Annika Wallins Yoga

En liten personlig yogastudio med ett stort hjärta och en yo...

Read more

Book

GRUPPAKTIVITET OCH BEHANDLING FÖR KVINNOR

Bjud in mer liv till livet i samarbete med Fröken Bark och Oasen

Vi håller till på idylliska Oasen nedanför kyrkan vid ån. Vi släpper det gamla och aktiverar det nya med flera olika spännande tekniker. Fika ingår.

LJUDBAD - DJUPAVSLAPPNING (399 kr för nyhetsbrevsprenumeranter)

Du ligger nerbäddad och guidas in i en djup avslappning av min röst och olika instrument samtidigt som jag förmedlar healing för det högsta bästa för dig just nu. En upplevelse utöver det vanliga, de flesta får till sig bilder och många gör hela "resor" i sitt inre. Instrumenten jag använder har en balanserande effekt på kroppen genom en spegling där kroppen känner av att det finns obalanser och korrigerar sig själv. Det är alltså din egen kropp som utför healingen, inte jag, jag bara håller spacet för att hjälpa din kropp att genomföra sitt viktiga reparationsarbete på ett mer effektivt sätt.

TRUMCIRKEL 3 TILLFÄLLEN (15, 22 och 29 april)

Lär känna ramtrumman och hur trumning kan påverka din hälsa, din hjärtkoherens, hur du kan trumma egna mantran, ge dig själv en trummassage, meditera med trumman, tona med trumman, få den att sjunga din själs sång & aktivera kroppens sånglinjer. Jag är sound healer och ingen musiker, så det är inga svåra trumrytmer vi lär oss, utan snarare trummans puls. Trumma finns att låna, inga förkunskaper behövs, vi leker och utforskar och ALLA kan trumma! Du har inte rytm - du ÄR rytm!

UNIK HEALING BEHANDLING FÖR KVINNOR - RYGGMASSAGE, KLANGMASSAGE ELLER RÖSTHEALING

Du ligger på en behandlingsbänk och endera har du kläder på och jag spelar på klangskålar på och bredvid din kropp, trumma och stämgafflar och kanaliserar healing för ditt högsta bästa. Alternativt masserar jag också ryggen och du är avklädd på överkroppen och jag jobbar mindre med skålar och stämgafflar. Det är alltså en fusion mellan vanlig massage och sound healing, så ryggmassagen är bara en del i hela behandlingen. Eftersom jag jobbar i tätt samarbete med både mitt och ditt healingteam vet jag aldrig i förväg hur lång massagen blir. Observera att jag rapar mycket när jag frigör blockeringar via healingen och att det är en källarlokal i ett boendehus, så vanliga ljud förekommer, men de flesta är så totalt avslappnade under behandlingen att de inte hör dem över huvud taget. Rösten är själens uttryck och en LevAnde Röst får din själ att stråla. Det tredje alternativet på behandling handlar enbart om att landa i själens uttryck och absolut ingenting om hur det låter - även om resultatet efteråt kan bli att rösten låter bättre om det är något du strävar efter. Världen behöver mer än någonsin fler som uttrycker sin själ! Oavsett vad du jobbar med har du mycket att vinna på en autentisk röst som grundar sig i själ och hjärta. Din egen röst är också det mest läkande som finns för dig. Jag kommer att guida dig att hålla på olika punkter och göra olika röstövningar, helt på dina villkor utifrån vad du känner dig bekväm med, samtidigt som jag kanaliserar healing till din röst och ditt halschakra. Jag jobbar i nära samarbete med både ditt och mitt andliga healingteam. MEDDELAR MIG VILKEN AV BEHANDLINGARNA DU ÖNSKAR TA EMOT SÅ JAG VET VAD JAG SKA FÖRBEREDA FÖR. VARMT VÄLKOMMEN!