InBalance

InBalance är ett företag där din hälsa är i fokus. Jag jobba...

Read more

Book

Hälsoresurs samarbete

Hälsoresurs massage

Bokas av er som har Benify eller klippkort. Tid inkluderar av- och på klädning.

Book

Hälsoresurs massage

Bokas av er som har Benify eller klippkort, friskvård. Tid inkuderar av - och påklädning.

Book

Hälsoresurs massage (bokas på rosa område)

Bokas av er som har Benify eller annan friskvård genom klippkort. Tid inkluderar av och på klädning.

Book

Massage

Gravid massage

En avslappnande massage för gravida, liggandes på en skön gravid kudde som har extra rum för mage och bröst. Vi jobbar med vader, lår, rygg och axlar. En behövande massage för många blivande mammor.

Book

Gravidmassage

En längre gravid massage där du kan ligga på en speciell kudde, utformad för mage/bröst. Helkroppsmassage och skön behandling för tunga ben, onda ryggar samt ger en helhets känsla av lugn och avslappning.

Book

Idrotts massage

En hel kroppsbehandling där vi fokuserar lite extra på muskler som används inom din sport eller träning. Vi börjar med en rörelse screening, test där jag kan se vissa begränsningar. Behandling och även terapeutiska stretchar tillkommer inom massagen. Detta är inte en avspännings massage utan kan kräva lite tuffare tag. 60 minuter inkluderar av/på klädning samt rehab & tejpning. Vid tejpning tillkommer en kostnad av 110 kr.

Book

Klassisk massage Halvkropp/rygg

Massage där vi fokuserar på antingen fram- eller baksida kropp. Perfekt för dig som har både ett fysiskt krävande arbete eller kontorsarbete.

Book

Klassisk massage Helkropp

Helkroppsmassage, där vi jobbar med varje muskelgrupp. Lägger extra fokus på område som behöver. Skön och behövlig för alla. 60 minuter inkluderar av/på klädning samt tejping rehab övningar om det önskas. Obs: Vid tejpning tillkommer 110 kr.

Book

Laserbehandling LLLT

Laserbehandling efter överenskommelse. Läkning av skador & muskler.

Book

Massage + Laser/K-tape

Boka en behandling som täcker allt. Vi pratar igenom skador eller problemområden, du får en massage på cirka 40 minuter och sedan jobbar jag med rödljus terapi som accelererar läkning på inflammerade muskler eller leder mm. Minskar stelhet och svullnad. K-tape stöttar dina muskler även under veckan och ökar blodcirkulationen.

Book

Stresshantering med massage Första paket

Jag erbjuder massage och stresshantering i ett paket. Massagen är av en avslappnande form, som pågår i 30 minuter. Vi kommer att ha ett samtal om din stress, avslappnings tekniker och hur du kan göra små förändringar samt möjligen boka tider för din egna stresshanterings plan.

Book

Stresshantering x 3

Vid 3 tillfällen pratar vi om livsstil, vad stress är och hur vi kan bli mer resistenta samt återhämta oss. Vi jobbar på en individuell plan som passar just dig och ditt liv. Med återhämtning och hälsa i fokus prioriterar vi dig. Coachning på dina villkor och du boka på plats eller online samtal.

Book

Terapeutisk gravid massage

Denna massage är för dig som upplever värk i muskler eller nervsmärta. Tester på bäckenet görs i början av behandlingen, för att behandla på bästa sätt. Rehab och stärkande övningar ges i slutet av behandlingen. K-taping kan även läggar till för extra 110 kr. Support för mage och rygg. 60 minuter inkluderar av/på klädning samt rehab/tejpning.

Book

Tibetansk ansiktsmassage

En härligt avslappnande massage där du bäddas in i en varm filt. Fokus är på ansikte/hals/axlar/skalp och vi jobbar även med akupressur punkterna i ansiktet. Underbar massage om man lider av spända käkar, huvudvärk eller lätt får migrän.

Book