Kalmar (Liljans) Kinesiologi & Biomagnetsim

Som Kinesiolog & Biomagnetism terapeut använder jag olika te...

Read more

Book

Behandlingar (Swish rabatt 10%)

Första besöket

Här går vi igenom dina symptomer och besvär. Därefter gör jag en kontroll av vad som är i obalans och använder mig av mina olika behandlingsmetoder för att din kropp ska börja läka. Skulle det tex visa sig att ditt matsmältningssystem är i obalans så kollar jag alltid om det är någon matintolerans inblandad. Vad det än är för besvär så letar jag efter grundorsaken.

Book

Ditt val av behandling

Här kan du välja fritt bland mina terapier. Kinesiologi, biomagnetism, kraniosakralterapi, ärrvävnadsbehandling. Beroende på vad du har för besvär så kommer jag rådgöra vilken, eller vilka metoder som kan fungera på dig.

Book

Kinesiologi & Biomagnetism

Denna kombo är min absoluta favorit. Här går jag igenom kroppen och behandlar obalanser. Det kan vara allt från organ, muskler, meridianer.. Med denna kombon får jag ofta en klar bild av vad kroppen vill prioritera och ha hjälp med. Jag kollar även om du har virus, bakterier, svampar och parasiter. Självklart behandlar jag det jag hittar.

Book

Kroppsbalansering deluxe

En skön och avkopplande behandling av kroppens alla organ, muskler, meridianer, chakran mm. En behandling med mjuka metoder där jag jobbar tyst (om du vill det) med läkande frekvensmusik i bakgrunden. Jag släpper spänningar i bäcken, käkar och huvud med kraniosakralterapi. Jag gör även en lätt fotmassage, handmassage och avslutar behandlingen med huvud och ansiktsmassage. Jag använder ekologiska produkter från Scandinavian Herbs till fötter,händer och ansikte. Du använder kläderna på under hela behandlingen, förutom strumpor. Använd gärna mjuka kläder, helst inte jeans. Av denna behandling kan man få en utrensning, hur kroppen reagerar är individuellt. Behandlingen kan ge ökad energi, minskad stress, oro, spänningar mm

Book

Strukturellt (Rygg, bäcken, nacke, käke, axlar knä etc.)

Här går jag igenom muskler, bäcken, nacke, axlar, kotor. Vid misstanke om inflammation använder jag även en infraröd lampa. All behandling sker med kläderna på, förutom om jag använder infraröda lampan som måste lysa på bar hud.

Book

Kraniosakral terapi

Visste du att stress, mediciner mm kan stressa nervsystemet så pass att hjärnhinnorna stramar åt skallen, ryggrad och bäcken? Genom att släppa på dessa spänningar så frigörs även klämda nerver. Här släpper jag på spänningar i huvud, nacke, kotor, bäcken genom att bara hålla med lätt beröring. En skön och avslappnande behandling för dig som är stressad eller har spänningar och värk i kroppen.

Book

Käkledsbehandling

Vaknar du med huvudvärk? Då är det ganska troligt att du spänner dina käkar när du sover. Efter en käkledsbehandling släpper dessutom låsningar i ryggrad och bäcken och därmed ökar rörligheten. Jag masserar käkledsmuskler både utvändigt och inne i munnen.

Book

Allergibehandling och test

Behandling av max 4 allergener/gång då kroppen inte kan hantera fler. Pollen, mat (ej gluten, mjölk eller laktos) pälsdjur (ta gärna med päls från djuret du kommer i kontakt med då känsligheten varierar på olika raser) När det gäller mat har jag det mesta som finns i hemmet, men då i torkad form. Om du är allergisk mot färska frukter, grönsaker etc så ta gärna med en liten bit. Undvik linser vid allergibehandling.

Book

MSTR Ärrvävnadsbehandling

En behandling av ärr tar oftast inte så lång tid, men eftersom det kan ha varit traumatiskt så pratar vi både före och efter behandlingen. OBS: Ett nytt ärr måste vara helt läkt, minst 8 veckor. Jag behandlar inte ärr med kirurgiskt nät eller om du har pacemaker. Behandlingen utförs med mina fingertoppar och är en mjuk behandlingsmetod. Några besvär som blir bättre eller försvinner helt vid en behandling: • Smärta, Svullnad • Känselbortfall • Klåda • Knöligt, Fult • Rörelsebegränsning • Depression, och andra känslor Känner du dig osäker så tveka inte att kontakta mig!

Book

Traumabehandling

För dig som har varit med om trauma. Det kan vara allt från små till stora problem som satt sig fysiskt eller mentalt i kroppen. Jag kollar vilka åldrar som det fastnat trauma och släpper det med Kinesiologi. Vi kollar även på känslomässiga blockeringar. Exempel på Känslomässig blockering kan vara tex ilska, sorg, rädsla, ångest, oro, panik etc...

Book

Biomagnetism

Med denna metoden kollar jag med muskeltestning om din kropp har virus, bakterier, svampar eller parasiter. Biomagnetism ger mig också en indikation om det är andra obalanser som stress, emotionellt eller dysfunktioner i organ. Behandlingen sker med magneter som neutraliserar pH värdet i kroppen så patogenerna inte kan överleva. Behandlingen sker med kläderna på. Om du är gravid, har pacemaker, eller genomgår cancerbehandling vill jag att du kontaktar mig innan så jag kan bedöma om denna metod är lämplig för dig.

Book