Beauty by Emelie

🌸 Välkommen till Beauty by Emelie 🌸 Jag har min salong...

Read more

Book

Lashlift & Browlift Kungsbacka

Lashlift

Välj denna tjänst om du vill ha Lashlift utan färg på fransarna.

Book

Lashlift ink färg + vårdande keratin

Lashlift innebär att man permanentböjer de naturliga fransarna uppåt. Färgning av fransarna ingår. Det ger ett piggare utseende och du slipper använda mascara. Behandlingen avslutas med att jag lägger på keratin (inpackning) på fransarna som gärna ska ligga på några timmar efter. Det ger fukt till fransarna. Hållbarheten varierar, rekommenderat återbesök var 6-8 vecka. SKÖTSELRÅD: Undvik vatten, fukt och ånga första 24 timmarna. Återfukta fransarna genom att applicera serum (inpackning) för fransarna på kvällen och låt ligga på medans du sover. Det ger ett bättre resultat även inför dina kommande besök. (Serumet kan köpas med efter din behandling (pris: 30kr).

Book

Lashlift ink färg + färg & form bryn.

Book

Kombo Lashlift & Browlift (ink färg)

Lashlift innebär att man permanentböjer de naturliga fransarna uppåt. Browlift innebär att du kan kamma dina bryn i önskad riktning samt att brynen upplevs fylligare. Hållbarheten varierar, rekommenderat återbesök var 6-8 vecka. Vid denna bokning färgar vi även dina fransar & bryn.

Book

Browlift

Välj denna tjänst om du vill göra browlift men inte färga och plocka brynen.

Book

Browlift ink färg & form (med pincett)

Browlift innebär att du kan kamma dina bryn i önskad riktning. Med hjälp av permanentvätska för bryn rätar man ut hårstråna på ögonbrynen och detta ger ett fylligare utseende. Färg av brynen ingår samt lättare plock/formning av brynen med pincett. Hållbarheten varierar, rekommenderat återbesök var 6-8 vecka. SKÖTSELRÅD: Undvik vatten, fukt och ånga första 24 timmarna. Återfukta fransarna genom att applicera serum (inpackning) för fransarna på kvällen och låt ligga på medans du sover. Det ger ett bättre resultat även inför dina kommande besök. Serumet kan köpas med efter din behandling - pris: 30kr.

Book

Browlift ink färg & form (vaxning).

Book

Browlift ink färg & form (pincett) + färg fransar.

Book

Reverse Lashlift. Kungsbacka

Denna tjänst är i Kungsbacka, ignorera att det står adress till Mölndal. Rätt adress är Rosengatan 35D, Kungsbacka Räta ut fransarna vid en överböjd/missnöjd lashlift du gjort hos någon annan. Ser dina fransar okej ut så går det att göra en ny Lashlift direkt efter vi gjort en reverse på fransarna

Book

Reverse Lashlift + Nytt Lashlift ink färg. kungsbacka

Denna tjänst är i Kungsbacka, ignorera att det står adress till Mölndal. Rätt adress är Rosengatan 35D, Kungsbacka Reverse innebär att man rätar ut fransarna vid en överböjd/missnöjd lashlift. Har du gjort en lashlift hos någon annan och blivit missnöjd så hjälper jag dig att fixa till det. Ser dina fransar okej ut så går det att göra en ny Lashlift direkt efter vi gjort en reverse på fransarna

Book

Fransförlängning nyset Volymfransar.

Book

Fransförlängning nyset Singelfransar.

Book

Påfyllning fransar 3 - 4 veckor. Kungsbacka

För dig som går hos mig regelbundet var 3-4 vecka.

Book

Påfyllning fransar liten (max 2 veckor). Kungsbacka

För dig som vill fylla på ofta. om du fått en lucka mellan någon frans och vill fixa till det, eller fixa dem inför något speciellt du ska iväg på. max 2 veckor sen senaste besöket hos mig.

Book

Påfyllning fransar från annan salong. Kungsbacka

Har du gjort dina singel eller volymfransar på en annan salong innan men vill byta och komma till mig istället så boka denna behandling. Skriv gärna i bokningen om du har singel eller volymfransar och hur länge sen du gjorde dem.

Book

Borttagning fransar. Kungsbacka

Denna tjänst är i Kungsbacka, ignorera att det står adress till Mölndal. Rätt adress är Rosengatan 35D, Kungsbacka

Book

Bryn färg & form (med pincett) Kungsbacka

Bryn färg & form med pincett (lättare plock). Har du mycket strån eller vill få det helt cleant så alla små hår även försvinner så rekommenderar jag att välja vaxning istället.

Book

Bryn färg & form (vaxning) Kungsbacka

Book

Bryn färg & form + färg fransar. Kungsbacka

Book

Färg fransar

Book

Hybridfärg bryn.

Hybrid färg: - Färgar både hårstråt och huden. - håller upp till 7 veckor på hårstråt och upp till 10 dagar på huden. - Går att kombinera med browlift - Fäster bra på gråa strån - Ger ett mer intensivt och markant resultat.

Book

Vaxning Kungsbacka

Vaxning 1 område (bryn, haka eller läpp)

välj ett område av ögonbryn, haka eller läpp

Book

Vaxning 2 områden (bryn, haka eller läpp)

Book

Vaxning hela ansiktet (Bryn, haka och läpp)

Book

Lashlift & browlift kom 2 få 250 rabatt. (125kr var)

Lashlift ink färg Kom 2 få 250kr rabatt(0rd pris 1150kr)

Ta med din väninna, mamma eller dotter och gör en behandling tillsammans. Jag har två behandlingsbänkar så det går alldeles utmärkt. Kom 2 samtidigt på en Lashlift ink färg behandling och får 250kr rabatt (125kr rabatt var) ord pris 575kr per Lashlift, kommer ni två stycken samtidigt får ni det för 450kr var.

Book

Browlift ink färg & form kom 2 få 250kr rabatt(ord pris 950kr)

Ta med din väninna, mamma eller dotter och gör en behandling tillsammans. Jag har två behandlingsbänkar så det går alldeles utmärkt. Kom 2 samtidigt på en browlift ink färg & form behandling och få 250kr rabatt (125kr rabatt var) ord pris 475kr per browlift, kommer ni två stycken samtidigt får ni det för 350kr var.

Book

Lashlift & Browlift kombo kom 2 få 250kr rabatt(ord pris 1600kr)

Ta med din kollega, väninnan, mamma eller dotter och gör en behandling tillsammans. Jag har två behandlingsbänkar så det går alldeles utmärkt. Kom 2 samtidigt på en kombo lashlift & browlift ink färg behandling och få 250kr rabatt (125kr rabatt var) ord pris 800kr per behandling, kommer ni två stycken samtidigt så får ni det för 675kr var.

Book