Jollyfood

Kunskapsföretaget med professionellt fokus på maten och lymf...

Read more

Book

VILLA BARO

VILLA BARO i Åtvidaberg --- Relaxmassage

BOKA NU

VILLA BARO i Åtvidaberg ---Lymfmassage

BOKA NU

Kostrådgivning med testning

Testa ditt behov av näringsämnen och få tips vad du kan äta för mat som innehåller det du behöver. Behöver du mer kunskap eller peppning för att göra en livsstilsförändring bokar du Kostcoashning 60 min.

BOKA NU

Lymfmassage

Lymfmassage med koppning.

BOKA NU

Lymfmassage ---Prova på hur det känns!

Prova på lymfmassage. Känn efter vilka grepp vi använder i lymfmassagen och om detta kan vara en behandlingsform som passar dig.

BOKA NU

Lymfologisk specialbehandling av nacke och axlar. Medicinsk laser ingår.

Om du har återkommande besvär med stopp i nacken, nyckelbensgrop och armar. Bör kombineras med ir-bastu 75 minuter för att ge bästa hjälpen för tröghet i dessa områden. Lymftejpning, manuell behandling och rörelseträning ingår i denna behandling

BOKA NU

Medicinsk laser med Irradia och Lymfmassage

BOKA NU

Medicinsk laser med Irradia och Lymfmassage

BOKA NU

Relaxamssage - en mjuk massage med doftfri kokosolja

Relaxamssage - en mjuk massage med doftfri kokosolja. Du kan välja tillägg av eterisk olja för en tilläggskostnad av 60-100kr per /ml

BOKA NU

Regndroppsmassage med eteriska oljor

BOKA NU

Lugn och ro, nacke

Vid stress och smärttillstånd i nacke och axlar. Utförs med hjälp av fingrar och händer. Inga nålar används.

BOKA NU

IR-Bastu totaltid i Relaxen 75 min och 60min bastutid

Stressreducerande behandling som hjälper ditt lymfsystem. Motverkar svullnad, smärta och stress. Kan kombineras med behandlingar och du kan beställa smoothie och enklare förtäring. Det ingår två handdukar, shampoo, balsam och tvål. Viktigt att du sitter/ligger på en handduk för att det ska vara lika hygieniskt för den som bokat tid efter dig. Duo är när du bokar tid tillsammans med en vän/kompis. Duo Special är när det ingår 2 relaxmassage, IR-bastu, smoothie och enklare förtäring.

BOKA NU

Extra behandlingstid 15 min

BOKA NU

Extra behandlingstid 30 min

BOKA NU

Extra behandlingstid 45 min

Denna Behandlingstyp är till för att förlänga annan bokad behandling.

BOKA NU

Hälsokontroller och blodprovstagning

Werlabs provtagning

Bokning och betalning av tjänst gör du på www.werlabs.se Här bokar du när provtagningen ska ske. Blodprovstagning, Hälsokontroll och Blodtrycksmätning.

BOKA NU

Blodprovstagning Testmottagningen

Bokning och betalning av tjänst gör du på www.testmottagningen.se Här bokar du när provtagningen ska ske, när vill du komma till oss.

BOKA NU

Matlagning på Jollyfood

Matlagningskurs --- Lunchbox med Jollyfood

Kom och laga härliga lunchboxar! Nu lagar vi mycket mat för att skapa 5 olika varma matlådor som vi gör i glasformar med lock och 3 plastformar för mellanmål/frukost/kvällsmat. Dessa ingår som en del av kursavgiften, men även alla råvaror, utrustning, kök, recept, planering, kursledare ingår Du kan komma ensam eller som familjer, kompisgäng eller som jobbarkompisar. Barn och ungdomar under 18 år är hjärtligt välkomna om ni gör en egen gruppbokning. Vill ni boka er som grupp kontaktar ni Susanne Danielsson för att hitta en lämplig dag och tid. 070-4334848 eller info@jollyfood.se Betalning sker alltid i anslutning till bokning av matlagningsevent och alla bokningar till matlagningsevent är bindande. Du har givetvis rätt att överlåta din plats till en annan person. Anmäl detta skriftligen via mail så att vi får en komplett anmälningslista. Inga extra avgifter tillkommer allt ingår. Viktigt att du anger allergi eller om du önskar vegetarisk/vegan kost vid anmälan. Kom som du är! Hjärtligt välkommen Susanne Danielsson OBS! Inga förkunskapskrav och ingen alkohol serveras i lokalen.

Matlagningskurs --- Vegetariskt och Vegan

Kom och laga en härlig Buffe! Vi äter och lagar olika rätter beroende på vilken råvarusäsong vi är i. Varje deltagare får en matlåda med sig hem. Recept och genomgångar/ demonstrations-matlagning ingår. Du lånar handdukar och förkläde här. Vi hjälps åt att hålla undan disken med vår superdiskmaskin (3 minuter) Kan bokas av familjer, grupper av kompisar och enskilda. Minimum är 5 deltagare och max är 10 deltagare. Gör ni en gruppbokning med mer än 6 deltagare får ni 10% rabatt. Du kan komma ensam eller som familjer, kompisgäng eller som jobbarkompisar. Barn och ungdomar under 18 år är hjärtligt välkomna om ni gör en egen gruppbokning. Vill ni boka er som grupp kontaktar ni Susanne Danielsson för att hitta en lämplig dag och tid. 070-4334848 eller info@jollyfood.se Betalning sker alltid i anslutning till bokning av matlagningsevent och alla bokningar till matlagningsevent är bindande. Du har givetvis rätt att överlåta din plats till en annan person. Anmäl detta skriftligen via mail så att vi får en komplett anmälningslista. Inga extra avgifter tillkommer allt ingår. Viktigt att du anger allergi eller om du önskar vegetarisk/vegan kost vid anmälan. Kom som du är! Hjärtligt välkommen Susanne Danielsson OBS! Inga förkunskapskrav och ingen alkohol serveras i lokalen.