Yoga, Event & behandlingar Tanja Dyredand Vänliga Villan

Unna dig egen tid att ta hand om kropp och själ. Här kan du...

Read more

Book

Få Horoskop ställlt proffsigt

Få Horoskop ställt proffsigt

Få ett horoskop ställt på ett professionellt sätt för dig eller om du vill ge bort den till någon du tycker om. En underbar present också att ge bort i student-, bröllops, födelsedag-, dop-present! Du erhåller pdf-fil om ca 8-10 sidor analys; 1800kr Dessa olika horoskop ställer jag: * KARAKTÄRSHOROSKOP Din personlighet baserat på hur planeterna stod när du föddes. Berättar om din karaktär och de styrkor du har. *FRAMTIDSHOROSKOP Vad finns inom närmsta tiden, året med möjligheter och utmaningar för dig. * RELATIONSHOROSKOP samt kärlekshoroskop Vad säger planeterna om partner, kärlek, relationer. Kan även sättas för karriär, chef, .

Book

Gongbad & klangskålar Sound Healing 60 min

Gongbad & Klangskålar Sound Healing minska stress

Gongbad Klangskålar & Sound Healing för att minska stress och kroppsbalansering. Detta är en underbar behandling för att minska stress och balansera kroppen. Klangmassage och kroppsbalansering är en kombination av ljuvligt avslappnande hands-on massage och klangskålarnas välgörande ljud och vibrationer. Handtillverkade skålar anpassade i olika storlekar placeras på kroppen på ett speciellt sätt. Klangskålarnas vibrationer får sedan genomljuda kroppen när de spelas på, och då vår kropp till största del består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen. Här slappnar du av, släpper på spänningar, stresshormoner minskar och kroppens självläkningssystem aktiveras. Allt för för skapa balans, välbefinnande och en trygghetskänsla. En underbar behandling som verkligen måste upplevas! OBS pris exkl. moms vid företagsfakturering

Book

Healing kristaller 60 min

Kristall Balans healing 60 min

Unna dig en ljuvlig timme med total återhämtning i kristallernas balanserande värld.. Vi börjar med att massera ansiktet med ayurvedisk aromaterapeutisk avstressande olja. En massage som utförs med kristaller. Sedan får du njuta av kristallernas helande och avstressande effekt där väl utvalda kristaller placeras på och utanför din kropp. Du kan välja att få Reiki eller Intuitive/Spiritual Healing om du vill. Behandlingen avslutas med värmande ayruvedisk guldmjölks-shot. Varje tillfälle är unik, och kristallerna väljs ut beroende på vad just du behöver den dagen. Pris:1900kr för 60 min inkl. hälsoshot. OBS pris exkl. moms vid företagsfakturering

Book

Healing REIKI 60 min

Healing REIKI (60 min)

Healing betyder läkning av kropp och själ samt ger välbefinnande och inre harmoni för att balansera dig. Som certifierad Reiki Master hjälper jag dig på ett beskyddat och säkert sätt. Varje healingsession är unik och vi utifrån dina behov. Reiki Healing är en gammal väletablerad och forskningsbaserad metod med ursprung från Japan. Reiki står för livskraft, en universella livsenergin och numera också är i Sverige klassat som friskvård. Reiki är stillsam, kärleksfull och omhändertagande. Du får djupavslappning, minska spänningar och blockeringar för att tillåta kroppen att läka. Under behandlingen placerar jag händer ovanpå eller bit utanför dig och låter sedan läkande (Reiki) energin hitta dit det ska på ett säkert och tryggt sätt. Reiki healing kan även göras på distans. Då avtalar vi en tid och du får healing där du är. Jag som certifierad Reiki Master och följer Socialstyrelsens riktlinjer och har sekretess. En certifierad healern ställer aldrig diagnoser. Detta är ett komplement och inte en ersättning för skolmedicin, medicin eller andra medicinska behandlingar. Rådgör alltid med din läkare om du är osäker. Jag är certifierad Medium & Healer, är en av de första svenska diplomerade medium & spiritual healers som genomgått en professionell 2-årig internationell utbildning på collegenivå (engelska SNU). Där man under utbildning kontinuerligt arbetat på healingklinik, tagit collage-tentamen i anatomi, fysiologi och rådgivning, varvat med gedigen erfarenhet som healer/medium. Allt genom The Academy of Excellence för internationella mediet och healern Jeff Jones. Jag har även en rad andra utbildningar inom transmediumskap, liv-mellan-liv-regressioner och uku. Tanja tillhör även den internationella databasen för diplomerade Healers. Varmt välkommen till en ljuvligt avslappnande timme i magiska tempelrummet.

Book

Husrensning

Husrensning

Ibland kan vi känna att vi behöver hjälp med att rensa ut energier där vi bor. Denna husrensning sker hos dig och du får även vägledning under tiden. Bokas endast direkt via tanja@stressaav.nu Prisbild varierar beroende på resa samt tidsåtgång.

