Framstegscoach

VILL DU MÅ OCH FUNGERA BÄTTRE I DITT LIV? SOM DIN FRAMSTEGSC...

Read more

Book

Coachning

Vilken coachning passar för dig? Kostnadsfritt samtal för konsultation

Är du intresserad av att bli coachad men vet inte vilket paket som passar just dig? Boka in dig på ett kostnadsfritt samtal över 20 min där vi utforskar vilket program som passar dig allra bäst.

Book

Stärk dig själv-Inifrån och ut

Ett kraftfullt coachningspaket på 6 sessioner där du kommer att utveckla din självbild. Du kommer få verktyg och övningar för att lära känna dig själv bättre. Skapa ökad självkänsla, få mer självinsikt, hitta din egen självkärlek och ditt egenvärde. Med andra ord, mer framsteg för att må och fungera bättre i ditt liv. Vi utgår alltid från ditt nuläge och tar dig till ditt önskade läge. Jag bjuder dig på ett kostnadsfritt uppföljningssamtal 1-2 mån efter avslutad coachning.

Book

Från ditt nuläge till konkret handling

Från ditt nuläge- till konkret handling Vi ses i 5 st sessioner där vi utgår från ditt nuläge och tar dig till ditt önskade läge. Jobbar med helheten i ditt liv och utforskar det i livshjulet. Därefter i processen hittar du dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Sedan skapas din personliga handlingsplan framåt som du tar med dig efter avslutad coachning. Jag bjuder på ett kostnadsfritt uppföljningssamtal 1-2 månader efter avslut.

Book

Enskilt coachningssamtal

Enskilt coachningssamtal passar dig som vill ha hjälp med en specifik situation. Hitta lösningarna för att komma vidare framåt. Det kan även passa dig som är nyfiken på vad coachning är och vad det kan ge dig.

Book

Mental Coachning - Coachning och ett mentalt träningsprogram just för dig!

Mental Coachning är ett fantastiskt program som passar alla som vill må och fungera bättre i sina liv! I paketet ingår 6 sessioner coachning och ett mentalt träningsprogram över 3 månader. Du jobbar med mental grundträning i en systematisk och regelbunden träning som innefattar områden med mental och muskulär avslappning, självbildsträning och målbildsträning. Den mentala träningen utförs 5 dagar per vecka och tar ca 15 min. Du får ljudfiler att träna på hemifrån och sedan ingår det skriftliga övningar. Jag bjuder på ett kostnadsfritt uppföljningssamtal efter avslutad coachning. Paketet passar alla som vill stärka sig själv. Har du svårt att hantera din egen stress i vardagen är mental coachning en oerhörd bra modell för just dig. Likaså om du lider av smärta i din kropp.

Book

Walk and Go Coachning

Passa på att bli coachad under en Walk and Go med mig. Frisk luft skapar energi och du får motion som bonus! Vill du ta promenaden med mig fysiskt möts vi upp i centrala Nyköping. Det fungerar lika bra oavsett var i Sverige du befinner dig. Sköna kläder, ett headset till mobilen, sen hörs vi via telefon. Inte så dumt. Är du redo?

Book

Sup-coachning

Häng med på en fantastisk Sup-coachning med mig. Jag står för Sup-utrustning till dig. Du tar med egen flytväst. Jag coachar dig till egna framsteg i ditt liv. Längtar du efter en förändring i ditt liv? Då börjar du här. Coachning och rörelse i fin natur. Utgår från Nyköping. Välkommen 🧡

Book

Stresshantering

Stresshantering med mental träning

Ett enskilt stresshanteringssamtal där vi hittar strategier för att minska din stress. Du blir även introducerad i muskulär avslappning som kan hjälpa dig att sänka din grundspänning. Du får med dig ljudfilen hem för egen träning.

Book

Stöttningspaket Utmattning

Från utmattad till ditt blomstrande framtida jag

Från utmattad till ditt nya blomstrande jag! Här ses vi 10 gånger där du tar små steg för att ta dig framåt på din resa till friskhet. Du lär dig att sänka din grundspänning som kan innebära att du får minskad huvudvärk, ryggont, ont i nacke med mera. Får konkreta tips på bättre sömnkvalitet och träning. Lär dig stresshantering. Jobbar med ditt självförtroende och din självkänsla. Får hjälp med tankevila och tankestopp.

Book