Villamaskinisten Kungsbacka

Villamaskinisten Kungsbacka vänder sig till privatpersoner,...

Read more

Book

Armeringsklipp 16mm

Snabb, enkel och driftsäker armeringsklippare. Klipper 4-16mm. Drivs 230v. Klippkraft 13ton.

Armeringsklipp och bockmaskin

Handhållen universalmaskin för både klipp och bockning av armeringsjärn. Upp till 16mm och drivs på 230v.

Avant 420 Minilastare

Den perfekta kompaktlastaren för husägare, lantbrukare och trädgårdsanläggare med flera. För planering av matjord, grus, tömning av gödsel i stall mm. Flytta runt pallar eller annat byggmaterial. Har utskjutbar teleskopbom för lång räckvidd. Maskinen är även utrustad med extra väderskyddad hytt för bättre komfort vid dåligt väder. Skopa och gafflar ingår. Längd:2195 mm. Bredd:1050 mm. Höjd:1980 mm. Vikt: 1030 kg. Drivs på diesel. Står lastad på en tippbar släpkärra med totalvikt på 1300kg.

Avståndsmätare

Leica Disto D210 avståndsmätare med en räckvidd på 80m med en noggrannhet på +-1mm. Funktioner för att enkelt räkna ut volym och kvadratmeter. Med två mätningar i ett rum så får man svaret på hur många kvadratmeter golv som behövs vid renovering osv. Kan spara upp till 10 mätningar i minnet.

Betongblandare Tombola

Gedigen konstruerad blandare som rymmer 130l och drivs med enfas 230v.

Bilsläp

Släp med grindar. Reg.nr XJH 217

Biltransport/Bilsläp/Biltrailer

Multisläp med ramper avsedd för transport av bilar men tack vare det platta flaket och att ramperna är justerbara i sidled går det lika bra för transport av motorcyckel, båt, ATV, fyrhjuling, gräsklippare, möbler, maskiner mm. Samt enkelt att lasta pallar från sidan. Lastyta 215 x 400cm, ramplängd 240cm. Totalvikt 2700kg. Tjänstevikt 576kg. Winsch, stödben och spännband till bil ingår. Reg.nr LHR 10B.

Bobcat E20

Bobcat E20z med rototilt och 3st skopor. Smidig och lättkörd maskin som passar bra till allt från att gräva ner kabel till att schakta för poolen. Grävdjup 2,5m. Breddningsbara larver. Bredd 98cm-136cm. Står lastad på en boggikärra med totalvikt på 2700kg. Släpet ingår i dygnspriset. Grip finns att hyra till för plocka med stenar, dra upp buskar osv. Hämta själv eller få den utkörd mot ersättning.

Bogserad slaghack

Kraftig slaghack/betesputs från Wessex med en 18hk bensinmotor. Klarar utan problem vildvuxet gräs och sly med 32 par y-slagor. Kan bogseras rakt bakom eller snedställt höger, vänster. Justerbar klipphöjd och justerbart drag beroende på kulans höjd på dragfordon. Klippbredd 1,2m.

Dränkar pump

Elektrisk dränkbar 1-fas dräneringspump med backventil. Dygnshyra 245kr/dygn. 155kr från dag 2.

Dyckertpistol

Smidig 1,6mm dyckertpistol som enbart går på batteri. Perfekt till lister och paneltak osv. Enkel eller flerskottsinställning. Djupreglering. 20graders magasin som klarar spik från 32-63mm. Levereras i låda med två batterier och en laddare. Dyckertspik finns att köpa till.

Flistugg/Kompostkvarn

Frösåmaskin/Spridare

Texas centrifugalspridare som rymmer 36L. Justerbar dosering. Funkar lika bra att sprida gräsfrön med som att gödsla gräsmattan.

