Klostergårdens cykelservice - Din mobila cykelverkstad

Välkommen! Klostergårdens cykelservice är en cykelverkstad o...

Read more

Book

Lund - Cykelservice och reparation via mobil verkstad

Last-/lådcykel standard service exkl. el

En bokning som passar för standardservice av last- och lådcyklar. Uppdatering av elsystem och service av elmotor ingår ej. I standard service ingår: rengöring, smörjning och justering av kedja, smörjning och justering av bromsar samt kontroll av bromsverkan, justering och kontroll av växelfunktion, kontroll av lampor och reflexer (nya batterier till batteridrivna lampor ingår), smörjning av rörliga delar (exkl nav och vevlager, smörjning av styrlager ingår på 3-hjuliga lastcyklar), kontroll och justering av lufttryck. Glöm inte att lägga till framkörningsavgift, se instruktioner nedan. OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar som är öppna för bokning är till för alla, oavsett var i västra Skåne man bor, så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning.

Book

Punktering inkl ny slang

Pris gäller standardcykel. Nytt punkteringsskyddat däck finns från 319 kr och uppåt. OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar är bokningsbara oavsett var i västra Skåne man bor så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning.

Book

Cykelservice Standard inkl smörjmedel och ev. batterier

OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar är bokningsbara oavsett var i västra Skåne man bor så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning. I standard service ingår: rengöring, smörjning och justering av kedja, smörjning och justering av bromsar samt kontroll av bromsverkan, justering och kontroll av växelfunktion, kontroll av lampor och reflexer (nya batterier till batteridrivna lampor ingår), smörjning av rörliga delar (exkl nav, vevlager och styrlager), kontroll och justering av lufttryck.

Book

Familjeservice

Denna bokning passar om man har några cyklar i familjen och vill passa på att serva alla på samma gång. På 120 min hinner man normalt sett 4-5 cyklar, om man avser standardservice. Glöm inte att lägga till framkörningsavgift, se instruktioner nedan. OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar är bokningsbara oavsett var i västra Skåne man bor så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning.

Book

Fullservice inkl. uppdatering av mjukvara på elcykel/cykel med elväxlar

Fullservice inkl. smörjmedel, batterier, uppdatering av mjukvara på elcykel/cykel med elväxlar. Vid fullservice på motionscyklar som racer, gravel, cyclocross, mtb osv så byts alltid alla vajrar samt ev styrlinda. Pris för delar tillkommer. Glöm inte att lägga till framkörningsavgift, se instruktioner nedan. OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar som är öppna för bokning är till för alla, oavsett var i västra Skåne man bor, så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning.

Book

Kedjebyte

Pris för kedja och drev tillkommer. Glöm inte att lägga till framkörningsavgift, se instruktioner nedan. OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar som är öppna för bokning är till för alla, oavsett var i västra Skåne man bor, så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning.

Book

Service och/eller reparation 60 min.

En bokning som passar för t.ex en punktering + en service eller någon annan typ av reparation (se Bokningstips under fliken "Om oss" ) Glöm inte att lägga till framkörningsavgift, se instruktioner nedan. OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar som är öppna för bokning är till för alla, oavsett var i västra Skåne man bor, så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning.

Book

Byte av ekrar och riktning av hjul

Pris för arbetskostnad/tid varierar beroende på grad av skada/hur skevt hjulet blivit. Från 350kr/ 30min och uppåt. Pris för ekrar tillkommer. Vi tar oftast kontakt med kunden innan vi åker ut på en bokning av denna typen. Glöm inte att lägga till framkörningsavgift, se instruktioner nedan. OBS: Dessa bokningsbara tider är BARA för de som vill få reparation/service utför på annan plats än i verkstaden på Klostergården. Har man möjlighet att lämna in cykeln under våra öppettider behöver man inte boka tid. Öppettider för inlämning i verkstad: mån-fre 13:00-17:00 ( torsdagar till 19:00 ). Tisdagarna i Hjärup finns inte längre utan alla dagar som är öppna för bokning är till för alla, oavsett var i västra Skåne man bor, så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning.

Book

Företag - Cykelservice på jobbet

Företagsevent halvdag

Halvdag med cykelservice på ert företag - för era företagscyklar eller för era anställda det väljer ni själv. Framförhållning behövs och även kontakt via mail eller telefon så att vi kan lägga upp det på bästa sätt. ( står 9-12 i bokningen men vi brukar kunna komma lite tidigare samt ev stanna lite längre vid behov ) OBS: Alla bokningsbara dagar är öppna för alla, oavsett var i västra Skåne (typ Hbg, Eslöv, Höör och söderut) man bor så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel).

Book

Företagsevent heldag

Heldag med cykelservice på ert företag - för era företagscyklar eller för era anställda det väljer ni själv. Framförhållning behövs och även kontakt via mail eller telefon så att vi kan lägga upp det på bästa sätt. OBS: Alla vardagar är bokningsbara oavsett var i västra Skåne (typ Hbg, Eslöv, Höör och söderut) man bor så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar ca 1h10min t-o-r, Västra Hamnen tar ca 1,5 h t-o-r osv. För ganska bra koll på restider med cykel så kan man välja cykel som färdsätt vid sökning i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund så får ni ett bra hum om framkörningstiden (ofta går det några minuter snabbare pga el-lastcykel). Tiden för framkörning måste ni själva plussa på vid bokning. I alla bokningstyper finns det lite tidsmarginal inlagd och oftast stämmer inte de fasta priserna för de olika typer av bokningar utan rent tidsmässigt går de snabbare än vad som anges (t.ex är Punktering satt till 25 min men tar oftast 15-20 min) vilket gör att det oftast blir ett billigare pris än vad som anges vid bokning.

Book