Bjarka

Bjarka står för förändring och att skapa nytt. Företaget är...

Read more

Book

Coaching

Med hästen som vägvisare - Privatperson

Hästar en fantastiska på att öppna våra hjärtan och gå rakt in i kärnan av det som är du. Genom närvaro, samtal och hästarnas förmåga att läsa av din energi och de föremål vi använder som illustration av frågor vi berör sker en ökad medvetenhet och transformation. Jag som coach läser av och tolkar hästen så processen blir tydlig för dig.

Book

Andlig vägledning tillsammans med hästen

Vid närvaro och samtal tillsammans med hästen känner vi av de energier som behöver belysas och transformeras. Hästen hjälper till att sammanföra kropp-själ och ande för balans och ökad medvetenhet. Ibland gör hästen en reading om man önskar

Book

Med hästen som vägvisare - Företag

Hästar en fantastiska på att öppna våra hjärtan och gå rakt in i kärnan av det som är du. Genom närvaro, samtal och hästarnas förmåga att läsa av din energi och de föremål vi använder som illustration av frågor vi berör sker en ökad medvetenhet och transformation. Jag som coach läser av och tolkar hästen så processen blir tydlig för dig.

Book

Samtal via mobil eller zoom

Transformerande samtal om det som är viktigt för dig. Är du i ett sorgearbete, påväg att byta arbete eller kanske påväg att byta riktning i livet och starta eget. Vi finns här för dig i smått som stort.

Book

Holistisk Hälsa

Behandling

En intuitiv behandling där jag läser av den fysiska kroppen men också energikroppen. Avläsningen talar om hur vi går vidare. Vi arbetar med meridiansystemet, triggerpunkter, lättare beröring/massage utanpå kläder samt balansering av eventuella blockeringar genom healing. Vi avslutar med samtal om det som visade sig och hur du kan gå vidare.

Book

Biverkningar av Covid vaccin

Många upplever lindriga eller kraftiga biverkningar efter vaccination. Några biverkningar kommer akut som tex stroke och hjärtmuskelinflammation. Är du en av dem som inte blir hörd eller blir hjälpt inom sjukvården är du välkommen att konsultera mig. Min bakgrund är Doktor i mikrobiologi. Mikroorganismer kan föras med blodbanan till hjärtat och där bilda en inflammatorisk process. Mikroorganismer kan även klumpa ihop sig och skapa proppar som riskerar att göra blodet mer trögflytande, skapa syrebrist samt täppa till blodkärl. Ickepublicerade studier av bla föredetta doktor Erik Enby men även andra har visat att bla pfizers vaccin innehöll mikroorganismer av olika slag. Förekomst av mikroorganismer avsiktligt eller genom ej korrekt utförd hygienisk framställning av vaccinet skulle kunna förklara några allvarliga biverkningar. Med hjälp av frekvensanalys kan man hitta obalanser och infektioner i kroppen och sedan hjälpa kroppen att läka. Vid konsultation behöver vi veta vilket eller vilka sorter av vaccinet du fått och när. Vilka mediciner du äter speciellt om du tar några blodförtunnande medel eller andra som har med blodet att göra samt dina biverkningar och i vilken följd de inträffat.

Book

Konsultation Hälsa

Vi arbetar med alternativ, komplementär holistisk hälsa där kropp, själ, sinne, ande och miljö bildar en helhet. Alla delar är viktiga för att vara frisk. Jag är doktor i mikrobiologi och använder frekvensanalys/håranalys för att hitta obalanser i kroppen samt infektioner dvs belastningar av mikroorganismer. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med både människor och djur med frekvensanalys som bas. Stressrelaterade åkommor, värk, mag/tarmproblem, allergi, vaccinbiverkningar, infektioner, eksem, parasiter, fästingburka infektioner som borrelia, obalanser i vitaminer och mineraler, hormonella obalanser, diffusa symtom och känslan av att något är fel. Vi lyssnar på dig och ser om och isåfall hur vi kan gå vidare. Välkommen

Book