Winge Beauty

Jag heter Matilda Winge och har jobbat med skönhet sedan 201...

Read more

Book

Gelénaglar

Återbesök Naturell

Återbesök på dina utvuxna naglar. Vi filar bort gammalt material och kortar ner längden. Därefter bygger vi dina naglar med en genomskinlig eller rosa/nude gelé efter ditt önskemål.

Book

Återbesök Färg

Återbesök på dina utvuxna naglar. Vi filar bort gammalt material och kortar ner längden. Därefter målar vi naglarna i en färg du väljer.

Book

Återbesök Fransk

Återbesök på dina utvuxna naglar. Vi filar bort gammalt material och kortar ner längden. Därefter gör vi franska eller fejkad fransk med vit gelé eller glitter. (Fejdad fransk med färg går som design)

Book

Återbesök Design

Återbesök på dina utvuxna naglar. Vi filar bort gammalt material och kortar ner längden. Därefter gör vi en nageldesign vi kommer på tillsammans. Ta gärna med bilder för inspiration!

Book

Nytt set Förlängning Naturell

Vi förlänger dina naglar till önskad längd och form. Använder oss av tipp eller mall beroende på vad som passar dina naglar bäst. Därefter bygger vi dina naglar med en genomskinlig eller rosa/nude gelé efter ditt önskemål.

Book

Nytt set Förstärkning Naturell

Vi förstärker dina egna naglar efter befintlig längd (vi formar dem efter önskemål beroende på dina förutsättningar). Därefter bygger vi dina naglar med en genomskinlig eller rosa/nude gelé efter ditt önskemål.

Book

Nytt set Förlängning Färg

Vi förlänger dina naglar till önskad längd och form. Använder oss av tipp eller mall beroende på vad som passar dina naglar bäst. Därefter målar vi naglarna i en färg du väljer.

Book

Nytt set Förstärkning Färg

Vi förstärker dina egna naglar efter befintlig längd (vi formar dem efter önskemål beroende på dina förutsättningar). Därefter målar vi naglarna i en färg du väljer.

Book

Nytt set Förlängning Fransk

Vi förlänger dina naglar till önskad längd och form. Använder oss av tipp eller mall beroende på vad som passar dina naglar bäst. Därefter gör vi franska eller fejkad fransk med vit gelé eller glitter. (Fejdad fransk med färg går som design)

Book

Nytt set Förstärkning Fransk

Vi förstärker dina egna naglar efter befintlig längd (vi formar dem efter önskemål beroende på dina förutsättningar). Därefter gör vi franska eller fejkad fransk med vit gelé eller glitter. (Fejdad fransk med färg går som design)

Book

Nytt set Förlängning Design

Vi förlänger dina naglar till önskad längd och form. Använder oss av tipp eller mall beroende på vad som passar dina naglar bäst. Därefter gör vi en nageldesign vi kommer på tillsammans. Ta gärna med bilder för inspiration!

Book

Nytt set Förstärkning Design

Vi förstärker dina egna naglar efter befintlig längd (vi formar dem efter önskemål beroende på dina förutsättningar). Därefter gör vi en nageldesign vi kommer på tillsammans. Ta gärna med bilder för inspiration!

Book

Nagelmodell

Får endast bokas efter överenskommelse med utövaren

Book

Reparation av nagel

Vi reparerar din nagel så den matchar dina andra naglar. Naturell 100:- Fransk 120:- Design 150:-

Book

Borttagning av gelénaglar

Vi filar bort dina gelénaglar (ej gellack) på ett skonsamt sätt. Formar och fixar nagelbanden. Lägger ett skyddande lager lack om så önskas.

Book

Gellack

Gellack BASIC

Gellack på dina egna naglar på befintlig längd. Vi formar till efter önskemål och förutsättning. Behandlingen passar dig som inte har något material på sen tidigare och har starka egna naglar. Hållbarheten brukar vara mellan 2-3 veckor.

Book

Gellack BASIC Återbesök

Återbesök på ditt gellack. Vi filar försiktigt bort den gamla färgen, fixar till nagelband och filar till längd och form. Gellack på dina egna naglar. Behandlingen passar dig som har starka egna naglar. Hållbarheten brukar vara mellan 2-3 veckor.

Book

Gellack PLUS

Gellack med ett extra lager förstärkning på dina egna naglar på befintlig längd. Vi formar till efter önskemål och förutsättning. Behandlingen passar dig som inte har något material på sen tidigare och behöver lite extra styrka för att dina naglar ska hålla. Hållbarheten brukar vara mellan 3-4 veckor.

Book

Gellack PLUS Återbesök

Återbesök på ditt gellack. Vi filar försiktigt bort den gamla färgen, fixar till nagelband och filar till längd och form. Gellack med ett extra lager förstärkning på dina egna naglar. Behandlingen passar dig som behöver lite extra styrka för att dina naglar ska hålla. Hållbarheten brukar vara mellan 3-4 veckor.

Book

Lashlift & Browlift

Lashlift

Ge dina ögonfransar ett dramatiskt lyft med vår Lashlift-behandling, inklusive permanent ögonfransböjning och keratinbehandling. Denna behandling böjer dina fransar uppåt, vilket ger illusionen av längre, tjockare fransar. Keratinbehandlingen ger näring till dina fransar, vilket gör dem starkare och mer glansiga. Med tillägget av fransfärgning, blir dina ögon omedelbart mer framträdande.

