Stilla Livsstil

Stilla Kropp & Sinne! Med Massage, Ansiktsbehandling, Yoga...

Read more

Book

Massage 30 min

Rygg och nack-massage. 30 minuter avkopplande Svensk klassisk massage.

Book

Massage 45 min

Halvkroppsmassage, rygg, nacke, säte och baksida ben. 45 minuter avkopplande Svensk klassisk massage.

Book

Massage 60 min

Helkroppsmassage rygg, nacke, ben, armar och ansikte. 60 minuter avkopplande Svensk klassisk massage.

Book

Massage 90 min

Avkopplande massage av hela kroppen. 90 minuter avkopplande Svensk klassisk massage.

Book

Minutmassage

Minutmassagen är en snabbt stressreducerande massage för axlar, nacke och huvud . Den utförs på stol, med kläderna på och tar endast ca 10 minuter att utföra.

Book

Avspänningsmassage

Avkopplande massage som släpper spänningar i nacke, huvud och ansikte.

Book

Healingmassage

Massage och Reiki i kombination. En riktigt avkopplande behandling som lindrar både värk och oro genom att det frigörs oxytocin vid beröring, vilket är kroppens "må bra"-hormon.

Book

Terapeutisk Massage Rygg Axlar Nacke

Behandling av problemområden med rörlighetsbegränsningar och/eller smärta. Behandlingen omfattar massage av hela ryggen med fokus på problemområdet, tester, töjningar, tips och råd. OBS! Vid bokning anges personnummer för journalföring. Ord. Pris 495kr

Book

Terapeutisk Massage Baksida

Behandling av problemområden med rörlighetsbegränsningar och/eller smärta. Behandlingen omfattar massage av hela baksidan med fokus på problemområdet, tester, töjningar, tips och råd. OBS! Vid bokning anges personnummer för journalföring. Ord. Pris 645kr

Book

Terapeutisk Massage Helkropp

Behandling av problemområden med rörlighetsbegränsningar och/eller smärta. Behandlingen omfattar massage av hela kroppen med fokus på problemområdet, tester, töjningar, tips och råd. OBS! Vid bokning anges personnummer för journalföring. Ord. Pris 845kr

Book

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling med produkter från Chokladserien, tre60naturkosmetik, sweden eco och Rosenseriens välgörande produkter efter hudtyp. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, mask, lymfriktig ansiktsmassage, återfuktande ögon och ansiktskräm. Ord. Pris 895kr

Book

Lymfriktig ansiktsmassage

Behandlingen börjar med rengöring av ansiktet sen följer en lymfriktig ansiktsmassage inkl. dekolletage och nacke med välgörande jojobaolja. Avslutas med ögon- och fuktkräm.

Book

Reiki-Healing Halvkropp

Reiki-behandling som avslutas med en Chakrabalansering. När du kommer på behandlingen är det bra om du har mjuka sköna kläder på dig, gärna strumpor också, eftersom man kan bli lite kall när man ligger stilla en längre tid.

Book

Reiki-Healing Helkropp

Reiki-behandling som avslutas med en Chakrabalansering. När du kommer på behandlingen är det bra om du har mjuka sköna kläder på dig, gärna strumpor också, eftersom man kan bli lite kall när man ligger stilla en längre tid.

Book

Reiki på distans

Reiki-behandling 20 minuter på distans. Du får ta emot Reiki i ditt hem och det är bra om du sitter eller ligger ner en liten stund före och under själva sessionen. Jag kontaktar dig efter behandlingen för att stämma av om det är något specifikt du vill dela med dig av. Har du några frågor går det bra att kontakta mig.

Book

PT Yoga

Vid bokning beskriver du om det är någon specifik typ av yoga eller speciell yogasekvens du vill ha hjälp med, så kan jag förbereda passet lite. Ex. yoga för bättre sömn, yoga för ryggbesvär, solhälsningen eller Restorative yoga-pass.

Book

Free your mind yoga

Behöver du en paus i vardagen? Koppla av och andas? I denna kurs startar vi med rörelse för att bli uppmärksam på hur det känns i kroppen. Vi lyssnar in tankar och känslor, känner in hela kroppen med yinyoga och avslutar med en restorative (vilande) position.