KID - Kristove Inside Development AB

Book

Frekvensterapi med iTeraCare

Har du smärtor, stelhet eller spänningar i kroppen? Har du hudåkommor, ytliga blodkärl, bristningar eller ärr? Är du intresserad av att förbättra ditt immunförsvar? Då har du möjlighet att låta kroppen reparera och återhämta sig genom frekvensterapi med iTeraCare. Här erbjuds du en terapiform med en apparat som använder frekvenser som kan nå 20-30 cm in i kroppen. Varför är terrafrekvenser så bra? Alla celler i kroppen har frekvenser som kan mätas i hertz. Denna apparat skapar terahertz-frekvenser - samma frekvens som friska hälsosamma celler har - vilket har väldigt positiva effekter på människans kropp. iTeraCare arbetar utöver frekvenserna med värme som man blåser på kroppens meridianer (t.ex handflator, fotsulor) eller lymfkörtlar mm. Därefter blåser man på de ställen där man har besvär/smärtor och får oftast ett snabbt resultat. Det är ingen medicinsk apparat, och den botar inga sjukdomar, utan den aktiverar kroppens fantastiska möjlighet att reparera sig själv. Vilka passar denna inte för? Är du gravid, har medfödda hjärtfel används inte denna. Öppna sår eller frakturer undviker vi men kan använda den på andra ställen på kroppen. Detsamma med implantat, där arbetar vi inte med just det området.<br><br> Det som också är bra att tillägga är att denna apparat går att köpa för eget bruk, dels för att själv använda för symptom men den kan också med fördel användas att ändra frekvenserna i vattnet som du dricker så molekylerna förändras och gör så att cellerna florerar mer fritt i kroppen. Detta kan ge mer energi, kraft och styrka. Ofta upplevs också att smärta minskas. När du bokar en tid för frekvensterapi med iTeraCare får du självklart också dricka dess vatten. <a href="https://www.kristove.se/iteracare">Vill du läsa mer eller köpa en egen så klicka här för mer information.</a>

Book

Frekvensterapi med iTeraCare

Har du smärtor, stelhet eller spänningar i kroppen? Har du hudåkommor, ytliga blodkärl, bristningar eller ärr? Är du intresserad av att förbättra ditt immunförsvar? Då har du möjlighet att låta kroppen reparera och återhämta sig genom frekvensterapi med iTeraCare. Här erbjuds du en terapiform med en apparat som använder frekvenser som kan nå 20-30 cm in i kroppen. Varför är terrafrekvenser så bra? Alla celler i kroppen har frekvenser som kan mätas i hertz. Denna apparat skapar terahertz-frekvenser - samma frekvens som friska hälsosamma celler har - vilket har väldigt positiva effekter på människans kropp. iTeraCare arbetar utöver frekvenserna med värme som man blåser på kroppens meridianer (t.ex handflator, fotsulor) eller lymfkörtlar mm. Därefter blåser man på de ställen där man har besvär/smärtor och får oftast ett snabbt resultat. Det är ingen medicinsk apparat, och den botar inga sjukdomar, utan den aktiverar kroppens fantastiska möjlighet att reparera sig själv. Vilka passar denna inte för? Är du gravid, har medfödda hjärtfel används inte denna. Öppna sår eller frakturer undviker vi men kan använda den på andra ställen på kroppen. Detsamma med implantat, där arbetar vi inte med just det området. Det som också är bra att tillägga är att denna apparat går att köpa för eget bruk, dels för att själv använda för symptom men den kan också med fördel användas att ändra frekvenserna i vattnet som du dricker så molekylerna förändras och gör så att cellerna florerar mer fritt i kroppen. Detta kan ge mer energi, kraft och styrka. Ofta upplevs också att smärta minskas. När du bokar en tid för frekvensterapi med iTeraCare får du självklart också dricka dess vatten. <a href="https://www.kristove.se/iteracare">Vill du läsa mer eller köpa en egen så klicka här för mer information.</a>

Book

Frekvensterapi med iTeraCare för eget bruk

<a href="https://www.kristove.se/iteracare">Klicka här för mer information och hur du går till väga för att köpa produkten</a> En portabel och lättanvänd produkt med avancerad teknik som ger din kropp möjlighet att bygga upp sig själv på ett naturligt sätt.

