Qibalans

Qibalans - vägen till mer energi Qigong - Schamanism - Trum...

Read more
Buy gift card

Book

Kurser

Kurs i trumresor och schamanism - Steg 1

Qigongkurs v 18-25 tisdagar kl 19-20

Lär dig Qigong En väg till bättre hälsa och ökat välbefinnande. Under tusentals år har kinesiska mästare utvecklat det vi idag kallar Qigong. Har du aldrig prövat den här typen av träning förut kommer du att bli överraskad över hur enkla och sköna rörelserna är. De långsamma flytande rörelserna gör att du slappnar av mentalt, andningen blir lugnare, djupare och cirkulationen kommer igång i hela kroppen. Metoden lämpar sig utmärkt för dig som vill få mer energi, förbättra hälsan samt förebygga och lindra sjukdomar. Kursen leds av Martin Olsson som är utbildad av Qigong Akademien. Zhineng Qigong kallas även medicinsk Qigong. Bland annat har studier gjorts på Karolinska Sjukhuset, som visar att Zhineng Qigong är en mycket effektiv metod mot exempelvis astma. Under kursen arbetar vi med följande: - Introduktion till effektiv stresshantering - Medvetenhet, närvaro, rymd, stillhet, acceptens - Qigongrörelser - Qigongen utförs i huvudsak stående och vissa övningar liggandes. När: Tisdagar kl 19-20 vecka 18-25 Var: Bondegatan 12 Hur: Mjuka, lediga kläder rekommenderas Kostnad: 1500:- 8 tillfällen Qigong går under Skatteverkets regler för friskvårdsaktiviteter.

Prova på Qigong

Avslappning och klangskålar

Välkommen till en stunds avslappning för både kropp och själ. Du kommer få testa på kortare meditation, liggande Qigong för djupavslappning och lyssna till klangskålarnas lugnande ljud.

Prova på Qigong

Qibalans

Klangmassage

Avslappnande klangmassage med hjälp av klangskålarnas vibrationer och ljud. Olika klangskålar placeras på olika delar av din kropp. Du ligger ned, har kläderna på dig och slappnar av. Peter Hess klangskålar - https://www.peter-hess-institut.de/ Klangmassagen tar cirka 45 minuter så finns tid till kortare samtal före och efter.

Book

Qi-reglering

Tillsammans arbetar vi för att du ska må och bli bättre med hjälp av Qigong, samtal och Qi-reglering.

Book

Schamanskt helande

Trumresor är ett verktyg för att hämta information och kraft från andevärlden. Under denna timme så samtalar vi om vad du önskar hjälp med och jag gör en eller två trumresor för att hjälpa dig med detta och eller få hjälp av dina guider/kraftdjur till detta.

Book

Träffa ditt kraftdjur

Trumresor är ett verktyg för att hämta information och kraft från andevärlden. Du får göra en trumresa och om det behövs så gör jag en trumresa åt dig för att du ska få kontakt med ditt kraftdjur.

Book