, vilka dina starka sidor är och vilka det inte är. Vi tittar också på din själs specialiseringar samt vilka livsteman din själ har valt för den här inkarnationen. Divine Soul Blueprint är helt enkelt ditt unika recept över VEM DU ÄR. Se även Manifesting Blueprint som är ditt unika recept över för HUR DU SKAPAR!

Book

Manifesting Blueprint

Tänk om det fanns en magisk formel för just dig som visade hur du behövde göra för att skapa mer flöde i ditt liv, din alldeles egna manifesteringsformula som hjälpte dig att ta vara på dina unika själsegenskaper och skapa en tillvaro i linje med den du är i sanning och på själsnivå! Flödet finns ju för oss alla! Det gäller bara att ta vara på vårt unika formula för det! Manifesting Blueprint läsningen handlar om just detta. Den här läsningen passar utmärkt om du har gjort grundläggande Soul Realignment® läsning tidigare och fått information om vem du är på själsnivå, vad som skapar ditt flöde, rensat karmamönster och blockeringar och nu är redo för ytterligare djupdykning. Du vet helt enkelt om vem du är och vill nu veta hur du gör. Här få du reda på " ditt unika recept för manifestering". Du kan boka dennna läsning enskilt om du har redan gjort Grundläsningen eller boka det i ett coachingprogram.

Book

Fastighetsrensning: energirensning av arbetsplats

Känner du av stagnerade energier på din arbetsplats? Är det många som besöker arbetsplatsen och du känner dig påverkade av deras energier eller känner av negativa energier eller obehagskänslor i lokalen? Har du gjort en Soul Realignment eller annan energiarbete och vill att lokalens energier ska vara kompatibla med dina egna energier? Har du svårt att sälja din lokal eller nyligen flyttat till en ny fastighet? Om du har svarat ja på någon av dessa frågor så kan det vara lämpligt att boka en fastighetsrensning där jag tar bort olika störande energier från lokalen på distans och ändrar energierna så det passar dig och de som jobbar där! Om du delar lokal med andra personer eller får mycket besök kan det vara extra viktigt att rena energierna mer regelbundet. Arbetet sker på distans och ska bokas av den som äger eller hyr lokalen!

Book

Fastighetsrensning: energirensning av bostad

Känner du av stagnerade energier hemma och känner att du inte kan ladda energi där längre? Har du svårt att sova? Känner du av oro eller andra energier hemma? Har du gjort en Soul Realignment eller annan energiarbete och känner att energierna hemma inte längre är kompatibla med dina egna? Har du svårt att sälja din bostad eller nyligen flyttat till en ny bostad? Om du har svarat ja på någon av dessa frågor så kan det vara lämpligt att boka en fastighetsrensning där jag tar bort olika störande energier hos dig på distans och ändrar energierna så det passar dig och de som bor där! Om du bor med andra människor eller får mycket besök kan det också vara extra viktigt att rena energierna mer regelbundet. Den som bokar denna läsning ska äga eller hyra fastigheten eller ha tillstånd från den som gör det.

Book