Först Flistugg

Gallersläp

Kvalitets släp från Hapert med el-styrd hydraulisk tipp. Lastar 970kg och har en totalvikt på 1350kg. Tippfunktionen styrs enkelt via en dosa på släpkärran och drivs av ett inbyggt batteri. Infällda lastöglor för säkring av last. Optimalt vid transporter av ved, ris, trädgårdsavfall mm. Reg nr YKC 820

Gallervält

Smidig vält med 500 mm bredd. Trumma av sträckmetall bryter jordskorpan samtidigt som jorden packas. Låda för tyngder.

Gipsautomat

Kompakt, smidig och lättanvänd automatskruvdragare för montering av gips, osb, plyfa eller golvspån. Klarar de flesta bandade skruv på marknaden. Enkel djup och skruvlängds inställning. Levereras i väska med två batterier, en laddare och justerbart skruvhuvud för lös skruv. Skruv finns att köpa till.

Glättare

Master 900 glättare är användarvänlig. Med bensinmotor och fällbart styre så är den portabel och enkel att transportera. Drivs på blyfri 95 bensin. Kostnad för slitage på vingar kan tillkomma.

Gräsklippare

STIHLs gräsklippare RM 2 RT har en klippbredd på 46 cm och är både effektiv kombinerat med hög komfort. Med bioklipptekniken finklipper den grässtråna som sedan ramlar tillbaka ner i gräsmattan och blir till naturlig gödning och fukt. Klipphöjden ställs in axelvis och Super-Soft greppet och den 1-växlade driften gör arbetet extra bekvämt. Med Quick-Fix snabblåsen fälls handtaget enkelt för rengöring och transport. Drivs på vanlig blyfri 95. Eventuell kostnad för slitage på knivar kan tillkomma.

Hantverksställning

Rullställning av märket zip-up. Maxhöjd på plattformen 2,2m. Förhöjningsdel med skyddsräcke samt stödben medföljer. Justerbara hjul. Enkel att montera.

Hilti Mejselhammare TE 1000-AVR

Mångsidig mejselhammare för golvrivning och enstaka väggtillämpningar. Rivning av betong och murverk mot golv eller till midjehöjd. Kraftfull och enkel att använda! 3st olika mejslar ingår. Eventuell slipavgift kan tillkomma med 55kr/använd mejsel. Dygnshyra 525kr. 225kr från dag 2.

Hinowa skylift

Hinowa LIGHT LIFT 14.72 IIIS är en innovativ, lätt och kompakt skylift. Vikt 1380kg. Larvband ger mycket god framkomlighet. Fjärrkontroll för enkelt handhavande. Med en knapp-tryckning fälls stödbenen ner. Korgen kan du lätt lyfta av och då blir totalbredden endast 78cm. Lastceller garanterar säkerhet och perfekt kontroll av vikten i korgen. Drivs på 220v eller dieselmotor. Står på en 1800kg kärra som ingår i priset. Ingår gör även säkerhetssele, stödbensplattor och 25m sladdvinda.

Husqvarna 135 Motorsåg

Smidig och lätthanterlig Husqvarna som täcker alla behov i en villaträdgård. Drivs med tvåtaktsbensin. Hjälm och kombidunk ingår. Bränsle och kedjeolja tillkommer.

Husqvarna 440 Motorsåg

Kraftfull och smidig maskin som täcker alla behov i en villaträdgård. Drivs med tvåtaktsbensin. Hjälm, sågbyxor, extra kedja, kombidunk ingår. Bränsle och kedjeolja tillkommer. Eventuell slipkostnad tillkommer.

Husqvarna 555RXT Röjsåg

Husqvarna 555RXT proffsmaskin. Utvecklad för röjningsarbete på heltid under tuffa förhållanden. Mycket låga vibrationer tack vare LowVib. Optimal till alla typer av slyröjning. Drivs med Aspen 2T bensin. Sele och såghjälm ingår samt extra klingor. Slipkostnad tillkommer.

Husqvarna Jordfräs

Husqvarna TF 335. Lättanvänd, smidig jordfräs med en max arbetsbredd på hela 80cm! Man kan enkelt plocka bort fräshjul för att få en smalare arbetsbredd. Två växlar fram och en back. Justerbart handtag samt fällbart för att kunna lasta den i en bil. Transport hjul för enkel förflyttning. Passar lika bra i trädgårdslandet som till att fräsa ner en gammal gräsmatta vid ny etablering!

