Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering

Välkommen till min mottagning och mina lugna rum i Perstorp!...

Read more

Book

Klangmassage

Klangmassage 60 minuter

Klangmassage 60 minuter plus kort inledande och avslutande samtal. Klangmassage är en unik metod som framförallt ger djup avslappning, hjärnvila, återhämtning och smärtlindring. Du ligger på en bred skön brits klädd i lediga kläder. Jag slår lugnt an klangskålarna som placeras i olika formationer på och runt omkring din kropp. Vibrationerna och de mjukt utdragna tonerna från klangskålarna söker sig på djupet och försätter dig i djupt avslappnat tillstånd.

Book

Klangmassage 45 minuter

Klangmassage 45 minuter plus kort inledande och avslutande samtal. Klangmassage är en unik metod som framförallt ger djup avslappning, hjärnvila, återhämtning och smärtlindring. Du ligger på en bred skön brits klädd i lediga kläder. Jag slår lugnt an klangskålarna som placeras i olika formationer på och runt omkring din kropp. Vibrationerna och de mjukt utdragna tonerna från klangskålarna söker sig på djupet och försätter dig i djupt avslappnat tillstånd.

Book

Klangmassage 30 minuter

Klangmassage 30 minuter plus kort inledande och avslutande samtal. Hela besöket varar cirka 45 minuter. Kan vara bra när man vill prova på en klangmassage, eller när man vill ha en kortare klangmassage liggandes endast på magen eller på ryggen.

Book

Klangbad deluxe

Klangbad deluxe privat grupp 2-5 personer, vardagar

Om du vill boka in ett klangbad på en helg (pris 1500 SEK per grupp) ber jag dig kontakta mig på telefon eller e-post. Klangbad deluxe – en djup mental avslappning! En underbar upplevelse av ”sound healing” där ni ljudbadar i harmoniska klanger och frekvenser från tibetanska klangskålar och gong. Ni behöver inte ta med er något. Här kan ni bara vara. Tillåta er att släppa taget om stress och prestation – stanna upp och låta er omfamnas av klangbadets rogivande och meditativa toner, samtidigt som de välgörande vibrationerna flödar genom kroppen. OBS! Vid bokning, vänligen tala om hur många som kommer att deltaga: mellan 2-5 personer. Klangbad är en kravlös väg mot minskad stress, ökat välbefinnande och återhämtning, och kan med fördel kombineras med andra former av behandling och terapi. Ett klangbad kan till stor del jämföras med ett gongbad, men med klangskålarna blir det inte fullt så intensiva toner och vibrationer, utan lite mildare och mjukare. Här finns ullyogamatta, fårfäll, skön huvudkudde, filt, knästöd, fotstöd och ögonkudde. Du använder det du vill. Om du vill ta med dig något eget är du självklart välkommen att göra det. Ha gärna sköna lediga kläder på dig. Passar utmärkt för en tjejkväll, möhippa, herrklubbs- eller teamaktivitet, friskvårdsaktivitet på jobbet eller varför inte unna dig själv och en vän ett exklusivt klangbad.

Book