Book

Självhypnos - Förlåtelse av annan person

Vill du jobba med förlåtelse av annan person hemifrån? <a href="https://www.kristove.se/product-page/sj%C3%A4lvhypnos-f%C3%B6rl%C3%A5telse-av-person">Då finns en färdig ljudinspelning för detta i vår webbshop på hemsidan.</a> Du kan använda dessa om och om igen. Vill du bli friare från tidigare upplevelser du upplevt med vissa personer? Har du någon person du skulle vilja tänka på mindre, som du upplever att den betett sig illa mot dig eller liknande? Någon som du har svårt att släppa men ändå vill släppa? Då är denna inspelning något för dig. Här får du i en mental avslappning möjligheter att bli fri från det gamla för att mera skapa plats för det nya. Denna kan du använda mot en person i taget. Så gör en lista och använd sedan inspelningen på en person i taget och vem vet - efter användande av denna kanske du upplever att du är väldigt fri och mer kan fokusera på det du önskar i livet.

Book

Självhypnos - Förlåtelse av mig själv

Vill du jobba med förlåtelse av dig själv hemifrån? <a href="https://www.kristove.se/product-page/f%C3%B6rl%C3%A5telse-av-mig-sj%C3%A4lv">Då finns en färdig ljudinspelning för detta i vår webbshop på hemsidan.</a> Du kan använda dessa om och om igen. Hur ser du på dig själv? Med omtanke och kärlek? Eller är du som så många andra att du slår mer eller mindre på dig själv? I denna övning kommer du att bli guidad för att öka din självsnällhet, självkärlek och självrespekt. Vi går igenom olika steg för att du på ett emotionellt plan ska känna att du faktiskt gjort så gott du kunnat - även om du nu inte känner så. Rekommendation - det kan ge större effekt att göra en eller flera "förlåtelse av annan person" innan du gör denna "förlåtelse av mig själv". Varför ska vi arbeta med förlåtelse? Jo det är ett fantastiskt sätt att släppa på gamalt som vi inte önskar ha med oss i vardagen. Ett sätt att mer kunna släppa på det vi inte önskar tänka på och mer istället tänka och fokusera på det vi önskar och vill i livet Kanske har du en önskan om att göra detta men inte vet om det går eller hur det går till? I denna inspelning får du hur du ska göra som en guidad övning - där du blir guidad och gör processen Ibland behövs det att göra flera gånger - beroende på hur mycket du har med dig i ditt bagage. Och kanske är det idag det är dags att göra upp med det förflutna så du kan känna dig som den fantastiska person som du verkligen är. Ett tips kan vara att du gör en lista på situationer där du gjort saker du inte är stolt över för att sedan ta dem en efter en. När du börjat arbeta på ett ställe börjar oftast andra att mattas av - vilket innebär att du inte kommer att behöva arbeta på "allt". Så varför inte börja idag? Till ett ännu mer friare liv?

Book

DISTANS - Hypnos 1:a besöket

Hypnos på distans sker med hjälp av din dator eller mobil. Du kommer få mera detaljer om hur allt går till några dagar innan hypnosen sker. Att göra detta på distans är något som går väldigt bra och nästan att det kan vara mera kraftfullt än ett fysiskt möte. Hypnos är ett fantastiskt sätt att bli av med t.ex. olika beroenden, beteenden eller andra saker som påverkar dig så du bromsas i ditt liv. Vill du mera kunna leva ditt liv fullt ut är hypnos ett väldigt effektivt sätt att uppleva en större trygghet i dig själv och då få ett friare liv. Dessutom går det exempelvis att förändra dessa: - Låg självkänsla - Ångest/rädsla - Fobier - Sockerberoende - Problem med vikt <br><br> I nuläget är Kristove väldigt bokad och det är därför utmanade att hitta nya tider för privata sessioner. Som följd av detta prioriteras nu de som också går utbildningen Self Mastery - det för att där syns en kraftfull kombination som skapar stor förändring. Vill du göra den resan tillsammans med utbildning och hypnos/coaching/minnesterapi så rekommenderas du att boka Self Mastery.