Husqvarna Röjsåg

Kraftfull och lättanvänd Husqvarna röjsåg. Välj mellan slyklinga, gräsklinga eller trimmerhuvud. Drivs med 2-taktsbensin. Medföljer även sele och visir med hörselskydd.

Häcksax Husqvarna

Kompakta och effektiva bensindrivna häcksaxar för villatomten och torpet med 60 cm kniv. Utrustad med dubbeltandad kniv, vilket ytterligare effektiviserar arbetet. Engreppsreglage och elektroniskt tändsystem för hög arbetskomfort.

Häcksax Husqvarna 2

Kompakta och effektiva bensindrivna häcksaxar för villatomten och torpet med 60 cm kniv. Utrustad med dubbeltandad kniv, vilket ytterligare effektiviserar arbetet. Engreppsreglage och elektroniskt tändsystem för hög arbetskomfort.

Högtryckstvätt Kärcher med terasstvätt

Mångsidig och mobil enfas-högtryckstvätt. En kraftfull maskin med 130bars vattentryck, med följande rotojet och slangvinda med 15m lång slang. Ingår även en T-Racer proffs terasstvätt för stänkfri rengöring av stora ytor som uteplatser, terasser och uppfarter.

Högtryckstvätt/Hetvatten

Kraftfull hetvattenstvätt. Diesel driven tvätt samt panna så endast vatten behövs och inga elsladdar. Står monterad på en liten smidig släpkärra. Ingår 50m 3/4” vattenslang med vanliga gardernakopplingar samt 25m högtrycksslang.

Jordfräs/tvåhjulstraktor

Professionell jordfräs för krävande jobb. Arbetsbredd 55cm och ca 21cm arbetsdjup. 190cc Briggs & Stratton motor som drivs på vanlig bensin. Tre växlar framåt, två bakåt. Urkopplingsbar knivrörelse och framdrift.

Klyvsåg

Smidig klyvsåg på stativ med hjul. Perfekt till passbitar vid köksmontering, listverk och panelbyte mm. Klarar klyvbredd upp till 61cm. Snabblås för enkel justering. Dammsugaruttag. Kräver 220v. Levereras med parallellanslag, geringsanslag och påskjutare.

Kompostkvarn/Flistugg

Smidig och kraftfull flistugg/kompostkvarn! Tar material upp till 10cm i diameter. Perfekt när man beskärt träd, häck, buskar eller fält träd. Flisen är inte bara mycket enklare att hantera än stora volymer grenar mm, utan också kanon att lägga i planteringar, rabatter, på gångar, under buskar och runt träd. Eller varför inte i komposten för att senare återföras som fin jord. Drivs på vanlig blyfri 95 bensin. Finns drag så man kan dra den efter ATV eller trädgårdstraktor. Står lastad på en tippbar släpkärra med gallergrindar som ingår och funkar även bra att blåsa flisen i om man behöver flytta den längre sträckor.

Krysslaser

Dewalt röd krysslaser, förenklar alla de jobb där man behöver raka linjer att jobba efter. T.ex köksmontering, tapetsering, kakling, montering av innertak, hyll montering mm. Levereras med stativ, väggfäste med skruv eller magnet.

Lövblås

Effektiv lövblås som är mycket enkel att använda. Som extra tillbehör finns även påse för sugfunktion. Drivs på aspen 2-takts bensin.

Markvibrator 60kg

60kg markvibrator med framåtdrivning, vattentank och bevattningsramp. Hjul för enkel förflyttning, drivs på blyfri 95. Användningsområden, plattsättningar, asfaltläggning och bärlager.

Markvibrator 85kg

85kg markvibrator med framåtdrivning. Hjul för enkel förflyttning, drivs på blyfri 95. Användningsområden, plattsättningar, asfaltsläggning och bärlager.

