Conettinails

Book

Nytt set

Design deluxe

Book

Fransk manikyr/faded french

Book

FRIA HÄNDER

Book

Glitter/design

Book

Helfärg/nude

Book

Nagelbitare

Book

Återbesök

Helfärg/nude

Book

Franska/faded

Book

Design

Book

Design deluxe

Book

FRIA HÄNDER

Fria händer innebär att du själv väljer längd och form och jag får helt fria händer när det kommer till designen! Du är garanterad att inte gå hem med en helfärg, utan du får som minst en vanlig enkel design.

Book

Återbesök annan salong design

Book

Återbesök annan salong helfärg

Book

Gellack

Helfärg

Book

Design

Book

Hembesök

Hembesök

Jag kommer hem till dig och fixar dina naglar på plats! Viktigt att tänka på när du bokar detta: Du ska ha tillgång till en plats där det finns minst fyra kontaktuttag. Det behöver finnas en bra belysning i rummet. Du behöver vara medveten om att det kommer att bli ganska dammigt! Du behöver berätta för mig senast dagen innan vad du vill ha för design så att jag kan ta med mig rätt saker för att kunna genomföra behandlingen. Du kan inte välja design deluxe när du bokar hembesök! Pris: Bor du i sundsvall (eller i närheten av sundsvall) så kostar behandlingen 70kr mer ön ordinarie behandling pga att jag inte kommer hinna ta fler kunder under samma dag som ditt hembesök samt att resekostnader för mig tillkommer. Bor du längre ifrån stan (tex Timrå osv) så blir avgiften 100kr mer än ordinarie behandling. Jag utgår från Njurunda. Ange din adress när du bokar! Kontakta mig om du inte hittar någon tid för detta då denna behandling KAN bokas enligt överenskommelse (i mån av tid).

Book

Lagning

Lagning 1-3 naglar

Book

Borttagning av material

Borttagning inkl manikyr

Book

Spraytan

Spraytan

Jag sprayar dig manuellt med maskin. Du väljer själv om du vill ha bikini eller liknande men då det blir tydliga linjer rekommenderas enbart trosa. Att tänka på innan är att du samma dag (ev dagen innan) duschar och peelar kroppen och att du inte har några produkter på huden såsom smink, deo, hudkräm etc. Ha löst åtsittande kläder, gärna mörka. Jag använder vätskor från black magic tan som är snälla mot både människor och djur! Läs mer om dessa på min hemsida.

Book