Book

Mindfulness & Stresshantering

Mindfulness & Stresshantering

Investera i dig själv så att du kan nå ditt drömliv. Jag erbjuder personligt anpassad coaching inom mindfulness, stresshantering och livsförändringsprocesser. Både för privatpersoner, företag och organisationer. Mindfulness, medveten närvaro, är en kombination av forskningsbaserad KBT- och psykoterapi samt över 2500-årig österländsk tradition för återhämtning och meditation. Det finns många fördelar med mindfulness. Forskning har visat att den fungerar för att hantera stress, både förebyggande, under stressymptom samt om man blivit utbränd. Men också för att öka fokus och inlärning, öka tålamod, öka koncentration, öka självkänsla, minska ångest, minska kronisk smärta, fungera för självskadebeteenden, ätstörningar, alkohol- och drogberoende, minska depressioner, öka glädje och positiva känslor i stort. Kom och testa på. Ange i bokning om du vill först boka gratis konsultation 25 minuter! OBS pris exkl. moms vid företagsfakturering

Reading IRL & ONLINE

Reading ONLINE

Vill du ha vägledning reading med orakelkort, änglakort, tarot, kärlekskort? Reading sker online via hemlig Facebookgrupp. Då du får välja kort och får budskapen direkt.Vill du ha vägledning reading med orakelkort, änglakort, tarot, kärlekskort? Reading sker online via hemlig Facebookgrupp. Då du får välja kort och får budskapen direkt. Just nu priser: * Generell reading om karriär, pengar, 60 min 999kr personlig utveckling, kärlek el annat)

Book

Shamansk behandling och spirituell vägledning

Shamansk behandling och spirituell vägledning

Shamansk behandling och spirituell vägledning där vi utgår från dig och dina behov för just stunden. Du är huvudpersonen här. Bara njuta och ta emot det som kommer.

Book

Shamansk behandling starseeds, vägledning & påfyllning av energi

Shamansk behandling starseeds, vägledning & påfyllning av energi

Shamansk guidad session med special för starseeds och energipåfyllning bland annat från Plejaderna, Mintakan, Sirius. Här får du även vägledning.

Book

Shamansk chakrabalansering

Shamansk chakrabalansering

Välkommen att balansera dina energisystem, chakran. Vi jobbar med sacred 4 winds, trumma och skallra. Du behöver bara ta emot och guidas. Efteråt har vi ett samtal med det som intuititvt kommit upp.

Book

Shamantic sacred Womb healing

Shamansk sacred womb healing sessions 8 tillfällen

Shamantic sacred womb healing. Denna otroligt starka session omfattar 8 tillfällen a 80 minuter varje gång. Det är olika teman varje gång som följer ursprungliga kunskapstraditionen. Här läks tidigare band som håller dig tillbaka i din kreativa skapande kraft. Womb healing är för både dem som är kvinnligt och manligt kodade här på jorden. Den läker band till din mamma, dina förfäder, förmödrar, tidigare liv och stärker ditt inre barn och din egen kreativa förmåga. Den stärker även rot, sakral och solarplexus chakra som i sin tur rensas uppåt i alla led. Den hjälper dig även att grunda och jorda, släppa taget om trauman, sår, smärta, skuld och skam. Bokas privat vip för upplägg till tanja@stressaav.nu

Book

Vägledning/Medium/Healing

Vägledning Medium/Healing

Är du nyfiken på att testa något nytt? Eller är du van att gå till healer/medium för personlig vägledning och återhämtning. Då är du varmt välkommen till mig på Vänliga Villan för en magisk upplevelse. Jag jobbar enligt svensk lag, har tystnadsplikt, följer socialstyrelsens riktlinjer. Healing är alltid ett komplement till vanlig sjukvård, ej ett alternativ.

Book

Vägledning/Regressionsterapi

Vägledning Regressionsterapi

OBS du kan nu också välja att göra regressionsterapi ju och/eller liv-mellan-liv-hypnos. Bokningsbara tider läggs ofta upp enbart på förfrågan då sessionen tar ca 3 timmar. Pris beroende på upplägg . Så mejla vid intresse tanja@stressaav.nu Regressionsterapi är en terapiform där du under djupavslappning får resa tillbaka i tiden, antingen i detta livet, till du var liten, till födsloögonblicket eller till tidigare inkarnationer. Ibland finns blockeringar som påverkar oss i vår vardag från vårt förflutna. Regressionsresor och återblickar kan lösa upp frågor, utmaningar eller annat som kan blockera dig i din vardag idag. Alla resor är unika och din resa blir det som du behöver just här och nu. Sessionen sker alltid i trygghet och professionellt.

Book