Soulspirit

VÄLKOMMEN TILL SOULSPIRIT Jag heter Eva-Lotta Engberg/Lindva...

Read more

Book

Eva-Lotta

Medial vägledning

På en privat konsultation får jag kontakt med din personliga vägledare som berättar om dig här och nu. Du får goda råd av din vägledare i olika situationer som gäller din framtid och vad du bör tänka på. Ibland kommer dina nära o kära på besök.

Book

Reflexologi och Zonterapi

Reflexologi/Zonterapi är en effektiv behandlingsform vilket beror på att kroppen har fantastiska resurser att läka sig själv bara den får möjlighet. Under en behandling avlägsnas de blockeringar som hindrar det fria flödet. Både fysiska och psykiska kan behandlas, exempelvis: * nack- och ryggproblem * allergier och eksem * mag- och tarmproblem * huvudvärk, migrän * smärtor i leder och muskler * cirkulationsbesvär * infertilitet * urinvägsproblem * högt- och lågt blodtryck * svagt immunförsvar * sömnlöshet * menstruationsproblem Med reflexologi behandlas de flesta besvär, fysiska såväl som psykiska.

Book

Reiki Andlig healing

En healingbehandling är en timmes skön avkoppling. Jag arbetar med din fysiska värk, mentala oro, trauma, blockeringar, psykisk ohälsa m.m. Många personer känner ett lugn i kropp o själ. Man kan uppleva värme och kyla. Ibland känns det som pulseringar i kroppen och vissa ser ett färgspel när de blundar.

Book