Book

DISTANS - Hypnos återbesök

Hypnos på distans sker med hjälp av din dator eller mobil. Du kommer få mera detaljer om hur allt går till några dagar innan hypnosen sker. Att göra detta på distans är något som går väldigt bra och nästan att det kan vara mera kraftfullt än ett fysiskt möte. Hypnos är ett fantastiskt sätt att bli av med t.ex. olika beroenden, beteenden eller andra saker som påverkar dig så du bromsas i ditt liv. Vill du mera kunna leva ditt liv fullt ut är hypnos ett väldigt effektivt sätt att uppleva en större trygghet i dig själv och då få ett friare liv. Dessutom går det exempelvis att förändra dessa: - Låg självkänsla - Ångest/rädsla - Fobier - Sockerberoende - Problem med vikt I nuläget är Kristove väldigt bokad och det är därför utmanade att hitta nya tider för privata sessioner. Som följd av detta prioriteras nu de som också går utbildningen Self Mastery - det för att där syns en kraftfull kombination som skapar stor förändring. Vill du göra den resan tillsammans med utbildning och hypnos/coaching/minnesterapi så rekommenderas du att boka Self Mastery.

Book

Brasiliansk vaxning (1:a gången)

Vid brasiliansk vaxning använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Du väljer själv om allt hår ska avlägsnas eller om du vill spara lite. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt.<br><br> Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 2 veckor sedan du rakade dig senast. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Brasiliansk vaxning (återbesök inom 3-5v)

Återbesök för dig som vaxat dig för 3-5 veckor sedan. Vid brasiliansk vaxning använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Du väljer själv om allt hår ska avlägsnas eller om du vill spara lite. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Man - vaxning av bröst + mage inkl. axlar

Vid vaxning av mage, bröst och axlar använder jag antingen klassiskt roll-on vax eller en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Med sockervax gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Bra att tänka på: Undvik att smörja in huden samma dag som du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Man - Vaxning av mage + bröst + rygg inkl. axlar

Vid vaxning av mage och bröst använder jag antingen klassiskt roll-on vax eller en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Med sockervax gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Bra att tänka på: Undvik att smörja in huden samma dag som du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Man - Vaxning av rygg inkl. axlar

Vid vaxning av rygg och axlar använder jag mig av klassiskt roll-on vax. Bra att tänka på: Undvik att smörja in huden samma dag som du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av armhålor

Vid vaxning av armhålor använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Bra att tänka på: Undvik att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Om du har deodorant på dig tvättar vi enkelt bort det innan behandlingen. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling, bada eller använda deodorant. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av armhålor + brasiliansk vaxning

Vid vaxning av armhålor och vid brasiliansk vaxning använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Du väljer själv om allt hår ska avlägsnas eller om du vill spara lite gällande brasiliansk. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Om du har deodorant på dig tvättar vi enkelt bort det innan behandlingen. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling, bada eller använda deodorant. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 2 veckor sedan du rakade dig senast. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av bikinilinje

Vid vaxning av bikinilinjen använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 2 veckor sedan du rakade dig senast. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av bikinilinje + halva ben inkl. knä

Vid vaxning av bikinilinjen använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax.<br><br> Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad.<br><br> Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax.<br><br> Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan (ben), 2 veckor (bikini) du rakade dig senast.<br><br> Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av bikinilinje + hela ben

Vid vaxning av bikinilinjen använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan (ben), 2 veckor (bikini) du rakade dig senast. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av halva ben + brasiliansk vaxning + vaxning av armhålor

Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Om du har deodorant på dig tvättar vi enkelt bort det innan behandlingen. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling, bada eller använda deodorant. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan (ben), 2 veckor (brasiliansk, armhålor) du rakade dig senast. Vid brasiliansk vaxning och vaxning av armhålor använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Du väljer själv om allt hår ska avlägsnas eller om du vill spara lite gällande brasiliansk. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av halva ben inkl. knä

Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan du rakade dig senast. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av halva ben inkl. knä + brasiliansk vaxning

Vid brasiliansk vaxning använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Du väljer själv om allt hår ska avlägsnas eller om du vill spara lite gällande brasiliansk. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan (ben), 2 veckor (brasiliansk) du rakade dig senast.<br><br> Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av hela ben

Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax.<br><br> Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan du rakade dig senast.<br><br> Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av hela ben + brasiliansk vaxning

Vid brasiliansk vaxning använder jag en skonsammare metod med sockervax. Du väljer själv om allt hår ska avlägsnas eller om du vill spara lite gällande brasiliansk.<br><br> Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna.<br><br> Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax.<br><br> Bra att veta: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling eller bada. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan (ben), 2 veckor (brasiliansk) du rakade dig senast.<br><br> Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

Vaxning av hela ben + brasiliansk vaxning + vaxning av armhålor

Vid brasiliansk vaxning och vaxning av armhålor använder jag en skonsammare metod med body sugaring - sockervax. Du väljer själv om allt hår ska avlägsnas eller om du vill spara lite gällande brasiliansk. Man gör tvärtemot vanlig vaxning och avlägsnar vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Sockervaxet fastnar inte på levande hud, och är en 100% naturprodukt. Vid vaxning av ben använder jag mig av klassiskt roll-on vax. Bra att tänka på: Torrborsta gärna huden några dagar innan vaxningen och låt bli att smörja in huden samma dag du ska på vaxning då lotion/olja gör att vaxet fäster sämre på huden. Om du har deodorant på dig tvättar vi enkelt bort det innan behandlingen. Under de första 24 timmarna efter vaxningen rekommenderar jag dig att inte sola, göra någon annan värmebehandling, bada eller använda deodorant. Dina hår bör vara så långa att man kan nypa tag i dom för bästa resultat. Det bör ha gått minst 3 veckor sedan (ben), 2 veckor (brasiliansk, armhålor) du rakade dig senast. Besöksadress: Jannica Eklund Kungsvägen 79 i Sommen.

Book

DISTANS - Coachande samtal

"Coaching hjälper dig att minska avståndet mellan vad du vill och vad du verkligen gör" Känns det som du sitter fast i ett vägval? Att du inte vet hur du ska komma vidare? Då är coaching ett väldigt bra verktyg. Det här är ett samtal där vi skapar en kartläggning för att ta reda på var du befinner dig, målsättning (vart du vill) och en handlingsplan (hur du kommer dit). Coaching är väldigt effektivt t.ex. när vi känner att vi sitter fast, känner oss vilsna eller har ett vägval att göra. Coaching är med andra ord att minska avståndet mellan det du faktiskt redan vet och vad du verkligen gör och genom samtal få tillgång till verktyg och strategier så du kommer framåt i din utveckling. I nuläget är Kristove väldigt bokad och det är därför utmanade att hitta nya tider för privata sessioner. Som följd av detta prioriteras nu de som också går utbildningen Self Mastery - det för att där syns en kraftfull kombination som skapar stor förändring. Vill du göra den resan tillsammans med utbildning och hypnos/coaching/minnesterapi så rekommenderas du att boka Self Mastery.

Book

DISTANS - Inledande samtal

Första träffen som är ett inledande samtal på 90 min. Vill du ha ett längre samtal så meddela mig så löser vi det. I nuläget är Kristove väldigt bokad och det är därför utmanade att hitta nya tider för privata sessioner. Som följd av detta prioriteras nu de som också går utbildningen Self Mastery - det för att där syns en kraftfull kombination som skapar stor förändring. Vill du göra den resan tillsammans med utbildning och hypnos/coaching/minnesterapi så rekommenderas du att boka Self Mastery.