Minidumper

HS701 är en väldigt kompakt och lättkörd minidumper (758 mm bred) men har som standard hydraulisk breddning (1058 mm) av larverna för ökad stabilitet. Lastkapacitet 700kg och är självlastande. Står på en kärra med totalvikt på 1000kg som ingår i priset.

Minigrävare Bobcat E10 Nr1

Bobcat E10. Bredd 71-110 cm. Breddningsbara larver. Höjd med säkerhetsbåge 221 cm. Bågen är fällbar om ni behöver komma igenom ett lågt dörrhål. Grävdjup 182 cm. Kabelskopa, grävskopa och planeringsskopa medföljer. Tiltfäste gör att alla redskap går att tilta. Perfekt maskin att gräva ner bred-bandsfiber, elslang, mm. Trädgårdsarbetet blir lite roligare när man slipper handgräva. Släp med 1400 kg totalvikt ingår i priset för transport av grävaren.

Minigrävare Bobcat E10 Nr2

Bobcat E10. Bredd 71-110 cm. Breddningsbara larver. Höjd med säkerhetsbåge 221 cm. Bågen är fällbar om ni behöver komma igenom ett lågt dörrhål. Grävdjup 182 cm. Kabelskopa, grävskopa och planeringsskopa medföljer. Tiltfäste gör att alla redskap går att tilta. Perfekt maskin att gräva ner bred-bandsfiber, elslang, mm. Trädgårdsarbetet blir lite roligare när man slipper handgräva. Släp med 1400 kg totalvikt ingår i priset för transport av grävaren. Grip finns att hyra till för att plocka med stenar, dra upp buskar osv.

Mobil vedprocessor

Smidig och lätthanterlig vedprocessor. Kapar och klyver stockar upp till 36cm i diameter. Längden på veden går att ställa från 20cm till 60cm. Mekanisk stocklyft för att slippa lyfta upp stockarna på matarbordet för hand. Transportband för enkel lastning i kärra, storsäck eller stack. Drivs på bensin. Står på transportunderrede så den kan dras efter personbil. Pris: 1650kr/dygn

Motorkap

Lämpar sig för kapning av betong och sten. Den är också ideal för kapning av kantsten och trädgårdsplattor vid markarbeten. Vattenanslutning med gardenakoppling. Slitage av kapklinga tillkommer. OBS GÅR PÅ OLJEBLANDAD BENSIN!

Multivid

Betongvibrator. Vibration på plats av betong för fundament, väggar, pelare och plattor. Drivs av enfas 230v.

Najomat

Tjep ultra grip 40 batteridriven najomat förenklar najningen avsevärt jämfört med manuell najning. Levereras med två batteri och laddare. Rullar med najtråd finns att köpa till.

Planlaser

Topcon RL-H5A planlaser är en lättanvänd rotationslaser. Oslagbar räckvidd på hela 800m. Perfekt till alla typer av markarbeten, altanbygge, fasadarbeten mm. Manuell lutningsfunktion finns som standard för att kunna utföra enklare uppdrag som att få fall på en avloppsledning eller dränering. Levereras med sticka, stativ och mottagare.

Rullställning

Rullställning

Slagborr

Dewalt 18v borrhammare som klarar av att lösa alla de olika behov av betongborrning i ett hem. Med två olika chuckar, en för vanliga borr och en med SDS-plus som klarar betongborrning upp till 24mm. Levereras i väska med 2 batteri, laddare, dubbla chuckar och de vanligaste storlekar på borr.

Slipmaskin

Festool. En proffsslipmaskin och dammsugare med en mycket god dammupptagning vilket gör att du kan slipa inne i huset utan att det dammar ner för mycket. Din trappa kan bli som ny eller renovera möbler. Denna maskin kräver 220V. Slippapper ingår ej.

Sloda

Betongsloda med tvådelat 3m skaft för enkel transport.

Slåtterbalk

Professionell slåtterbalk för krävande jobb. Klippbredd 102cm. 190cc Briggs & Stratton motor som drivs på vanlig bensin. Tre växlar framåt, två bakåt. Urkopplingsbar knivrörelse och framdrift.

