Tjejhelg på Storhogna 2021

Hej Tjejhelgsdeltagare! Vi är oerhört tacksamma att du valt...

Read more

Book

Aktiviteter

Basturitual- Aufguss

Aufguss är ett nordiskt och tyskt bastufenomen där man använder sig av väldoftande eteriska oljor. Med hjälp av en handduk svingas värmen runt i bastun. Man kan beskriva effekten av Aufguss som att dricka örtte via huden.

Högintensiva fitnesspass

Bålstabilitet "Let´s do it"

Bålstabilitet även kallat "Core" är en kraftfull & skonsam träningsform med mage och rygg i fokus. Målet är att öka din kroppskännedom och därigenom skapa en bättre hållning samt stärka de muskler du behöver i vardagen. En mycket effektiv form av uthållighetsstyrketräning som passar både nybörjare och vana deltagare. "Let´s do it!"

Fjällflås -Hjärta o Lungor

Här blir det löpning med intervaller uppför skidbacken i fokus. Alla kan vara med, du springer mot dig själv. Ett roligt pass för dig som gillar att ta i och bli trött!

Fjällkute -Ut o kut på fjället

I detta pass kommer vi att använda kroppen på ett fysiskt sätt. Vi löper upp på fjället och kikar på fin utsikt. kanske får vi se några fina renar?

Karl den XIs fjällstyrka

Funktionell träning utomhus. Vi kommer även använda oss utav hotellets utegym

Kettlebell

Med en kettlebell tränar du styrka och kondition samtidigt. Kettlebellsträning ställer höga krav på samarbetet mellan kroppens muskler, och därför behöver man bara utföra några få enkla övningar för att hela kroppen ska få ett bra träningspass. Dessutom stiger din puls markant så att konditionen får en boost.

Klöchö Krossfit

Ett crossfit inspirerat pass där hela kroppen får jobba. Alla kan vara med. - Cecilia Axelson Lundstedt

Populära SomaMove på Storhognas vis

Ett oavbrutet flöde av rörelse där du arbetar med kroppen som motstånd. Du tränar rörlighet, styrka, stabilitet, balans och kondition

Pumpa Rumpan -favorit i repris

Pumpa rumpa är ett tufft pass för ben och rumpa, passar perfekt för dig som gillar mjölksyra. Passet innehåller både kondition och styrka. Vi jobbar med olika vikter eller med din egen kroppsvikt.

Tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträning där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med kort vila under en förutbestämd tid. Pulshöjande och roligt!

Vattengymnastik - Lagomt tufft pass i poolen

Vattengymnastik är en träningsform som passar alla åldrar eftersom det är en skonsam träningsform som inte sliter på kroppen. Vattnet ger ett motstånd som du själv kan reglera. Ett riktigt roligt träningspass! Var en Ariel i poolen!

Lågintensiva fitnesspass

Fjällbalans

Fjällbalans, vår typ av Yin yoga. Här fokuserar vi på kroppens yinpartier, dvs bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande där man håller samma position mellan 3-5 minuter. Du jobbar med bolster och block för att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med.

Vakna med Solsken - Favorit i repris även i år!

OBS, utomhus! Ett yogainspirerat morgonpass där vi tillsammans med soluppgången startar dagen på bästa sätt