Book

DISTANS - Minnesterapi

Har du minnen som du ibland upplever att du tänker mycket på? Att du har svårt för att släppa en viss situation? Då är minnesterapi kraftfullt sätt att arbeta på. Här arbetar vi med tekniker där du har möjlighet att släppa på gamla minnen. För kanske har du med dig händelser som du tänker på men egentligen vill släppa? Men det kanske inte är så lätt alla gånger att "bara sluta tänka på det"? I denna terapiform har du möjlighet att släppa på dessa - och då inte behöva tänka på dessa händelser, du behöver inte fly från dem och du behöver inte låtsas som de inte finns. Detta är en form av hypnosterapi. De som upplevt minnesterapi får oftast ett helt permanent resultat där de kan sluta tänka på de händelser som ofta kommit upp under dagarna och då med effekten att "varför ska jag tänka på det" och då inte uppleva de tidigare klistriga tankarna och känslor som funnits. Om minnet tidigare var som en "verklighet" där minnesbilder och känslor kom upp direkt när de tänkte på det är det efteråt mer som ett blekt fotografi som de inte behöver tänka på. Ofta hinner vi med 1-3 minnen under sessionen, men jag önskar ändå att du ska ha med en lista på 3-5 minnen som du upplever utmanande i ditt liv. Innan sessionen kommer du få mer praktisk information om hur det går till och vad du ska tänka på med din mobil, platta eller dator så du kan känna dig väl förberedd inför träffen. Här blir ofta omgående en väldigt lätt känsla efter sessionen. I nuläget är Kristove väldigt bokad och det är därför utmanade att hitta nya tider för privata sessioner. Som följd av detta prioriteras nu de som också går utbildningen Self Mastery - det för att där syns en kraftfull kombination som skapar stor förändring. Vill du göra den resan tillsammans med utbildning och hypnos/coaching/minnesterapi så rekommenderas du att boka Self Mastery.

Book

DISTANS - Samtal känsloterapi

Har du oro, rädsla eller ångest för någon situation eller person? Att du har svårt att sluta tänka på något som stör ditt fokus? Oroar du dig för saker som ska ske i framtiden? Då är känsloterapi ett kraftfullt sätt att arbeta på.<br><br> Här arbetar vi med tekniker där du har möjlighet att släppa på dina rädslor eller andra känslor som håller dig tillbaka. . Kanske vet du att du inte behöver oroa dig (eller andra känslor) men det kanske inte är så lätt alla gånger att "bara sluta tänka på det"?<br><br> I denna terapiform har du möjlighet att bli fri från detta - och då ihar lättare att fokusera på det du mer önskar i livet. Detta är en form av hypnosterapi.<br><br> De som upplevt känsloterapi får oftast ett helt permanent resultat där de kan sluta tänka på det de oroat sig för. Då med effekten att "varför ska jag tänka på det" och då inte uppleva de tidigare klistriga tankarna och känslor som funnits.<br><br> Du behöver ha med något konkret som du har känslor runt (något du vill bli fri från). <br><br> Innan sessionen kommer du få mer praktisk information om hur det går till och vad du ska tänka på med din mobil, platta eller dator så du kan känna dig väl förberedd inför träffen.<br><br> Här blir ofta omgående en väldigt lätt känsla efter sessionen.<br><br> Vill du göra den resan tillsammans med utbildning och hypnos/coaching/minnesterapi så rekommenderas du att boka Self Mastery.<br><br> Har du frågor om denna terapiform passar just dig och det du har med dig? Då är du så välkommen att ringa Kristove på 0707480417

Book

DISTANS - Premiumbokning med Kristove

Denna tid är en Premiumtid som sker på distans. Trots att Kristove i nuläget är väldigt bokad skapar vi ändå ett fåtal tider som går att boka. Dessa 2 timmar får du använda till det du önskar, om det är hypnosterapi, minnesterapi eller coaching bestämmer du helt själv. Efter bokning meddela Kristove med mail till info@kristove.se vad du önskar (läs under de andra kategorierna) så får du sedan mer information efter du mailat. Har du något annat önskemål (privat utbildning eller liknande) så fråga först via mail till info@kristove.se. Betalning av denna tid sker direkt vid bokning och är inte återbetalningsbar (mer info i bekräftelsemejl som du får i samband med bokningen). Varmt välkommen att boka denna tid - så vi gemensamt kan assistera så du kommer vidare i livet.

Book

Self Mastery - utbildning i att hantera känslor

<a href="https://www.kristove.se/selfmastery">Klicka här för mer information om utbildningen Self Mastery .</a> Vill du komma vidare i livet men har svårt att veta hur? Self Mastery är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva hur. Allt med fokus på det inre där du får lära dig olika verktyg för att lösa upp, bli friare och mer kunna leva det liv som du önskar. Funderar du på något - ring Kristove på 070-7480417 Varmt välkommen! Hälsningar Kristove & Jannica

Book