Book

Lashlift + färg & form av bryn

Skapa den perfekta inramningen för dina ögon med vår kombinerade Lashlift och frans- och brynfärgning. Vi utför en permanent ögonfransböjning, keratinbehandling och färgar både dina fransar och bryn för en komplett transformation. Den permanenta böjningen lyfter fransarna och ger dem volym, medan keratinbehandlingen stärker och skyddar dem. Färgningen ger både fransar och bryn en djup och rik ton som framhäver dina ögon.

Book

Browlift

Browlift, även känd som browlamination, är den revolutionerande brynbehandlingen som blivit en favorit inom skönhetsvärlden. Med denna behandling omformar vi brynstrånas riktning för att skapa en perfekt, önskvärd form som ramar in ditt ansikte på bästa möjliga sätt. Denna behandling är perfekt för dig som har tunna, smala bryn och önskar en fylligare look, eller om du har ostyriga bryn som inte vill hålla sig på plats. Kanske drömmer du bara om att få de där perfekt formade brynen med en stilfull ”brushed-up look”. Vem som helst kan dra nytta av ett browlift! Hos oss håller ett browlift i cirka 6-10 veckor, men många väljer att boka en underhållstid efter cirka 4-5 veckor. Då bättrar vi på färgen och plockar till brynen för att bibehålla det vackra resultatet. Det kan vara värt att notera att under de första 24 timmarna efter ett browlift kan brynen kännas och se lite "mycket" ut. De är mjukt uppborstade och ligger släta mot huden. Vissa älskar denna look, andra föredrar en mer naturlig stil. Men oroa dig inte - detta är en normal del av processen. Därför rekommenderar vi att du inte gör behandlingen samma dag som en viktig arbetsintervju, dejt eller firande. Efter 24 timmar kan du skölja brynen, vilket gör att de fluffar till sig igen och du kan styla dem precis som du önskar!

Book

KOMBO (Lashlift + Browlift)

Förvandla ditt utseende med vår all-inclusive Lashlift och Browlift behandling, komplett med frans- och brynfärgning. Denna ultimata ögon-makeover höjer och formar dina ögonfransar och bryn till perfektion, och adderar djup och definition med en rik färg. Resultatet är vackert lyfta fransar och bryn som ramar in och framhäver dina ögon Hos oss håller ett browlift i cirka 6-10 veckor, men många väljer att boka en underhållstid efter cirka 4-5 veckor. Då bättrar vi på färgen och plockar till brynen för att bibehålla det vackra resultatet. Det kan vara värt att notera att under de första 24 timmarna efter ett browlift kan brynen kännas och se lite "mycket" ut. De är mjukt uppborstade och ligger släta mot huden. Vissa älskar denna look, andra föredrar en mer naturlig stil. Men oroa dig inte - detta är en normal del av processen. Därför rekommenderar vi att du inte gör behandlingen samma dag som en viktig arbetsintervju, dejt eller firande. Efter 24 timmar kan du skölja brynen, vilket gör att de fluffar till sig igen och du kan styla dem precis som du önskar!

Book

Fransförlängning

Påfyllning Singel liten

Passar dig som vill fylla på varannan vecka. Påfyllning av din fransförlängning med singeltekniken. Först rensar vi bort utväxt fransar sedan fyller vi på med singelfransar. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Påfyllning Singel mellan

Passar dig som vill fylla på var 3:e vecka. Påfyllning av din fransförlängning med singeltekniken. Först rensar vi bort utväxt fransar sedan fyller vi på med singelfransar. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Påfyllning Singel stor

Passar dig som vill fylla på var 3+ vecka eller har tappat extra mycket. Påfyllning av din fransförlängning med singeltekniken. Först rensar vi bort utväxt fransar sedan fyller vi på med singelfransar. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Påfyllning Mix liten

Passar dig som vill fylla på varannan vecka. Påfyllning av din fransförlängning med mixtekniken. Först rensar vi bort utväxt fransar sedan fyller vi på med både singelfransar och volymknippen. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Påfyllning Mix stor

Passar dig som vill fylla på var 3:e vecka. Påfyllning av din fransförlängning med mixtekniken. Först rensar vi bort utväxt fransar sedan fyller vi på med både singelfransar och volymknippen. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Påfyllning Volym liten

Passar dig som vill fylla på varannan vecka. Påfyllning av din fransförlängning med volymtekniken. Först rensar vi bort utväxt fransar sedan handplockar jag ihop volymknippen och fyller på. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Påfyllning Volym stor

Passar dig som vill fylla på var 3:e vecka. Påfyllning av din fransförlängning med volymtekniken. Först rensar vi bort utväxt fransar sedan handplockar jag ihop volymknippen och fyller på. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Nytt set Singel

Nytt set fransförlängning med singeltekniken. Detta innebär att vi sätter en singelfrans på varje egen frans. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Nytt set Mix

Nytt set fransförlängning med både singel- och volymknippen. Detta ger svärtan från singelfransar tillsammans med mjukheten av volymknippor. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book

Nytt set Volym

Nytt set fransförlängning med volymtekniken. Detta innebär att jag handplockar ihop volymknippen och sätter på varje egen frans. Vi sätter så många fransar som vi hinner under behandlingstiden och anpassar längd och design efter dina önskemål och förutsättningar.

Book