Bouvinsbeauty

Öppet efter överenskommelse. Skicka sms vid önskad bokning o...

Read more

Book

Bryn

Browlift inkl färg och keratin

Vid browlift läggs vätskor på brynen för att få bättre följsamhet i dem. Detta gör att de kan formas och stylas utifrån ditt önskemål. Behandlinga avslutas med keratin. För att hålla formen man önskar kan det sedan sätts browgel i för att formen ska hålls på plats, men är inget måste! En fördel är att anvönda keratinmascara på brynen. Det förlänger hållbarheten och stärker brynen Du behöver borsta brynen på morgonen :) Formning och färg ingår. Browgel kan du köpa av mig på salongen för 249:- Håller i dagar, återfuktar och vårdar dina bryn mellan behandlingarna! Keratinmascara 495:- säg till vid bokning så jag säkert har hemma.

Book

Browlift & Lashlift kombo

Book

Färgning av bryn

Färg av brynen.

Book

Formning av bryn (inkl färg om så önskas)

Plockning, vaxning av brynen

Book

Fransar

Färgning av fransar

Färgning av fransarna

Book

Lashlift inkl färg och keratin

Book

Hyaluron pen (nålfri fillers läppar)

Hyaluron pen (nålfri fillers) Ny kund

475 för först ampullen och därefter 375 per ampull. 1 ampull innehåller ca 0,33ml filler. Max 1ml per gång vilket ger 3 ampuller

Book

top up ( Ej ny kund) Hyaluron pen (nålfri fillers)

475 första ampullen där efter 375 per ampull. Nålfri behandling med hyaluronfiller. Hållbarhet ca 4-6 månader upp till 8månader beroende på livsstil. Vid första behandlingen kan man behöva en topup efter ca 2 veckor.

Book

PlasmaPen

PlasmaPen Konsultation

Bokning sker via konsultation, sker via whatsAp, zoom eller på salongen. Prisexempel: (från priser) Övre ögonlock 1990 Undre ögonlock 1990 kråksparkar 1200 Övre/undre ögon plus kråksparkar 2990 Hel ansiktsspray (hudföryngring) 1800 Lipflipp 1200 Arga rynkan 900 Hel hals 2500 Hamsterpåsar från 1990 Pigmentfläckar/leverfläckar från 300:-

Book

Volymfransar

Återbesök volym liten

OBS! Kom med tvättade fransar. Passa vid utfyllnad av en liten lucka eller en snabb uppfräschning.

Book

Återbesök volym mellan

Jag arbetar endast med skonsam fransförlängning. Det vill säga att skicket på dina naturliga fransar bestämmer hur lång och tung förlängning som passar. Singelfransar är när en enkel frans sätts på en av de naturliga fransarna medan volymfransar är när 2 eller flera fransar sätts på den naturliga fransen. Hållbarheten är individuell och beror på en rad olika faktorer så som vilken miljö man befinner sig mest i, hur snabb växtcykel man har på sina egna fransar och hur bra man är på att tvätta sina fransar. För att få bästa hållbarheten ska fransarna tvättas dagligen med fransshampoo. Detta finns att köpa på salongen. För att ha en snygg förlängning behöver man fylla på fransarna med jämna mellanrum hur ofta beror på hur mycket man tappat eller hur fylligt resultat som man vill ha. Mellan 2-4 veckor för varje påfyllning är normalt och tiden man beställer är den tid man får, så var noga med att ta rätt tid utifrån hur mycket du behöver fylla på. Vid mindre än 20 knippen per öga bokas ett nysett! Hör av dig om du har några funderingar!

Book

Återbesök volym stor

Jag arbetar endast med skonsam fransförlängning. Det vill säga att skicket på dina naturliga fransar bestämmer hur lång och tung förlängning som passar. Singelfransar är när en enkel frans sätts på en av de naturliga fransarna medan volymfransar är när fler än 2 fransar sätts på den naturliga fransen. Hållbarheten är individuell och beror på en rad olika faktorer så som vilken miljö man befinner sig mest i som till hur snabb växtcykel man har på sina egna fransar. För att få bästa hållbarheten ska fransarna tvättas dagligen med fransshampoo. Detta finns att köpa på salongen. För att ha en snygg förlängning behöver man fylla på fransarna med jämna mellanrum hur ofta beror på hur mycket man tappat eller hur fylligt resultat som man vill ha. Mellan 2-4 veckor för varje påfyllning är normalt och tiden man beställer är den tid man får, så var noga med att ta rätt tid utifrån hur mycket du behöver fylla på. Vid mindre än 20 knippen per öga bokas ett nysett! Hör av dig om du har några funderingar!

Book

Nytt sett volymfransar

Jag arbetar endast med skonsam fransförlängning. Det vill säga att skicket på dina naturliga fransar bestämmer hur lång och tung förlängning som passar. Singelfransar är när en enkel frans sätts på en av de naturliga fransarna medan volymfransar är när fler än 2 fransar sätts på den naturliga fransen. Hållbarheten är individuell och beror på en rad olika faktorer så som vilken miljö man befinner sig mest i som till hur snabb växtcykel man har på sina egna fransar. För att få bästa hållbarheten ska fransarna tvättas dagligen med fransshampoo. Detta finns att köpa på salongen. För att ha en snygg förlängning behöver man fylla på fransarna med jämna mellanrum hur ofta beror på hur mycket man tappat eller hur fylligt resultat som man vill ha. Mellan 2-4 veckor för varje påfyllning är normalt och tiden man beställer är den tid man får, så var noga med att ta rätt tid utifrån hur mycket du behöver fylla på. Hör av dig om du har några funderingar!

Book

Återbesök Volym

Book