Annette Din Massör

Bästa kund! Jag har SEMESTERSTÄNGT 12/6-28/6 och är tillbaka...

Read more
Buy gift card

Book

Massage

Klassisk Svensk Massage

Klassisk Svensk Massage. 30 minuters djupgående behandlande och samtidigt avslappnade massage. De flesta kunder föredrar rygg, nacke och axlar. Du väljer vad som passar dig bäst!

Book

Klassisk Svensk Massage

Klassisk Svensk Massage. Djupgående och avslappnande. Rygg, nacke, axlar, säte. Går också att lägga till ben eller armar. Välj med fördel 45 minuter om du har specifika problem med smärta och muskelknutor som behöver extra bearbetning. Du väljer det som passar dig bäst efter dina behov.

Book

Klassisk Svensk Massage

Klassisk Svensk Massage. Djupgående och avslappnande i en behaglig kombination. Rygg, nacke, axlar, säte och ben/armar. Vi hinner med både framsida och baksida alternativt fokusera en lite längre stund på ditt problemområde. Du väljer det som passar dig bäst efter dina behov.

Book

Epassi Friskvårdsmassage

Denna tjänst bokar du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare genom portalen Epassi. Klassisk svensk massage som är djupgående och välgörande i skön kombination. Inslag av triggerpunktsbehandling vid behov.

Book

Epassi Friskvårdsmassage

Denna tjänst bokar du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare genom portalen Epassi. Klassisk svensk massage som är djupgående och välgörande i skön kombination. Inslag av triggerpunktsbehandling vid behov.

Book

Avslappningsmassage

En skön avslappnande massage med varsamma strykningar och lätt beröring. Perfekt för dig som inte tål hårt tryck. På 30 minuter hinner vi med rygg, nacke och axlar.

Book

Avslappningsmassage

En skön avslappnande massage med varsamma strykningar och lätt beröring. Perfekt för dig som inte tål hårt tryck. På 45 minuter hinner vi med rygg, nacke och axlar plus ben baksida.

Book

Avslappningsmassage

En skön avslappnande massage med varsamma strykningar och lätt beröring. Perfekt för dig som inte tål hårt tryck. På 60 minuter hinner vi med rygg, nacke, axlar, ben fram och baksida samt armar.

Book

Hot Stone massage

En otroligt skön behandling för dig som gillar värme. Massage med mjuka varma stenar av basalt som värmer och går ner på djupet av dina muskler. Stimulerar blodcirkulationen och aktiverar må-bra-hormonerna oxytocin och dopamin som är så viktiga för vårt välbefinnande. "Värmen sitter i flera timmar efteråt i kroppen, man känner sig skön!" enligt en mycket nöjd kund.

Book

Hot Stone massage Lyx

En otroligt skön behandling för dig som gillar värme. Massage med mjuka varma stenar av basalt som värmer och går ner på djupet av dina muskler. Stimulerar blodcirkulationen och aktiverar må-bra-hormonerna oxytocin och dopamin som är så viktiga för vårt välbefinnande. Samma behandling som Hot Stone massage men längre tid för njutning! "Värmen sitter i flera timmar efteråt i kroppen, man känner sig skön!" enligt en mycket nöjd kund.

Book

Vibrationsmassage

Vibrationsmassage passar särskilt dig med mycket hård bindväv (hud) och rejält spända muskler. Vibrationerna från den handhållna vibrationsapparaten gör det enklare att nå ner på djupet i problemområdet som kan vara bröstrygg, nacke, ländrygg och det har även en gynnsam effekt på hårda sätesmuskler som ofta sammankopplas med ischias. Även skönt på spända ben- och armmuskler. 30 minuters vibrationsmassagen avslutas med en skön avkopplande massage med händerna.

Book

Vibrationsmassage

Vibrationsmassage passar särskilt dig med mycket hård bindväv (hud) och rejält spända muskler. Vibrationerna från den handhållna vibrationsapparaten gör det enklare att nå ner på djupet i problemområdet som kan vara bröstrygg, nacke, ländrygg och det har även en gynnsam effekt på hårda sätesmuskler som ofta sammankopplas med ischias. Även skönt på spända ben- och armmuskler. 45 minuters vibrationsmassagen avslutas med en skön avkopplande massage med händerna.

Book

Vibrationsmassage

Book

Skalp & Nack-massage

En massage av hårbotten och nacke som förutom att vara otroligt skön, utan även lindrar smärtor som huvudvärk och migrän. (Denna massage kan du få när du bokar annan massage, säg bara till. Det ingår i priset så ingen extra kostnad för dig.)

Book

FBkampanj24

FBkamp24 Nykund

I detta erbjudande för ENBART NYA kunder som fått en plats i kampanjen på Facebook ingår följande: - 60 minuter massagebehandling specifikt för dina besvär/behov - Behovsanalys - Tips & råd i förebyggande syfte - Behandling specifikt för problemområde - Prova på vibrationsmassage (om du önskar) OBSERVERA: Denna tjänst väljer endast du som är NY KUND, det vill säga att du inte varit hos mig förut samt att du fyllt i formuläret på Facebook under fliken - "Läs mer" (Detta är nödvändigt för att kunna ta del av detta erbjudande) Bokar du denna tjänst utan att ha fått en plats genom FB kampanjen så debiteras du ordinarie pris 750:-

Book