Sim & AnnaT, Futurum Sim & Sport

Du kan få personlig coachning och Pt, både i pool och i gym....

Read more

Book

Gruppaktiviteter & Pt

Extra teknikpass- instruktör i poolen

Gratis teknikpass för dig som bokar hel termin. Annars 125 kr, som swishas på plats. Passet fokuserar på utvalda övningar, förberett av lic. Vattenträningsinstruktör för du ska få ut det mesta av din bokade termin.

Vattenträning Aktiv, fredagar 10.45

Ett pass med inslag av puls, styrka, balans och koordination till härlig musik! Här nyttjar vi motståndet från vattnet såväl som olika redskap. Vi hjälper dig att hitta din nivå i plurret. Pris: 2095kr för hel termin (minimum 15 tillfällen)

Damgruppen Gym Måndagar

Få härligt sällskap, ett hälsosamtal och övningar som bygger din kropp- oavsett var du befinner dig i livet. Vi startar alltid med ett nuläge vid första tillfället. Ett kort dopp ingår efter träningen i gymmet. Träningen bygger på Stacprocessen då det är de utbildningarna som vi har för att hjälpa dig i din träning. Pris 1375 för hel termin (8 ggr) Minimum 4 bokade, max 8.

Vattenträning Gubbagrupp, måndagar 14.00

Vattenträning för herrar! Här fokuserar vi på koordination, hållningsmuskler och balans. Såklart kommer pulsen att öka av både härlig träning tillsammans men också av härliga skratt. Efteråt går det fint att landa in i bastun en stund. Minumum 10 deltagare Minimum 15 tillfällen.

Vattenträning Intensiv, måndagar 19.15

En mer intensiv variant av vattenträning. Här nyttjar vi motståndet som vattnet ger, men vi använder även redskap för att få mer motstånd, för att få träna våra muskler ordentligt. Vi jobbar med hög puls, hög energi och mycket rörelse i vattnet. Pris 2095 för hel termin (minimum 15 tillfällen)

Vattenträning Rörlighet, fredagar

Här har du det lugna passet, som fokuserar på andning och svävande sköna rörelser för att tänja och även få till PNF-baserad träning. Vatten är fantastiskt att röra sig i, då vi blir avlastade och lätta i vattnet. Det gör att träningen lämpar sig till dig med värk eller stelhet, men också till dig som bara behöver hjälp med att komma ner i varv. Vattnet pressar på oss och ger oss massage när vi rör på oss, vilket gör att vi slappnar av när vi kommer ner i varmt och skönt vatten. Passet är utmärkt även för dig som är gravid! Vår bassäng håller 32-33 grader. Pris: 2095 för hel termin (minimum 15 tillfällen) Minimum antal bokade: 10

Sköna måndag, 10.00-12.00 5 tillfällen

Sköna måndag är för dig om hellre vill träna på egen hand med stöttning från utbildad personal både i gym och i vatten. 10-10.45 Gym och snack (ibland med fokusämne) 10.45-11.30 Pool 11.30-12.00 Bastu och kaffe Pris 1000 kr/ 5 tillfällen Vi behöver vara minst 5 anmälda.

Small Group Pool, måndagar

Bokad tid för en egen träningsstund i vatten, ihop med vännerna. Anna anpassar träningen helt efter era behov. Pris 800kr/tillfälle

Vattenträning Tabata/ Station, måndagar & fredagar

Vattenträning på lunchen! Kort och intensivt, antingen mha Tabataintervaller eller stationer. Pris 1950 för hel termin eller 120 kr/tillfälle som swishas innan deltagande.

Viggogrupp, bassängträning för barn

Bassängträning för barn med funktionsvariation. Träningen sker med förälder. Anna är instruktör i Gilla vatten, Nelms Metod samt lic. vattenträningsinstruktör. Instruktioner kommer att ges utifrån dessa kunskaper för att utveckla motorik, balans och styrka i kroppen. Pris: 2500 kr/ termin Minimum antal bokade: 8

Aktiv Lunch Vattenträning

Kom ner till oss på Futurum Sim & Sport på din lunch och släng ut kroppen på ett intensivt tabata-pass. Här får du förnyad energi och ork för resten av dagen!

Aktiv Lunch, Postural träning med Jessica Gylfe

Kom ner till oss på Futurum Sim & Sport och testa på Postural träning med Jessica Gylfe.

Gravidträning Vatten

I varmt och skönt vatten kan du få avlastande träning, där du blir lätt och samtidigt kan röra dig smidigt. Du får ett pass med lic. Instruktör i gravidträning i vatten och har därmed säkra övningsval.

Gravidträning Vatten

I varmt och skönt vatten kan du få avlastande träning, där du blir lätt och samtidigt kan röra dig smidigt. Du får ett pass med lic. Instruktör i gravidträning i vatten och har därmed säkra övningsval.

Pt Pool

Med Anna som Pt får du ta del av 25 års erfarenhet av utbildning i vatten, en simmares förståelse för vatten, 15 år erfarenhet som lic vattenträningsinstruktör, lic i Nelms Metod och Gilla Vatten. Att jobba med hydroterapi som rehab, är Annas stryrka!

Smålands Spa

Är det långt och dyrt på favoritspa´t? Då har vi lösningen för dig! Vi har en varm och fräsch pool, varm och skön bastu, fina kroppsprodukter från Maria Åkerberg , frukt och bubbel. Ge dig en stund, gå mellan de olika rummen som det passar dig och avsluta med att utveckla dina sinnen med doft som kommer att hänga med dig i god kroppsolja hela kvällen!