Stall M Rehab

Book

Vattenbandsträning friska hästar

Vattenträning Intro 60 min

Vattenträning Detta valet är för dig vars häst inte har någon tidigare erfarenhet av skrittband där vi har lite extra tid för att din häst ska få en så bra upplevelse som möjligt. Här är vår målsättning att din häst ska känna sig trygg i den nya miljön och skritta på bandet utan vatten. Nästa gång är målsättningen att hästen ska gå på bandet med vatten i. Vänligen notera att hästar som ska gå på vattenbandet måste kunna bindas upp, få ben och hovar avspolade samt ha remmar mellan bakbenen. Det går inte med lösa skor, broddar eller liknade på gummimattan. Har hästen däremot tappat en sko går det bra att gå på bandet. När det gäller alldeles nyskodda hästar behöver sömmen slitas till lite först

Book

Vattenträning van häst 45 min

Vattenträning Hästen går på vattenbandet i upp till 25 min i individanpassad vattenhöjd, hastighet och lutning. Du får gärna berätta om det är nåt särskilt du vill förbättra med vattenträningen så lägger vi fokus på detta. Vänligen notera att hästar som ska gå på vattenbandet måste kunna bindas upp, få ben och hovar avspolade samt ha remmar mellan bakbenen. Det går inte med lösa skor, broddar eller liknade på gummimattan. Har hästen däremot tappat en sko går det bra att gå på bandet. När det gäller alldeles nyskodda hästar behöver sömmen slitas till lite först.

Book

Vattenbandsträning rehab

Vattenträning Rehab Intro 60 min

Vattenträning Rehab Intro Detta valet är för dig vars häst inte har någon tidigare erfarenhet av skrittband där vi har lite extra tid för att din häst ska få en så bra upplevelse som möjligt. Här är vår målsättning att din häst ska känna sig trygg i den nya miljön och skritta på bandet utan vatten med hänsyn taget till rehabupplägget. Nästa gång är målsättningen att hästen ska gå på bandet med vatten i. Vänligen notera att hästar som ska gå på vattenbandet måste kunna bindas upp, få ben och hovar avspolade samt ha remmar mellan bakbenen. Det går inte med lösa skor, broddar eller liknade på gummimattan. Har hästen däremot tappat en sko går det bra att gå på bandet. När det gäller alldeles nyskodda hästar behöver sömmen slitas till lite först.

Book

Vattenträning van häst Rehab 45 min

Vattenträning Rehab Hästen går på vattenbandet i upp till 25 min i individanpassad vattenhöjd, hastighet och med hänsyn taget till hästens rehabupplägg. Vänligen notera att hästar som ska gå på vattenbandet måste kunna bindas upp, få ben och hovar avspolade samt ha remmar mellan bakbenen. Det går inte med lösa skor, broddar eller liknade på gummimattan. Har hästen däremot tappat en sko går det bra att gå på bandet. När det gäller alldeles nyskodda hästar behöver sömmen slitas till lite först.

Book

Therapeutic Spa

Therapeutic Spa Intro 45 min

Therapeutic Spa Intro Detta valet är för dig vars häst inte har någon tidigare erfarenhet av spa där vi har lite extra tid för att din häst ska få en så bra upplevelse som möjligt. Här är vår målsättning att din häst ska känna sig trygg i den nya miljön där hästen står i spaet upp till 20 min. Vänligen notera att hästar som ska stå i spaet måste kunna bindas upp, få ben och hovar avspolade samt ha remmar mellan bakbenen. Det går inte med lösa skor, broddar eller liknade på gummimattan. Har hästen däremot tappat en sko går det bra att stå i spaet. När det gäller alldeles nyskodda hästar behöver sömmen slitas till lite först.

Book

Therapeutic Spa van häst 30 min

Therapeutic Spa Hästen står i spaet upp till 20 min. Vänligen notera att hästar som ska stå i spaet måste kunna bindas upp, få ben och hovar avspolade samt ha remmar mellan bakbenen. Det går inte med lösa skor, broddar eller liknade på gummimattan. Har hästen däremot tappat en sko går det bra att stå i spaet. När det gäller alldeles nyskodda hästar behöver sömmen slitas till lite först.

Book