Släpkärra

Kvalitetssläp från Hapert med el-styrd hydraulisk tipp. Lastar 970kg och har en totalvikt på 1350kg. Tippfunktionen styrs enkelt via en dosa på släpkärran och drivs av ett inbyggt batteri. Infällda lastöglor för säkring av last. Optimalt vid transporter av jord, grus, sand, schaktmassor mm. Reg nr YKC 820

Släpkärra med tipp

Släpkärra med låga sidor som är perfekt när man ska hämta byggmaterial osv. Mått på flak: Längd 300cm, Bredd 166cm. Max last 1020kg och totalvikt 1300kg. Reg nr: TKT730

Spikpistol

Slipp långa tryckluftslangar och dyra gaspatroner för här krävs enbart batteridrift. Klarar spik från 63-90mm. Spikdjupet justeras enkelt med en ratt vid tummen. Vinklat magasin 30-34grader och tar de flesta spik med D-huvud samt pappbandad spik med helrunt huvud. Enkelskottsavfyrning ger en exakt placering av spik och serieskottsavfyrning ger användaren större produktionshastighet. Levereras i låda med två batterier och en laddare samt skydd för kontaktnos för att slippa märken i trät vid ex panelspikning. Spik finns att köpa till.

Stihl Jordborr

Stånghäcksax

Husqvarna batteridriven stånghäcksax med hög prestanda. Extremt tyst och med en räckvidd upp till 3,5m. Lätt att använda och med en hög klipphastighet så blir det ett professionellt resultat. Det är enkelt att ändra skärutrustningens vinkel under arbetet. Det ingår 2st batteri och laddare.

Stångsåg

Husqvarna 530iP4 är en stångsåg byggd för professionellt bruk. Med batteridrift kommer många fördelar som, låg vikt, obefintliga vibrationer och en ljudnivå som gör att man kan köra utan att störa omkringliggande bostäder. Med en längd på 219cm får man en räckvidd på runt 4m. En full laddning på en timma klarar konstant användning i 3,5 timmar. Medföljer såghjälm, laddare och kedjeolja.

Ställningstrailer

Ställningstrailer med Assco ramställning i aluminium. 1:a nivå på platå kan hamna på 2-2,5m (beroende på hur man justerar bottenskruv), därefter 2m mellan varje nivå. 2st 15meter x 4 meter eller fri kombination på höjd/längd. Ingår: 24st bottenskruv. 12st ramar. 20st dubbelräcke. 4st gavelramar 1,0m. 8st L-ramar 1.0m. 8st vanliga plattformar plywood 0,61x3,07m. 2st plattformar med inbyggd stege. 2st diagonalstag. 24st låsningskrokar (sitter på ramarna). 10st sparklist. 4st ändsparklist. 1 trailer, regnr AWU732, totalvikt 1100kg. Priser: 1 dygn 550kr 1 vecka 2800kr 1 månad 8500kr

Sänkbar släpkärra

Smidig släpkärra med sänkbart flak vilket gör det enkelt att lasta tungt gods med tex palldragare. Mått på flak: Längd 310cm, Bredd 180cm. Max last 1430kg och totalvikt 1800kg. Reg nr: RAG601

Tigersåg

Kraftig och lättanvänd tigersåg. Enkelt och snabbt bladbyte med snabbfäste. Drivs på 230v. Kostnad för sågblad tillkommer.

Tält 3x3m

Popup tält som är stabilt och lätt att hantera. Enkelt att montera. 2,4m högt. Justerbara ben. Väggar och förankringslinor medföljer.

Vedklyv

AL-KO LHS 5200/5. Vedklyv med 5tons klyvtryck och tar upp till 52cm vedträn. Enkel och smidig maskin med säker 2-handskörning. Står på stativ för bra arbetshöjd samt med hjul för enkel transport. Drivs med 230v.

Vertikalskärare

Stihl RL 540. Gör din gräsmatta livskraftig och grön. En kraftfull bensindriven vertikalskärare som ger dina gräsrötter mer luft och näring. Den tar även bort mossa och döda växtdelar snabbt och effektivt.