ESTEE LAUDER Åhléns City Sthlm

Hos Sveriges ledande varuhuskedja hittar du skönhet, mode oc...

Read more

Book

Makeup Esteé Lauder

Skräddarsydd hudvård + lätt makeup inkl. produkter

Under 60 minuter skräddarsyr vi en hudvårdsrutin efter din huds behov. Vi inleder med en analys av din hudtyp som därefter följs av en avslappnande ritual bestående av rengöring och en lätt ansiktsmassage, Därefter appliceras de utvalda produkterna och behandlingen avslutas med en lätt makeup efter dina önskemål. I behandlingen ingår produkter för 950 kr. Observera att behandlingen sker på Estée Lauders disk i varuhuset.

Book

Full festmakeup

Huden förbereds med anpassade hudvårdsprodukter och en makeup som skräddarsys efter dina önskemål och hudtyp. I priset vid tillfället ingår produkter från Estée Lauder till ett värde av samma summa. Behandlingen sker på Estée Lauders disk i varuhuset och vi rekommenderar att du kommer osminkad. (Inga lösfransar ingår).

Book

Hudvård Esteé Lauder

Re-Nutriv behandling

En härlig konsultation med den exklusiva hudvårdsserien Re-Nutriv. Vi gör en analys av din hud, applicerar en ansiktsmask samt en avkopplande handmassage. Därefter följer en lätt ansiktsritual i samband med applicering av de produkter som passar din huds behov. Sedan avslutar vi med en lätt makeup. Observera att behandlingen sker på Estée Lauders disk i varuhuset. Bokningskostnad dras av vid köp av produkter.

Book