Helande Hantverk Af Carola

Helande Hantverk Af Carola är till för dig som söker balans...

Read more

Book

Behandlingar

Kraniosakral terapi behandling

En helt frisk kropps mikrorörelser samspelar utan blockeringar. Men om kroppens balans rubbas kan detta övergå i ett kroppsligt symtom som t.ex kan upplevas som en spänning i muskler, värk, inflammation eller ett överbelastat organ. Under denna behandlingsform assisterar jag vävnaden i kroppen som möjliggör blockeringar att släppa så att de bästa förutsättningarna för självläkning skapas. Många kunder upplever en känsla av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå efter sin behandling.

Book

Kraniosakral terapi behandling + 30 min samtal

En helt frisk kropps mikrorörelser samspelar utan blockeringar. Men om kroppens balans rubbas kan detta övergå i ett kroppsligt symtom som t.ex kan upplevas som en spänning i muskler, värk, inflammation eller ett överbelastat organ. Under denna behandling assisterar jag vävnaden i kroppen som möjliggör blockeringar att släppa så att de bästa förutsättningarna för självläkning skapas. Många kunder förnimmer en speciell känsla och ett behov att samtala efteråt om det som sker i kroppen under en behandling, dessa samtal kan även möjliggöra läkning på fler plan. Även jag hinner förmedla det som jag får till mig under behandlingen under vårt samtal efteråt. Efter ditt besök hos mig kan känslor av lugn, bättre sömn, lägre stressnivå infinna sig.

Book

Mediala verktyg

Kanaliserad Automatskrift

Kanaliserad automatskrift är ett medialt verktyg för personlig vägledning. Vi samtalar om skriften som jag kanaliserat ned på förhand. Du kan självklart maila mig frågor som du vill ha svar på innan jag börjar kanalisera. Du får texten utskriven samt skickad till dig om vi utför tjänsten på distans.

Book

Samtals terapi

Vägledande samtal

Ibland finns det ord och meningar som ännu inte formulerats men som behöver komma till uttryck. I ett framåtsyftande samtal, i en takt och riktning som du själv väljer, för jag samtalet tillsammans med dig. En önskan till förändringsarbete eller att dela en upplevelse kan vara starten till vårt samtal. Allt som sägs i rummet eller i vårt samtal på distans stannar självklart mellan oss. Jag är utbildad i olika samtalstekniker.

Book

Dans

DansMod

DansMod är en dansgrupp som bygger på Dans för hälsa metoden. Passet vänder sig till dig som har en önskan om ökad självkännedom och ett mod att våga pröva dans, både utforskande fri men även koreograferad dans. Bokas via Olands Bugg & Swing. Hjärtligt välkommen! https://olandsbugg.se

LineDance

Denna grupp dansar under en termin på 10 ggr i Alunda. Bokas via Olands Bugg & Swing. Hjärtligt välkommen! https://olandsbugg.se

LineDance i Österbybruk

Kom och dansa LineDance i Österbybruk! Inga förkunskaper behövs. Plocka med dig sköna skor och skön inställning så ses vi på dansgolvet. Vi dansar 5 tillfällen på Hometree Mineralvägen 1 i Österbybruk (med uppehåll den 21 april) Förhandsbetalning till 073 672 53 24 innan den 5 april för bokad plats, kursen har begränsat antal platser. Hjärtligt välkommen!